💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 455
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 2 400
С интерес ви прочетох. Започнах да мисля, че при евентуално сливане на племената, ако Филип и Жени са се помирили и Гого попадне при тях, агресията й ако отиде при него и прилага същите номера, за да го номинира, зрителите вече ще я разкостят от хейт тогава. Дано да не попада в тоя змиярник, защото Джаферович не виждам как ще понесе толкова силен играч. А после всички ще ги хейтнат яко, ако без нищо захапят Гого. При Червените ще е по- добре, Генчо много му се кефи- още една причина да харесвам Генчо- признава искрено противника, ама не като Алекса да му наточи ножа.

# 2 401
  • Другата България
А, и за това говоря. Какво нещо може да направи монтажа, нали?
Добре, че са тези лайфове. Още веднъж благодаря на хората, които преразказват и споделят.

Да бе, какво нещо е монтажа, нали. Може да слага думи в устата на хората и неподправена злоба в погледа. На Виктория истеричното и злобно крещене и разкривената ѝ от яд физиономия, на Цецо лъжите и епитетите “утайки”, “мишки” и пр., на Фейгин страха в погледа, като Алекса си позволява да ѝ крещи, все едно ѝ е баща. Всичко е монтаж.

Тия хора в момента се се заели да лъскат имидж в лайфовете, защото се гледат отстрани как са се о…..и. Явно им се получава.
Щом казваш.....

# 2 402
  • Буркина Фасо
Кукуто си беше топ и ако не беше отпаднал, щяхме да гледаме голямо шоу. Доста загуби предаването.
Само аз ли не припадам по Гого и тази Гоголегия ми идва в повече. Да, добър играч е, но до там.

Само ти.
не е само тя. Smiley

# 2 403
Дяволче, така е. Но това е игра и трябва да си остане така. Предполагам, че не всички са си първи приятели, но след играта не трябва да има нападки и да се уважават поне. Още повече като знаят продуцентите. Сега, надявам се, че не мислиш че двойния аршин е по вина на участниците. Нека сме обективни. Трябваше ли да откаже Алекса секирчето-не. А дали щяха да го предложат на някой друг...можем да гадаем. Аз лично мисля -да.
А пък двуличие аз поне от играчи не видях, от никой, и готини и други. Всички си играят във филма и в тоя ред на мисли, не одобрявам нападки СЛЕД играта.

Доста често точно в една игра можеш истински да опознаеш някого. Във всекидневието всеки си е сложил по няколко маски и ги ползва според случая.

# 2 404
Доста малко са хората в тоя сезон, на които човек може да симпатизира, даже се  броят на пръстите на едната ръка. От друга страна дразнителите...
Цецо е пълен въздухар, на 80% от игрите е абсолютно трагичен и другите трябва да го покриват. Върхът беше оная битка, дето от платформите се бореха и бутаха във водата и той дори тогава успя да загуби, дето е 100 и кусур кила. Остави това, па и недоволен и се чуди защо го номинират. Ми като си такъв мъжкар отиваш, биеш и се връщаш, какъв е проблемът. Искрено се надявам първи да даде фира довечера.

П.п. гледам, че пишете за двулучие. Това е игра, състезание и целта е да спечелиш. Честност, двуличие и такива неща в случая нямат никакво значение. В US Survivor са печелили хора, които лъжат поголовно през целия сезон, а в реалния живот са много свестни. Просто като влезеш в подобна игра, трябва да си оставиш принципите на вратата.

# 2 405
И в предишните 2 сезона бях убедена, че всичко е сценарий, а като видях с очите си как снимат, вече съм на 100 % сигурна. Игрите се преиграват и нагласят според този сценарий. Участниците са актьори, на които много им личи. Дори радостта от "великата победа" на Женя, не можаха да изиграят като хората. А Цецо носил Фейгин - сякаш през девет планини в десета, а не от бусчето до плажа - има, няма 10 метра - но Виктория ще громи и трещи довечера.

# 2 406

ПС Мисля, че трябва да е забранено хора от екипа да подготвят някои играчи предварително с игрите от сезона.
Нооо, как тогава ще има толкова страсти в теми, като тази. А нали това е целта на продукцията - гледаемост, страсти, коментари, а не справедливост и спортсменство.

Туджаров не е от екипа, просто е вманиачен в Игрите и Сървайвър, както и в идеята за "сървайвърски ходове" в игрите, за което и се бута да подготвя и да дава съвети на всеки, който е готов да слуша. С Жени са приятели от над 10 години, а игрите са свободни за намиране в интернет. Нашите ИВ нямат някоя уникална, никога неизлъчвана игра така че е съвсем в реда на нещата.

