💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 496
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 705
Мани наистина мина страхотно по арката, но не мъкна греди.  Но въпреки това тук се споменава как е една от най-добрите. По мое усещане стандартът е двоен...

И как да мъкне, като и най-леката греда тежи повече от нея? Той и Гого не го бива с големи тежести, но не защото няма сила, а защото е дребен - нисък и лек. Иначе съотношението сила/тегло при него си е екстра, но няма как да мъкне като двойно по-тежки хора.

# 706
Мъкненето при сините го изнесоха "високите" Цецо и Вики и борчето Алекса, без тях щяха дълго да клатят и мъкнат трупчетата.

Илиян е не по-малко безполезен от Цецо и му е време да си тръгва.

# 707
  • София
Ако другата седмица стават две племена, а критерия е племето с най-малко победи да бъде поделено, то сини и жълти ще избират? Непобедимите без да водя статистика, трябва да са с най-малко успехи?

# 708
  • SF
Дани 1,
Сериозно ли Мани "се е гоила цяла седмица и е яла луканки" ???? За протокола: не мога да понасям Злата Троица, но Мани е уникална по трасето! Да кажеш това за момиче, което няма и 40 кг!!!
И пак за протокола, "твоята" Елица лазеше по арката, Мани прелетя като лястовичка.
Направо ще прескачам чаршафите ти, защото са 100% хвалене на Елица. Разбери, изложи се и няма да я харесаме, колкото и да ни я обожествяваш!

Ами не е сериозно. Усмихни се на такива твърдения и ги подмини.
Всеки има право на неглижиране, недовиждане и неразбиране, леко злобеене. За Елица си пиша мнението, както и за останалите играчи. Старая се да звучат като 100-процентови, крайни, явни, твърди... В изключителна форма е това момиче! Не се съобразявам с тези, които хейтят на воля и се заяждат. С някои хора гледаме различни предавания или едно и също, но по различен начин обработваме информацията, която ни се подава от екрана. Повечето се впечатляват, от това че ревала, че иска Алекса в отбора си, че това казала, така погледнала... Дрън-дрън...  Вие не я харесвайте, като не можете, аз ще си я обожествявам, без ултиматуми като "разбери!", щото не можете да разберете. Simple Smile
Възхитих й се дори и на самообладанието, което запази, докато Генчо, подстрекаван и от Ралица, трябваше да я храни на съвета с 3 отрицателни качества. Той не може да се ограничи само в 3 и добре, че беше монтажа, който вие така ненавиждате.

За Гого ми е малко да кажа, че е върховен играч. Някак не ми звучи стопроцентово. Той е най-най-уникалният участник от всички сезони на всички Игри на всички воли. Тази година има още няколко страхотни попълнения. Аз имам очи да ги видя и способността да ги оценя.
Щеше да ми е странно, ако оценявам Цецо, Касим като атлет, Веселина като атлет и поведение. Но за Елица, Алекса, Валери, Михаела, Мани, ГОГО... Simple Smile даже няма смисъл да търся аргументи,  за  да подкрепя високите си оценки.

# 709
Мъкненето при сините го изнесоха "високите" Цецо и Вики и борчето Алекса, без тях щяха дълго да клатят и мъкнат трупчетата.

Илиян е не по-малко безполезен от Цецо и му е време да си тръгва.

И двамата не ги харесвам, но Илиян ще бие Цецо на всичко освен някаква груба хамалогия. В 95% от случаите ще е по-добър. Искам да видя Гъливер как прелита по арката. Същото се отнася и за Виктория.

# 710
Еsmeе, не, не се впечатляваме само от това, че реве за Алекса и се държи инфантилно.
,, Впечатли”  ме вчера, че майка на две деца и по-ненабита физически медицинска работничка, успяха да минат с лекота през арката, а Елица трябваше да се увива с крака и каквото намери, за да мине. Че и в мъкненето на дънери едвам удържа, че и на пъзели не е достатъчно бърза и невероятна. С две думи, за мен е заменим и не толкова невероятен играч. Няма дори един компонент, в който да е по-добра от другите. Това не е хейт, а какво е обективно в само моите очи.

# 711
Много изненади ни очакват в игрите. Въпреки спойлерите, които са и толкова спойлери, тази година има много изненади. Вчерашната уникална битка, която завърши с феърплей - много емоционално. Томахаваката тази вечер - нов елемент в играта.
Чудя се в понеделник дали ще избират капитани... Някой да ми напомни при играта за разделението на племената, избраха ли си капитан, защото съм забравила!?

