💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 128 137
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 465
Всъщност не е забранено. Михаела и Мирела коментираха и те да минават така. Мирела даже каза"ей това ти е играта". Елица и Жоро по добре се справиха на 75 кг от Лефтеров и Жени. Толкова ли пък да са по силни. Елица пък носеше сама 40 кг, както и Илиян. Мани и Мира бяха супер на арката, с една идея по добре за Мани. Мишето също.

# 466
  • софия
За кой ли път ще го кажа, но жените са страхотни тази година. Уникален подбор. И защото всеки път забравям да го напиша, а от вчера ми е в главата: Дяволче, чудна снимка си има темата. Жените са ми гордост!

# 467
  • Другата България
Оффф, никой не искам да се наранява, никой, това е гадно, болезнено, брутално.
Ама като не можеш нещо, защо трябва да е на всяка цена? Вижда се, че ѝ е трудно на Евгения, тежка е, не е вече в първа младост, евала за желанието да се докаже, ама струва ли си? То всеки си мисли вероятно, че тези игри са детска работа, но пък тя трябва най-добре от всички да е наясно с брутализма /може и да няма такава дума/ на Тупарев, що се отнася до сеир и повече “екшън“, на цената на травми на състезателите и участниците.
Според мен ще се върне в играта, но това си е травма, това освен всичко останало е и болезнено, неприятно.....

# 468
Ох, Гого и Цецо с талпата са като Крачун и Малчо Simple Smile
Много бяха забавни като гледка, ама и като бе с Вики същата работа Grinning Илиян и Мани и те подобна двойка бяха по трасето. Grinning
Сините поначало имат добри шансове по трасето заради броя на мъжете, а и дамите не са слаби. Но червените в случая ме радват много, само с двама мъже и момичетата успяват много по-добре да се справят от жълтите, а преди играта смятах, че ще е обратното.

# 469
Стига бе, сбъдна ви се. Ето я Жени!

# 470
Ето я Жени на арката, кой я пожела Grinning

# 471
  • Варна
Давай Жени. Можеш.

# 472
В Мирослава ми харесва следното: Сигурно е влезнала за разнообразие, без да си дава зор, без да иска да стига до финал или обединено племе. Обаче се оказа, че й де получава. Задмина редица спортисти с представянето си, които все още са в активния период на състезателната си кариера. Жена, изкарала 2 бременности, родила 2 деца. Възхищавам й се на физиката.

# 473
  • Варна
Заради Алекса, Цецо и Виктория намразих сините. Иска ми се те да отидат на реката, тъкмо сърбинът да види, че не е кой знае какъв капитан.
И аз така, Ами бяха любими от началото на играта

# 474
Жени за всички които я пожелаха...

# 475
Браво на Жени на арката.
При нейната физика и килограми отлично представяне ! Определено има сила и е в добра форма, ясно се видя.

# 476
Е поне Лефтеров я "претрепа". А и от арката ако беше паднала с главата надолу. Абе опасни игри има. Sad

# 477
Ужасно е за Евгения. Като изхвърли мъжете от отбора, сега жените мъкнат тези туруци.

# 478
  • софия
Уау, поклон пред Жени. Колкото и да не ми допада, това което направи заслужава поклон. Първата и мисъл беше да предаде щафетата с кървяща ръка и тогава рухна.

# 479
Ужас, искрено се надявам да е добре Женя.. това е адски тежък дънер

Общи условия

Активация на акаунт