Неделчо и Вальо също разказваха колко са се готвили за пъзелите.

Непрекъснато се говори за как "ами не знае ли къде отива тоз  човек" е лошо, ама после и някой като знае къде отива - пак лошо. За мен е интересно противопоставянето на подготовка и естествен развой на събитията.

# 2 407
Относно играта, на мнение съм че е съвсем възможно Джаферович да си е спечелила съвсем честно. Готвила се е, насоките които им даде в началото имаха много смисъл, но по умствен багаж само Филип, Мани и Джаферович могат да се конкурират от двете племена или поне това са моите наблюдения.

Проблемът е, че Филип разчиташе на зрителна памет, видахме го как гледа към плочките докато Ралица казва цветовете. Това е нещо, в което е добър като покер играч, но както видяхме и при битката с Чакала това е тактика, която работи, но не на 100% дори при умен играч като него. При много игри е абсолютно правилна тактика, но тук една грешка и си аут. Особено за близки цветове като син и зелен като беше в случая.

Май е имало и други провокации от Ралица, освен тази с колата. Но дори и да е нямало това е въпрос, който поражда мисли като "ей добре че нямам синя или зелена кола" и това после ти размества подредбата в мозъка. Или заигравания в думите на Ралица като "последните отпаднали" и сходни, които сигурно са били изрязани.

Да, странно е, че всички объркаха един и същи цвят, но объркаха последния и предпоследния и то близки цветове. При Филип сигурно е заради методът на запомняне, предпорагам е успял да игнорира Ралица. При другите, заради заигравките с думи, както и това, че поне накои от тях не са чак толкова интелигентни и вече не са били в състояние да помнят правилно.

Друго нещо, за което се сещам е, че е възможно да е имало преписващи от Джаферович като най-изявена на пъзелите, а при близки цветове това е трудно. Но може и да е нямало преписвачи сред последните останали.

# 2 408
  • София
Ако са забравили цвета, колебали са се и са избрали единия от двата случайно, вероятността и петимата да изберат грешния цвят е 3%.
Написаха го вече, Ралица е казала да поставят последното квадратче.
А последното е синьо.

# 2 409
И Алекса и Генчо имат дар слово да омайват. Физически са симпатични , намират точните думи, които да се харесат на аудиторията , властни ..но нарцистични и нетърпящи това друг да изпъква пред тях. Лошото на такива помпозни балони , е че не умеят твърде дълго да съхранят "доброто впечатление" и образа на герои. Дай власт на простака и му гледай сеира. Когато Генчо се почувства достатъчно силен и обграден от верни хора, си позволи да унижава и обижда човек от собствената коалиция - визирам Зори . С това колко е глуповата и прочие Просто нуждата непрекъснато да мачка някой и да се изтъква надделя и не можа да се стърпи още някоя и друга седмица. Алекса е същия по отношение на Илиян и Касим. Когато Генчо искаше да смачка Куков, привлече всички на негова страна и им обещаваше каквото им харесва , само и само да са в неговата позиция. Той създаде изкуствено впечатление при Елица , че иска да махне Куков за да вземе "нейното момче" . За рова и тя беше толкова убедена, че Алекса е искан в отбора .

Ако генчо остане , го виждам в лагер с Гого , Мани и Фейгин.
Джеферочич искрено харесва аЛЕКСА И МУ СЕ ВРЪЗВА НА БАЛОНЕНИТЕ ДУМИ , ПРЕДПОЛАГАМ  ще се сдушат. Фифо е сингъл , не знам към коя коалиция ще се присламчи

# 2 410
  • SF
Алекса хубаво я поздрави Фейгин за постъпката, обаче това ли е начина да е извика? Тя куче ли е, овца ли е, че като падар да ѝ вика така и да я сплашва с тон. И това същият, който щял да си пази и брани малките момиченца. Безобразен простак и лицемер ми е.

Но това не е цялата сцена. В кухнята са обсъждали постъпката на Фейгин да подкрепи коалицията си като нормална и са споделили, че всеки един от тях така би постъпил, не би предал, не би се поддал и т.н.  Виктория няколко пъти е извикала Фейгин, за да й го кажат, защото виждат, че тя стои навън и се притеснява да влезе. Фейгин, ела, Фейгин, ела... Фейгин се смее на терасата и не идва. "Знам какво ще ми кажете." - Не, не знаеш, ела. Всички я викат, тя стои навън. Накрая ни показаха най-аткрактивното извикване от страна на Алекса и как лично я довежда за ръка.
Вижте, някои сцени продължават много дълго време. Не може всичко да се покаже. Ако нямаше развитие, нямаше да покажат и една секунда от заснетия материал.
Защо са се събрали всички в кухнята - защото влиза екипът  и им казва "хайде, съберете се, готови за снимки, всички ли са с микрофони..." От кухнята има най-добра чуваемост към терасата.  Иначе те може и в банята да се съберат или в мазето.
И го правят, да знаете!!
Тези "наговаряния" в спалните стават пред екип с камера, осветител, озвучител, който не живее с тях, а идват специално, за да се заснемат... Това не са спонтанни разговори, протекли насаме и на уше.

