💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 754
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Дяволо, ей сега пак преглеждах първа страница и ако искаш може да уточниш, че Резиденцията всъщност е в село Варвара.

О, да, не се бях сетил за това. 😊
Значи аз имам следното инфо:
Битките се провеждат на Попския плаж до Царево, резиденцията е във Варвара, а дивата река някъде между Китен и Лозенец. Всъщност за реката не знам със сигурност, не съм се интересувал, но съм го чувал.

# 106
Точно си изгледах новите два епизода на MaXimal( Между другото класи над предни сезони.КраСотЪ, както вика Цеци.😁) и се замислих ,ако мога да участвам в избора на каста за All Stars ИВ ,кого бих поканила.😀 кого бих с удоволствие гледала отново на екран?🤔🙂
  И почвам аз да си смяткам...докарах ги до около 20/23 мъже иииии с триста зора едва 8 жени.
 Така си стигам до умозаключението ,че или кастинг директорите на ИВ са женомразци или на тия кастинги свестните ,подготвени жени не са се явявали...🙄🙄🙄

Последна редакция: пн, 17 окт 2022, 12:17 от Joy 05

# 107
  • Другата България
DebSs, сега върнах и те прочетох в старата тема, пропуснала съм те.

Мери, по въпроса с Жени, интересно ми беше, че се е държала с всичко много зле преди идването на Чакалчето. За мен беше изненада уж виден стратег, а да не е започнала от самото начало с омайването. Рязко и се променя поведението с появата на Чакалчето, като много вероятно тогава да се е почувствала вече застрашена с изравняването на броя  мъже/жени.
Благодаря ти.
Значи изобщо не се лъжем в поведението ѝ, не сме се лъгали, и тук няма манипулация на продукцията. За противното ѝ държание от първия ден.
Според мен след като отстрани Илина, временно се беше успокоила, и като се появи Чакала - вече започна да ѝ щрака, че той може и да стане двойка с Фифо, познава се и с Мирела, Михаела....ясно.

Да, сегашния сезон на Максимал Ривендж наистина е класи над останалите сезони до момента.
Препоръчвам, те епизодите са кратички.

Неделчо ми се струва на черешата, иначе страхотни хора, много разнороден състав. Браво.
https://www.tiktok.com/@nikichakalov/video/7155022552144874757?i … is_from_webapp=v1
И за лека нощ, след като вече знам коя е Мани....

Последна редакция: пн, 17 окт 2022, 06:01 от Merri_An

# 108
  • София
Благодаря за новата тема, интересната анкета и цялата информация, която сте събрали, подредили, изчислили! Огромен труд е това! Поздравления!
Странно е точно консерви да им дават, но пак по-добре от нищо. Бананите са добър вариант, поне засищат.

# 109
Аз директно ще задам един неудобен въпрос, защото не виждам как да бъда деликатна. Някой някога коментирал ли е какво правят, ако получат ерекция на неподходящо място? Защото видях две палатки този сезон и то по време на битки. Изненадах се, че не бяха изрязани моментите. Нарочно не съм ги коментирала кои са и кога, защото си е човещинка, чудо голямо. По-скоро ми е тъпо защо от продукцията са го излъчили, не е като да не се забелязва. На единия играч му личеше СУПЕР много, държеше си горнището в ръце в опит да се покрие, а камерата в следващия момент го даде в профил.
Те и с момичетата така правят като им снимат дупетата от близо, но все пак е доста различно ...  жал ми става за играчите.

# 110
Мира си е направила канал, ако на някой би му било интересно:)

# 111
Аз бих си избрал Супергероите.
Възраст-Между 18 и 30 год.
Малко отклонение от анкетата
В тарифата за ноември е записано че сезонът  трябва да приключи на 29 ноември, а не през декември.
Това много ме изненада. Явно ще са с една седмица по малко.
Надявам се супергероите да изправят постижението на приключенците за 2 поредни седмици в резиденцията.