П.с Моята приятелка ми писа за Мани. От 10-годишна живее в Англия. Има брат. Майка и е учителка, а Мани била уникално добро, мило и възпитано момиче. Беше учудена, че се е повела по акъла на Илиян, но според нея е заради играта.

# 712
  • София
Много изненади ни очакват в игрите. Въпреки спойлерите, които са и толкова спойлери, тази година има много изненади. Вчерашната уникална битка, която завърши с феърплей - много емоционално. Томахаваката тази вечер - нов елемент в играта.
Чудя се в понеделник дали ще избират капитани... Някой да ми напомни при играта за разделението на племената, избраха ли си капитан, защото съм забравила!?

П.с Моята приятелка ми писа за Мани. От 10-годишна живее в Англия. Има брат. Майка и е учителка, а Мани била уникално добро, мило и възпитано момиче. Беше учудена, че се е повела по акъла на Илиян, но според нея е заради играта.

Избират капитани. Във вторник пак ще има капитанска, но вече между двама. Третият капитан е такъв само половин ден общо взето. Губят играта, разпадат ги и му приключва капитанството.

# 713
Мале, мале. Не стигнахме 200 на предисшаната за една седмица и сега май за 3 дена ще наваксаме.

Снощния епизод ми хареса макар да не обичам да гледам кървища и болка, едно е да видиш как хората се борят, друго е да се мъчат. Играта е не лоша, не мисля че е такъв проблем, носенето на тежко също не е до мъже и жени, а сила и техника, но просто не е за този етап на състезанието.

Сините бяха наистина с най-добрата стратегия. Илиян и Мани като двойка също бяха супер, тя минава адски бързо арката, Илиян носи само той, за да запази тя сили. Може да не бяха най-силови, но определено беше интелигентно решение, което не ги забави, а запази преднината им. А и 40 кила сам да носиш не е толкова малко.

Жълтите нямаха много избор - Ралица няма да може да мине арката, за Мирела не се знае. Реално най-голямото забавяне дойде от Лефтеров, който снощи определено не беше във форма, за което има милион и една причини - глад, умора, натрупани контузии или просто наистина лош ден. Той беше този, който им забави играта. Фифо и Ралица бяха с добро темпо, Мирела и Мишето бяха абсолютни машини, Михаела за пореден път е абсолютно брутална.

За Жени ми стана много мъчно, Лефтеров очевидно се почувства и виновен. За Мирелка също - не съм съгласна, че мрънка или е неподготвена. Болката си е болка и никой не е направен от желязо, ничия реакция към болката не е по-добра или по-лоша. Също Михаела на тоя пъзел и на самият подиум беше муха без глава - Жени напълно адекватно я нареди, защото лутането й губеше време.

Не знам и какво значи "гонихте мъжете", мислете му. "Изгониха" един на брой и то той си зауби двете битки. Какво трябваше да направят, да изгонят една от тях ли? И защо? Какво щеше това да им помогне за собствената им игра и цел? Валери не го изгониха, за Валери си реваха, защото не очакваха и не трябваше да излиза. Той им беше капитана, имаха трима силни мъже, ничие "интригантстване" не доведе за неговото напускане. В крайна сметка като се стигне до съвет - трябва да се номинират хора, да се жертват жените за мъжете ли?

Червените са абсолютен скандал. Наистина не знам как се държат още, но евала на Мира - физическата й сила е просто феноменална. Елица също продължава да се раздава на макс, според мен след куба и торнадодо, тая арка й беше в повече и пак си мина, за което адмирации. Доколкото четох тя е й с множество контузии, предхождащи ИВ така, че евала за всичко. Жорката мисля, че с тая ужасна храна дето му дават го цакат. Аз не виждам в менютата му адекватни протеини, а само бързи въглехидрати. Нищо чудно, че почна да спихва милия.

Като цяло всички са в невероятна форма и играчите за топ, толкова много хора успявят да минат многократно елементи, които предишни години затрудняваха и  най-добрите играчи, че абсолютно разбирам защо така спорим кой бил по-добър. Те го правят да изглежда лесно ....

