💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 411
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 3 525
Неделчо за мен е най-добрият играч от всички риалитита (не съм гледала внимателно 1 и 2 сезон, но съм гледала доста Ферми, както и всички Сървайвъри и Къртици). Дори и като се абстрахирам от моето мнение, което може и да е субективно поради лични симпатии, фактът, че двама играчи в този сезон бяха сравнявани с него и това, че Димо и Ралица в първите 3 седмици от новия сезон го споменаха няколко пъти, мисля, че красноречиво говори колко е бил силен и запомнящ се.
За съжаление отпадна на многокомпонентна битка, в която нямаше двата елемента, в които беше непобедим - плуване и пъзели, та не можахме да го видим като финалист. Но от 15 минути подкаст не може да се направи преценка за него, в играта не беше такъв самохвалко.

# 3 526
  • София
Хахаха, влизам и аз със същия коментар - Бенгън, Неделчо си поръча лична статистика Joy Туджаров го оплю, ама на него не му пука Grinning
И да, няма как да бъде дадена оценка за някого от едни 15 минути. Неделчо има изключително тънко чувство за хумор и самоирония. Всичката му тирада беше точно това. И съм съгласна, че няма как да бъде забравен Неделчо.

# 3 527
  • софия
Той и сега не е. Просто кофти извадено от контекста си хванала. Признава си всички грешки и глупости, признава силните страни на играчите, много остър ум е. Аз не обичам самохвалковци също, но Дечо не е от тази категория хора. Има трезв поглед над нещата.

# 3 528
  • Другата България
Може. Всеки има право на мнение. Чух и аз, че го хвалят, но на пъзели. И на плуване.
Дотук. За мен това изобщо не е “красноречиво“, още повече пък от Димо и Ралица, още повече пък и обусловено от това, че всичко е субективно, разбира се. Не държа да съм права, просто аз не харесвам самохвалковци.
Той и сега не е. Просто кофти извадено от контекста си хванала. Признава си всички грешки и глупости, признава силните страни на играчите, много остър ум е. Аз не обичам самохвалковци също, но Дечо не е от тази категория хора. Има трезв поглед над нещата.
Може, нали това казвам. Аз от 15 минути това прецених, вероятно от повече ще надградя, харесвам му клипчетата, харесвам го и като ум, като сила явно не е бил “уау“, но ако ще ми се хвали.....цъ.

# 3 529
Вкъщи гледахме трети сезон само заради Неделчо. 1 и 2 ги пропуснах. Много хора в обкръжението ми му бяха фенове и се вълнуваха заради него.
Жалко че в този сезон няма хора с чувство за хумор, игрите може би са по-барнати и играчите по-добри атлети, но просто не е забавно..

# 3 530
Спор няма, че Неделчо е майстор на пъзелите. Едва ли има друг участник от всички сезони, който да може да се сравнява с него. Катя от сезон 2 беше също добра, но Неделчо е фурия. В плуването беше доста бърз. Не ме интересува дали техниката му е била правилна, но успяваше да навакса големи забавяния (обикновено причинени от Манито). В други компоненти се справяше добре, а си личеше, че не е спортна личност. Аз както го харесвах, така и ми стана противен на моменти с вечните си схеми и нелепи коалиции. Голяма шамандура. Има талант и чувство за хумор, забавляваше, но като тип човек имаше много лоши качества. Ядосваше ме. Не мога да се съглася, че като цяло е бил велик играч. Но ако го сравнявам с Туджаров (набедения стратег) - на светлинни години пред него.

# 3 531
  • софия
Страшна забава беше, да, хахаха. Особено адската му връзка с Мани. Хем се смеех, хем искрено го съжалявах.  А реакцията им, когато им я върнаха и до сега ме кара да прицвилвам.
 Туджарката ми е, като Илиян. Все обяснява колко е як стратег, а в крайна сметка, ич не им се получи и на двамата.

# 3 532
  • София
Аз за това ви казвам, че ТЪПарев изтърва златен шанс в сезона на Неделчо, да дадат пъзел вместо смешните топчета ама не го искаха на финала, жалко. Ако Неделчо бе спечелил щеше да е велико, макар че и с Андрей стои добре, защото си бе машина. Общо взето не им се получават победителите. Добрин и Милен бяха масово заклеймени или подценени, хайде така да го кажем (въпреки че си имат фенове). Андрей бе доста недолюбван тук в темата, но си бе силен на терен, факт. Но има много повече фенове отколкото победителите в сезони 1 и 2, но пак хората си искаха Неделчо Богданов, както Юлиян за сезон 1 и Ваня за сезон 2. А пък като в този сезон никога не е било. Аз толкова анкети съм правил или попълвал такова чудо не съм срещал. Гого и Фифо печелят 5 допитване (и все питам в различни етапи от сезона) с огромна преднина пред останалите. Ама остави тук, така е навсякъде умножено по много. Във Фейса са ги издигнали в култ двамата, хаха. И всички гости от други сезони, които са при Туджаров и Неделчо също само тях посочват, абе навсякъде е, по всички предавания, канали, подкасти и щуротии.
Единственото друго по-спрягано име освен тените две бе на Валери, но в пъти по-малко. Все едно други участници няма.

