💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 824
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 120
Ще се опитам да позная. Единият е Касим.

Те са доста де. Ама единият е той.

Айде утре очаквам пресата с гръмки заглавия чии атрибути къде се виждат, заедно със снимките. Joy

# 121
Ще се опитам да позная. Единият е Касим.

Те са доста де. Ама единият е той.

Айде утре очаквам пресата с гръмки заглавия чии атрибути къде се виждат, заедно със снимките. Joy
🤣🤣🤣 Да отбележа, че според мен Зорница  има най-хубаво тяло от жените. Мирослава и Мирела също са стройни, пък и силни, макар и без по мъжки изразени мускули. Това за протокола, за да не обвинят бг мама в дискриминация 🤔

# 122
Разбрах кой е 🤣 Отивам да се хвърля от моста 🤣 Така не се живее 🤣
Ааа, недей 😅 Все пак аз не говоря за тези, които са имали палатка, а за тези които просто на мен са ми направили впечатление с физика 🤭. Иначе нямам представа кои са били другите, за които се писа потребителката.

# 123
Разбрах кой е 🤣 Отивам да се хвърля от моста 🤣 Така не се живее 🤣
Ааа, недей 😅 Все пак аз не говоря за тези, които са имали палатка, а за тези които просто на мен са ми направили впечатление с физика 🤭. Иначе нямам представа кои са били другите, за които се писа потребителката.
Ама аз намерих брутален снимков материал 🤣 През цялото време е бил пред очите ми 🤣 а не съм го видяла 🤣 Добре, че сте вие да ме просветлите 🤣
Сега ще гледам по-внимателно новите епизоди 🤣 Така или иначе зрението ми отиде на кино🤣 Веднъж се живее 🤣

# 124
Ох, чак сега ви изчетох! Малко ви развалих статистиката (качих средната възраст), защото съм на 56 год.
Избрах супергероите, заради Гого. Не бих искала да попадам в змиярника на безстрашните. Колкото и устата да съм, не мисля, че ще мога да надприказвам Джаба. От видяното дотук, тя не е човек, с който може да се спори – прекъсва опонента, започва да обвинява или сменя темата.

Преди 100 стр. обсъждахте постъпката на Генчо. За мен по-голямото му провинение е, че когато някоя от жените е капитан, той се отдръпва и не участва във стратегиите за играта.

Относно Валери и Мирела, при Гала се повдигна въпросът за сближаването им. Той каза, че в условията на изолация и това, че непрекъснато са били заедно, е нормално да има някакво привличане. В отговор Гала каза: „Ей, кавалер, както винаги!“, което аз приемам като знак, че той само е флиртувал и в момента няма нищо между тях.

# 125
  • Sunshine state
И аз съм го забелязала това при Генчо - все иска той или някой негов подопечен мъж за вземе лидерството. Винаги държи да се налага и ако не си с него, си против него. Обшо взето не обича другите да имат собствено мнение.
Джаба е същата и тя но в много по-хард вариант.

# 126
Така, добро утро. Каква тема сте подхванали само- за спортното оборудване и палатките. Много сутрешна...Едно ще кажа- тази година няма много гащи на момичетата в задника тип Джералдин. И това ме радва. Жълтите даже повече се явяват с боксерки жените. А на мъжете "слипчетата" са си много смехотворни. Не съм сигурна, че винаги става дума за това, за което си мислите. Може да е и от лошия материал и да изглеждат процоцолени отпред. Чакайте, че не искам да си спомням "вожда" Алекса с прът в ръка държащ реч пред племето по гащи. Какво толкова- и да е ставало след толкова отъркване един в друг- човещинка е. Не съм привърженик да им дават лекарства. Но примерно на Цецо вече много му личи, че му липсва близост. Добре, че има джанки наоколо. Хубав ден!

# 127
За долнищата  навряни  в дупето при дамите забелязах пре Зори и Звезди .А за атрибутите при мъжете -при Алекса Joy ,при Куков и Цецо.

# 128
Резиденцията е вила "Миланови" във Варвара. Дивата река трябва да е Китенска река между Китен и Лозенец.

Чудесна информация сте систематизирали. Браво! Продукцията да се засрамят, защото отдавна трябваше да са спретнали нещо подобно под формата на информационен сайт към играта + коментарна рублика а ла Надкаст. Уви, в България всичко е на принципа "отбий номера" и само феновете чат-пат държат високо ниво.

# 129
  • София
Да се отметнем в новата тема. Чекнах годините, за да участвам в дискусията Grinning

Тази седмица ми се струва, че е време Непобедимите да запишат някой успех, че бая им се събра. Форца Генчо!

# 130
Аз съм пропуснала палатките, но смъкнатите гащи на Гого не. Той никога не ги носи през талията, а ниско долу. Може би иска да си покаже последната плочка.

# 131
Благодаря за всичко, което правите момчета, за да бъде темата така добре оформена и толкова информативна. ❤️
Бих искала да отида при Непобедимите, за да имат наистина пъзелист 🤪, и ще съм в коалицията на Генчо.
Победа за Безстрашните, а аз с моите хора ще маам джанки, щото русенско не ям. 😉
Капитани: Мира (макар че мисля, че я е страх от този пост, тя предпочита да го играе сянката на Елица), Рали и Гого.
Палатки не съм забелязала... явно не са били толкова впечатляващи, колкото през първия сезон 🤪 (да, Мери, пак се хиля, като се сетя 🤣).
Опс, забравих, както и Дяволчето ни забрави 🤪 - 41 - 50.

Последна редакция: пн, 17 окт 2022, 11:38 от Bilyana14.

# 132
Аз съм пропуснала палатките, но смъкнатите гащи на Гого не. Той никога не ги носи през талията, а ниско долу. Може би иска да си покаже последната плочка.
Гого във визитката казва, че е хиперактивен. Това може да се свърже и с нежеланието и дори непоносимостта към дрехите, които те ограничават.

# 133
Благодаря за темата! Благодаря за труда, младежи! Smiley

Искам при безстрашните, че си ги харесвам, а в коалиция с МИФ.
Тия трупи Цецо ще ги вади като клечки за зъби, щото е ял, спал и оцелял. Мисля, че сините ще се пекат край басейна, Жълтите в Стопанството и Генчо ще се пени на реката.
Капитани - Генчо, Михаела и Гого.

сега се сетих, че още в първи сезон едни консерви от риба тон се търкаляха край огъня на реката, ако помните. И тоалетнтата в далечината бяха хванали в кадър. Wink Май и тогава се появи инфо, че след битките минават баня (затова са и чистички, а и е напълно нормално) и ги разкарват по дестинациите с прословутите бусчета.

# 134
Гого във визитката казва, че е хиперактивен. Това може да се свърже и с нежеланието и дори непоносимостта към дрехите, които те ограничават.
Да се пусне чисто гол тогава 🤣

Общи условия

Активация на акаунт