Ако искате, ще го сложа в скрит текст.

# 2 411
Ако са забравили цвета, колебали са се и са избрали единия от двата случайно, вероятността и петимата да изберат грешния цвят е 3%.
Написаха го вече, Ралица е казала да поставят последното квадратче.
А последното е синьо.
Не е вярно това. Последното беше зелено, те трябваше да оставят предпоследното - синьо.

# 2 412
Според мен новосформираната четворна коалиция при жълтите ще оцелее. При тях идват само двама, властта си остава при тах и ще изгонят новодошлите преди Ралица и Михаела да са сформирали нова коалиция. А ако имат грошове новодошлите и могат да се спасят, то ще изгърмят Ралица и Михаела първо за по-сигурно.

Филип е подвластен единствено на обещания за мъжки коалиции. Гледайки към оставащите мъже, трудна работа.

Джаферович си е оплела кошницата, абсурд да не иска да изгони новодошли хора. Да речем виждам да вземе под крило само човек като Фейгин или Зори, за да ги манипулира лесно.

# 2 413
Подлежа на линч за следващото си мнение, но искам да кажа, че наистина не е защото съм пристрастна към Гого- не съм сигурна, че това, което пиша, е така, по- скоро предположение, което може би времето ще покаже дали е така:
Гого просто не е бил поставян в такава конфликтна ситуация според мен, с такива ярко- налагащи се личности, чувства се в небрано лозе. И да му се иска, подозирам, че наиситна не знае как да отреагира на такова нещо, то човек малко или много има защитен механизъм- Фейгин като Алекса се развика се засмя не защото й беше забавно, а защото й беше изключително неудобно.

Съгласна съм. Гого се опита да обясни на Цецо, че няма как Фейгин да гласува против Мани, защото са приятелки и наблегна на това, че спят в една стая. Не знаем какво са изрязали, но мисля, че той е намерил по-мек начин да си каже мнението.
Видяхме реакцията на Гого и Вики, когато Алекса извика Фейгин. И двамата се опитаха да го спрат.
Ако борчето е искал да я похвали, защо така агресивно я извика. Според мен в последния момент реши да не ѝ се кара.

P.S. Сега прочетох последните коментари, та ако Алекса, Вики, Цецо и Гого са обсъждали, че Фейгин е постъпила като верен приятел, а това е било изрязано е **ах ти манипулацията.

Последна редакция: пт, 21 окт 2022, 12:03 от LadyCharming

# 2 414
За пореден път семейство Гъливерови барабар със селския бек от Сърбия се държат, като мутри. Заплашват, търсят обяснения, повишават тон. Що се мутращина и селендурщина?!
Отвратителна вербална агресия от мъже към две малки девойки по 40 кила.
Срам и позор!Сръбският селянин беше тръгнал с гегата, но Виктория, като по-хитра го спря, че съвсем нагазиха в тинята.
Цецо в потрес, че го смятат за най-слаб от племето!
Цецо, ти си не само най-слаб от племето, а от всички участници, не само този сезон, а във всички досега.
Това професионален спортист, толкова лоша физическа форма?! Такава липса на реална оценка?! Никакъв феърплей и спортсменство?!Такава низка простащина!?
Пълно опозоряване за двамата "мъШкари"Цецо и Алекса плюс дружката им Виктория.
Това ми било спортисти?!

п.п. Продължам да харесвам Гого и да го смятам за най-подготвения и си остава моя фаварит №1, но не мога да скрия, че поведението му ме разочарова. Не може да гледаш подобно отношение към момичета, подобна агресия, такава неадекватност и да си траеш. Един джентълмен щеше да защити момичета от несправедливите и агресивни нападки. Не ми е ок! Знам, че е игра и те са му съюзници и си пази гърба, но човещината няма почивен ден и не зависи от каквито и да е било сметки. Това леко пропука идеалния му образ в очите ми.
п.п. Браво на Фейгин, че устоя на заплахите, агресия и вербалната обработка на тия м.рши!

Последна редакция: пт, 21 окт 2022, 10:52 от sineva 1

Общи условия

Активация на акаунт