Ксения е добавила плуването. Забравила е.
Пускам отново, за тези, които не знаят или им е любопитно, какво представляват кастингите в Игри на волята.

# 3 533
Айде ,като сме заговорили за Неделчо, да си призная, че никак не ми беше забавен.Даже ми е един от най-противните участници досега.Особено,като заигра с Елизабет и Андрей 😁

# 3 534
  • София
Аз го изгледах малко отгоре, отгоре надкаста, но едно от нещата, които споменаха ме накара да размисля. За саботажите конкретно, че в отборна битка, за да успееш да го направиш, трябва да си на ключовата последна позиция. Навсякъде другаде може да забавиш племето, но няма как да си сигурен, че ще сте последни. Пример още от първи сезон и то май на точно тази битка (или подобна, не помня точно), част от траките искаха да саботират, за да отидат на номинации, но Наско им прецака плановете като нареди пъзела, въпреки забавянето. Та в тази връзка може и да си останат само с опити за саботажи от страна на червени и сини, а всъщност накрая всичко да се решава от хора, които не искат разпад на племето.
Иначе аз Неделчо освен като пъзелист и добър като цяло на терен, ще го запомня и с тетрадката, в която си беше писал стратегии, още преди началото.

# 3 535
Неделчо пък къде се бута сред най-силните играчи. Беше далеч от нивото на Андрей и Морунов.
Признавам му обаче за пъзелите, наистина беше перфектен там. За плуването, имаше много характерно плуване, някакъв Неделчов стил, ама не беше нещо особено. Сега каго сравня с това как плува Георги направо ми бледнее.

Не беше обаче в никакъв случай обаче слаб играч, беше добър на многокомпонентните битки и се раздаваше на макс.

# 3 536
Ако гледах сериозно този сезон, сигурно поне един участник щеше да измести Елизабет от челното място за топ дразнител в моята класация. Най-вероятно щеше да стане блъсканица за това място - при толкова дразнители този сезон 😃

# 3 537
  • София
Забравила съм ги коалициите на Неделчо,.помня как се джафкаха с Мани като стара семейна двойка. Виж, пъзелите му помня, даже веднъж Мани ли бяха покатерили на някаква платформа да реди пъзел (защото нямаше къде другаде да я пуснат) и той обикаляше отдолу и се опитваше по вида на частите да схване и да ѝ подскаже. Simple Smile
И плуването му помня, доста енергоемко ми се виждаше. Grinning

За Цецо ми стана жал в интервюто, говори за чувства, явно все още има към Виктория. И според мен тя е подходяща за него, и като физика, и като характер (хем той и характера ѝ похвали Simple Smile ), да го строява в живота. Дано пък размисли тя.

# 3 538
  • София
Изчетох много коментари, защо на Илиян му се е разминало безнаказано нарушаването на правилата. Но и останалите направиха някои нарушения, за които дори забележка не им направиха.

Във втората игра,
трябваше да се построи САЛ, на който да КАЧАТ САНДЪКА и с гребане да го докарат до брега.

Генчо се опита да изпълни точно условието, но сала се сгъна и затова и той като Георги, превози сандъка, но бутайки сала.

А Цецо наруши всички правила
 и ако го връщаха докато ги изпълни както трябва, още щеше да бедства в морето.

Трябваше да минават по гредата с плочки в ръце, ДА СЕ ПАЗЯТ от люлеещите се чували, защото ако паднат във водата, трябва да се върнат от начало.

Генчо се опита да мине без да се държи за въжетата на чувалите, но падна два пъти и след това той, Георги и най-вече Цецо, не веднъж се хващаха за въжетата на чувалите, за да не паднат.

Вместо препятствие, чувалите им бяха помощно средство - без никой, да ги санкционира.

Последна редакция: нд, 23 окт 2022, 15:54 от Mari_Mar

# 3 539
  • софия
Неделчо пък къде се бута сред най-силните играчи. Беше далеч от нивото на Андрей и Морунов.
Признавам му обаче за пъзелите, наистина беше перфектен там. За плуването, имаше много характерно плуване, някакъв Неделчов стил, ама не беше нещо особено. Сега каго сравня с това как плува Георги направо ми бледнее.

Не беше обаче в никакъв случай обаче слаб играч, беше добър на многокомпонентните битки и се раздаваше на макс.
О не, той не е казал, че е най-добър играч, изобщо не претендира за това. Поиска сухата статистика. Дали има играч с повече битки от него.

Общи условия

Активация на акаунт