# 714
Още в началото на епизода почувствах, че има нещо особено, различно и го написах. Усеща се миризмата на гнило и през плазмата. Може да не съм от Морската столица или каквато и да било столица, но всичко ми е много фалшиво.
В началото само допусках, сега вече ми изглежда възможно да са скроили чистка на имиджа на нашата гримьорка, след като се вижда, че хората се отвращават от нея. Аз лично изпитвам само отвращение от тази жена, дори след тази епохална вечер.
И какво .. викнаха ги през септември/октомври и презаснеха играта Simple Smile Всеки долетя откъдето е, подстригаха Цецо и Гого на паничка, както са били преди месец, два.. Сложиха лепенки върху рани, които са имали и хоп, камера записва, звук работи ...?
От къде да знам, но Вашата логика не е моята. Даже е много далеч от моята. Всичко усещам много фалшиво, преиграно, недостоверно. Как е било - не знам. Надявам се, че продукцията не приема всички зрители под един знаменател, но пък е само игра. Самите участници са приели, че е така, макар да съжалявам за някои недоразумения на продукцията.
Има чудесни момчета и момичета в предаването, има поуки, които могат да се вземат - отстрани се виждат и оценяват постъпките, като чак толкова не може да се избяга от себе си. Каквото и да направи Евгения, за мен тя е човек с много допотопно разбиране за света. Цецо е човек на грубите взаимоотношения, но пък има в него някаква доброта. Мани е способно момиче, но я усещам като недобър човек... А Гого е момче, с което родителите му могат да се гордеят. Дано има късмет в живота.

# 715
Дани 1,
Сериозно ли Мани "се е гоила цяла седмица и е яла луканки" ???? За протокола: не мога да понасям Злата Троица, но Мани е уникална по трасето! Да кажеш това за момиче, което няма и 40 кг!!!
И пак за протокола, "твоята" Елица лазеше по арката, Мани прелетя като лястовичка.
Направо ще прескачам чаршафите ти, защото са 100% хвалене на Елица. Разбери, изложи се и няма да я харесаме, колкото и да ни я обожествяваш!

Забавна си, благодаря,разсмя ме.😂Елица беше с рани,но въпреки това премина всички компоненти по няколко пъти.На Мануела й нямаше нищо,а въпреки това Елица беше само с няколко стъпки по-назад,което е показателно коя е по-силна.А и Мануела не е мъкнала една от най-големите греди,а само тичаше.И никой не те кара да ме четеш,когато видиш,че написаното е от мен,просто подминаваш,лесно е.Не хваля Елица,за да я хареса някоя от вас,смешно е това твърдение,защото именно аз няколко пъти съм доказвала,че не ме вълнува чуждото мнение.Аз няма да не изказвам моето мнение,само защото вие харесвате неприятната Мануела.И аз не започнах сравненията с Елица в случая,а вие явно не може да преглътнете,че не всеки харесва интригантки.Лек ден!

# 716
Скрит текст:
Мале, мале. Не стигнахме 200 на предисшаната за една седмица и сега май за 3 дена ще наваксаме.

Снощния епизод ми хареса макар да не обичам да гледам кървища и болка, едно е да видиш как хората се борят, друго е да се мъчат. Играта е не лоша, не мисля че е такъв проблем, носенето на тежко също не е до мъже и жени, а сила и техника, но просто не е за този етап на състезанието.

Сините бяха наистина с най-добрата стратегия. Илиян и Мани като двойка също бяха супер, тя минава адски бързо арката, Илиян носи само той, за да запази тя сили. Може да не бяха най-силови, но определено беше интелигентно решение, което не ги забави, а запази преднината им. А и 40 кила сам да носиш не е толкова малко.

Жълтите нямаха много избор - Ралица няма да може да мине арката, за Мирела не се знае. Реално най-голямото забавяне дойде от Лефтеров, който снощи определено не беше във форма, за което има милион и една причини - глад, умора, натрупани контузии или просто наистина лош ден. Той беше този, който им забави играта. Фифо и Ралица бяха с добро темпо, Мирела и Мишето бяха абсолютни машини, Михаела за пореден път е абсолютно брутална.

За Жени ми стана много мъчно, Лефтеров очевидно се почувства и виновен. За Мирелка също - не съм съгласна, че мрънка или е неподготвена. Болката си е болка и никой не е направен от желязо, ничия реакция към болката не е по-добра или по-лоша. Също Михаела на тоя пъзел и на самият подиум беше муха без глава - Жени напълно адекватно я нареди, защото лутането й губеше време.