# 112
Аз директно ще задам един неудобен въпрос, защото не виждам как да бъда деликатна. Някой някога коментирал ли е какво правят, ако получат ерекция на неподходящо място? Защото видях две палатки този сезон и то по време на битки. Изненадах се, че не бяха изрязани моментите. Нарочно не съм ги коментирала кои са и кога, защото си е човещинка, чудо голямо. По-скоро ми е тъпо защо от продукцията са го излъчили, не е като да не се забелязва. На единия играч му личеше СУПЕР много, държеше си горнището в ръце в опит да се покрие, а камерата в следващия момент го даде в профил.
Те и с момичетата така правят като им снимат дупетата от близо, но все пак е доста различно ...  жал ми става за играчите.

И там не съм гледала 🤣 Да ме пита човек къде блея щом пропускам най-същественото 🤣 Сега ще превъртя епизодите 🤣

Очевидно нищо не им дава продукцията за подтискане на сексуалните пориви. Нали са бедни, нямат пари за ръкавици, ти хапчета очакваш да им дават 🤣
А операторите са за пребиване 🤣 Явно са инструктирани да снимат естествената физиология на човека, вместо битките 🤣

Българският вариант на предаването доста се отдалечава от колумбийския.
При нас е разграден двор, разпасаност, нагласени игри, подвеждащ монтаж, мъртва риба се “улавя” в реката, отровни змии дебнат от всякъде, при всяка битка се звъни на Пирогов да са подготвени 🤣

Кожи падат, кръв се лее, пръсти се смазват, глезени се усукват, рамена се вадят, вътрешности изпадат🤣
Остана да вкарат моторната резачка от Тексаско клане и последния оцелял взима парите 🤣

Последна редакция: пн, 17 окт 2022, 01:24 от Aaliyah13

# 113
Аз директно ще задам един неудобен въпрос, защото не виждам как да бъда деликатна. Някой някога коментирал ли е какво правят, ако получат ерекция на неподходящо място? Защото видях две палатки този сезон и то по време на битки. Изненадах се, че не бяха изрязани моментите.
За палатки не знам 😅, ама в началото страшно ми се набиваше на очи тази им част на двама от мъжете, защото определено си имат, и някак пред другите изпъкваше. В последно време не ми прави впечатление. 🤭

# 114
Интересна темичка сте подхванили. Единият го знам кой е, и то заради снимки, а другият не съм го забелязала.

Чудно ми е Чакалчето, което ни чете, как ли му се струва новото ни умозаключение!? Предполагам седи и се хили пред екрана до къде ни стига наблюдението... И фантазията Grinning

# 115
Аз директно ще задам един неудобен въпрос, защото не виждам как да бъда деликатна. Някой някога коментирал ли е какво правят, ако получат ерекция на неподходящо място? Защото видях две палатки този сезон и то по време на битки. Изненадах се, че не бяха изрязани моментите.
За палатки не знам 😅, ама в началото страшно ми се набиваше на очи тази им част на двама от мъжете, защото определено си имат, и някак пред другите изпъкваше. В последно време не ми прави впечатление. 🤭
Е, кажи за кои мъже говориш де 🤣 за нас непросветените 🤣
Сега няма да мога да заспя 🤣

# 116

Еее, сега не знам дали на мен така ми е изглеждало или повече тях съм оглеждала 🤣, ама ще кажа че единият е още в играта, а другият не. 👀 Малък жокер, единият си носеше клина леко смъкнат, даже по едно време се коментираше тук сякаш.

# 117
  • earth
Ще се опитам да позная. Единият е Касим.

# 118

Еее, сега не знам дали на мен така ми е изглеждало или повече тях съм оглеждала 🤣, ама ще кажа че единият е още в играта, а другият не. 👀 Малък жокер, единият си носеше клина леко смъкнат, даже по едно време се коментираше тук сякаш.
Разбрах кой е 🤣 Отивам да се хвърля от моста 🤣 Така не се живее 🤣

# 119
Валери и Фифо 🤔 Поне с техните жълти екипчета е по-видимо 😎

Общи условия

Активация на акаунт