💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 808
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 150
Не знам, ама на играта от четвъртък с провирането през оградата и въжето, бая задушевна атмосфера си беше Grinning
Ха-ха, да, и там имаше бая душене на чужди подмишници и задни части Grinning

# 151
Благодаря за темата! Heart Eyes
И предизвикателство прието, 200 страници са възможни Joy
Аз лично никога не съм била от хората, които държат точно да знаят къде колко време прекарват, къде точно спят и колко им е дажбата, на мен като зрител не ми носи никаква стойност. Даже се надявам да им дават повече неща, все пак не сме садисти. Дори това ако е истина за консервата русенско варено(брррр...) и боб на гладно - ужас, надявах се поне някакво минимално меню да имат, все пак след тази игра животът продължава, а могат да си създадат трайни проблеми. В този ред на мисли Звезди, която аз също упреквах за мрънкането също е герой, че издържа толкова, аз лично си признавам, че на място без истинска тоалетна и течяща вода не отивам.

От миналата седмица бих отличила моментът на змейката при сините, реално Алекса се залюля, оттам се подпря на Илиян и Касим, Илиян такива акробатики пробва момчето, полуклек, малко сиртаки и накря се просна по очи е пак него обвиниха.Joy

# 152
  • София
Точно си изгледах новите два епизода на MaXimal( Между другото класи над предни сезони.КраСотЪ, както вика Цеци.) и се замислих ,ако мога да участвам в избора на каста за allstars ИВ ,кого бих поканила.😀 кого бих с удоволствие гледала отново на екран?🤔🙂
  И почвам аз да си смяткам...докарах ги до около 20/23 мъже иииии с триста зора едва 8 жени.
 Така си стигам до умозаключението ,че или кастинг директорите на ИВ са женомразци или на тия кастинги свестните ,подготвени жени не са се явявали...🙄🙄🙄

MaXimal е як този сезон и аз го следя.

За All stars, аз едвам докарах 6 жени от първите 3 сезона, от последния бих включила повече.
А при мъжете, не знам, как ще ги изберат като има такъв огромен избор от заслужаващи втори шанс участници.

# 153
Ей, ама много сте гадни. Хайде покажете ги тия снимки най-накрая, стига само говорихте да ни дразните Grinning

# 154
  • София
Иля, като спомена All Stars, искам да видя в едно племе Генчо, Евгения, Катя и баш Манито Grinning Не мисля, че има сила, която да ги накара да ходят на битки. Директно на номинации Grinning

# 155
Благодаря за темата! Heart Eyes
И предизвикателство прието, 200 страници са възможни Joy
Аз лично никога не съм била от хората, които държат точно да знаят къде колко време прекарват, къде точно спят и колко им е дажбата, на мен като зрител не ми носи никаква стойност. Даже се надявам да им дават повече неща, все пак не сме садисти. Дори това ако е истина за консервата русенско варено(брррр...) и боб на гладно - ужас, надявах се поне някакво минимално меню да имат, все пак след тази игра животът продължава, а могат да си създадат трайни проблеми. В този ред на мисли Звезди, която аз също упреквах за мрънкането също е герой, че издържа толкова, аз лично си признавам, че на място без истинска тоалетна и течяща вода не отивам.

От миналата седмица бих отличила моментът на змейката при сините, реално Алекса се залюля, оттам се подпря на Илиян и Касим, Илиян такива акробатики пробва момчето, полуклек, малко сиртаки и накря се просна по очи е пак него обвиниха.Joy

За реката съм съгласна,че и аз не бих отишла,ако няма абсолютно никакви условия.

А това,че Алекса се залюля,беше видно.Но беше много жалко от нейна,така де - от негова страна да обвинява Касим."Та защо Касим пада,а аз не падам.Той Илиян до мене,би трябвало аз да падна,аз не падам,а Касим пада."А защо Алекса не се опълчи на Гого,Генчо,Веселина(нея няма и да я споменавам,тя е огън,казваше си на всеки всичко в очите,харесвах я),а се плещи само пред младите наивно жени и пред Касим,който не иска конфликти и е чиста душа.И накрая го номинира,защото само Кас не гласува за него за капитан.Жалка картинка е Алекса.

# 156
  • София

Иля,сега и мен ме заинтригува.Обикновено не ми остава време за Надкастите,но този бих го изгледала.
Дали имаше линк в старата тема,че тук май не видях?

Ави, заповядай.

# 157
  • София
Ламбадата на змейката я имаше в миналата тема, а Diavolo я е включил в изключително изчерпателния и интересен първи пост. Grinning

# 158
Ей, ама много сте гадни. Хайде покажете ги тия снимки най-накрая, стига само говорихте да ни дразните Grinning
Снимките не са за този форум 🤣 Нека спазваме благоприличие 🤣 Това ли е най-важното питам 🤣 Някои хора просто си имат от всичко по много 🤣 Те не са виновни 🤣 Когато природата е сипвала с големия черпак те са минали два пъти по погрешка 🤣🤣🤣

# 159
Като стана въпрос за конфузни ситуации, се сещам за битката с човешките кули. Мисля, че и преди мен някой беше писал за това, но и аз много се смях - то не беше пипане на гърди (Мирелините от страна на Валери ли беше, Лефтеров ли беше...
Валери беше.. даже мога да пусна клипче, понеже го има в тикток.
https://vm.tiktok.com/ZMFMXWrAD/
И снимка:

# 160
Ех, че красива и благодатна природа 🤣🤣🤣

# 161
Като стана въпрос за конфузни ситуации, се сещам за битката с човешките кули. Мисля, че и преди мен някой беше писал за това, но и аз много се смях - то не беше пипане на гърди (Мирелините от страна на Валери ли беше, Лефтеров ли беше...
Валери беше.. даже мога да пусна клипче, понеже го има в тикток.
https://vm.tiktok.com/ZMFMXWrAD/
И снимка:

Хаха, че и таз в таз Grinning Абе секси битка си беше Wink

# 162
  • софия
Добрютро, идвам да раздавам кафе с бром. 😁 Че в тоз палатков лагер все по-горещо става.
 Нямам търпение за довечера. Предполагам, че Рали, Гого и Мира ще са капитаните.

# 163
Къде ръце, къде... 🤪

# 164
Оххх, много мат'риал, много нещо JoyJoyJoy

Току що хванах промото за довечера. Джафи с линейка ще я отвеждат. Ако наистина са и премазини пръстите... Дали ще продължи или поради контузия ще отпадне?

Общи условия

Активация на акаунт