Не знам и какво значи "гонихте мъжете", мислете му. "Изгониха" един на брой и то той си зауби двете битки. Какво трябваше да направят, да изгонят една от тях ли? И защо? Какво щеше това да им помогне за собствената им игра и цел? Валери не го изгониха, за Валери си реваха, защото не очакваха и не трябваше да излиза. Той им беше капитана, имаха трима силни мъже, ничие "интригантстване" не доведе за неговото напускане. В крайна сметка като се стигне до съвет - трябва да се номинират хора, да се жертват жените за мъжете ли?

Червените са абсолютен скандал. Наистина не знам как се държат още, но евала на Мира - физическата й сила е просто феноменална. Елица също продължава да се раздава на макс, според мен след куба и торнадодо, тая арка й беше в повече и пак си мина, за което адмирации. Доколкото четох тя е й с множество контузии, предхождащи ИВ така, че евала за всичко. Жорката мисля, че с тая ужасна храна дето му дават го цакат. Аз не виждам в менютата му адекватни протеини, а само бързи въглехидрати. Нищо чудно, че почна да спихва милия.

Като цяло всички са в невероятна форма и играчите за топ, толкова много хора успявят да минат многократно елементи, които предишни години затрудняваха и  най-добрите играчи, че абсолютно разбирам защо така спорим кой бил по-добър. Те го правят да изглежда лесно ....

С почти всичко съм съгласен. Само щеше да ми е още по-интересно жълтите снощи какво щяха да правят ако и Фифо случайно беше си тръгнал след някоя от всичките елиминационни и трябваше да разчитат само на Лефтеров.

# 717
  • София
Малечка, напълно те подкрепям, но е трудно да се бориш срещу вятърни мелници.
В миналата тема опитах и си изгубих времето, а тук всички си замълчаха.

# 718
elgogo,

ако си бяха тръгнали и Фифо, и Чакала на една битка, не мисля, че щяха да отстрелят капитана на следващата. Не вярвам в конспирациите за пълна нагласеност, но си има пръст на продукцията и той си е виден, но и необходим. Риалити е все пак, не е благотворително събитие.

Ама ако бяха останали само с Лефтеров щях да се смея, няма да лъжа.

# 719
Обаче забелязвате ли, че в един етап на играта (предимно по-началния) по-добре се справят отборите с комплексни в качествата си играчи (като тазгодишните жълти), а в един следващ момент по-разнородните отбори (като тазгодишните сини) започват да имат предимство, защото каквито и игри да има, каквито и постове да им се наложи да покриват, все има човек за тях. Така дори и по-слабите и неуниверсални играчи успяват да са полезни. Например - Цецо в силата, необходима за изваждането на дънерите и носенето им, но си спести минаването по арката. Мани пък летеше по арката, но тя пък не носеше тежести. Илиан също се справяше добре в хамалстването, но в другото не. И така и всички останали от този отбор. Универсални войници там са само Алекса и Гого.
И като стана дума за Гого - в началото ми беше фаворит, а Филип по-скоро му беше подгласник. Сега е обратното. Гогича някак все ми минава между капките, прекалено безконфликтен ми е в социалната игра, на индивидуални двубои не е ходил, ако не бъркам (освен на капитанската, която не спечели), нещо ми се чини, че и на Алекса се подмазва, което не ме кефи. Все пак си го харесвам де и се надявам да стигне до финал поне.
А Филип завалията от първия ден все е на пангара, скапват му силите и в отборните, и в индивидуалните битки, но по-важното и лошото е, че му скапват настроението и кефа от играта според мен. В началото имаше сили да опонира на Джаферович, сега ми се струва, че вече не си и прави труда и ми изглежда леко унил, апатичен и демотивиран. И как няма! Той само да каже "А" и веднага са му скочили на веждите, че не го е казал с правилния тон.
Искрено се надявам зад камера да не стоят така нещата и да се държат по-добре и по-уважително един с друг, защото в крайна сметка само един ще спечели парата, а за останалите ще остане преживяването и запознанствата, което според мен е много по-ценно и ми се иска всички да са останали с хубави спомени, а не с усещането, че са нехаресвани и недооценени.

Последна редакция: вт, 18 окт 2022, 12:11 от Мила Атова

Общи условия

Активация на акаунт