💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 254
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 615
От синопсиса за утрешната капитанска, мои разсъждения
Скрит текст:
тълкувам, че Мира или Алекса(въпреки цветущото псуване и нерви Joy) са спечелили, тъй като предложението ще е лична облага или предимство, това за мен значи, че Филип не печели, защото щяха да предложат храна за племето на реката, ама може и да е заблуда Grinning

# 616
  • София
Тъй като явно за продукцията има само един играч и той се казва Алекса, ето снимки как Мани първа отиде при Жени. Но след това излъчиха думите на благодарност на Жени само към Алекса, а не към Мани или останалите сини, все едно те не съшествуват. И тук някои се подведоха по манипулациите на продукцията и хвалби за Алекса, а за Мани нищо.
Значи, на сините остават финалните парчета от пъзела. Гого е сменен от леката Фейгин и четирима мъже държат здраво от четирите края. Мани е до Гого. Обръща се и гледа към Жени, после отива при Жени и започва да държи. Накрая я пита:
Добре ли си?
Жени казва:
Да, добре съм! Благодаря ти.
Миг след това сините са готови и побеждават. Димо казва, че пъзела е ОК и мъжете пускат. Алекса отива при Жени и се провиква към Цецо да отиде при червените.
И това е общо взето, после сините се пръскат навсякъде да помагат и от продукцията се намесва, защото е важно да има счупени пръсти, пети и гърбове!

# 617
Мани наистина мина страхотно по арката, но не мъкна греди.  Но въпреки това тук се споменава как е една от най-добрите. По мое усещане стандартът е двоен...

# 618
Diavolo, кажи колко подкуп искаш да сложиш тази снимка на корицата 🤣

# 619
Е, Дяволо, продукцията похвали цялото племе, не само Алекса. Иначе думите на Жени бяха насочени към Алекса, защото реално Мани не я смени да държи, тя нямаше и силата да го направи, а Алекса.
И според мен се коментираше повече неговата постъпка, понеже той варира между 'героят' и 'черната овца' и хората искаха да му признаят и позитивите като има такива. Или поне аз така разсъждавах като го похвалих.

# 620
  • София
Лайф с Мирелка и Жени.

Жени все още ходи на рехабилитация, пръстите и все още не са напълно възстановени.

# 621
Е не, момиче 45кг трябвше да мъкне трупа 120 кг. Тази игра с трупите не ми харесва. От къде накъде жени ще носят толкова тежко? Той Тъпарев в ред ли? Тези жени ще раждат после.

# 622
Моите 5 стотинки за битка.
1. Кокошият събор при сини и червени няма да го коментирам. Касим каза и нещо за Гого. Трябва да се върна да проверя.
2. Коалицията са се наговорили да е Алекса капитан. Гого се е предлагал 2 или 3 пъти и никой не го подкрепи. Защо да се вре!? При скандала ме накефи как заедно с Фейгин ги оставиха да се разправят. Grinning
3. Мирка си я харесвам. Радвам се, че тя е капитан, а скандалът им за мен си беше режисиран. Жълтите ми напомнят на Патица с жълти патенца и накъдето крякне Маман, натам вървят.
4. Прекрасна битка. Браво! Браво на Гого, Алекса, Фифо, Мани, Мирка и Елица. Напълниха ми душата. Гринчи ме изненада, мина арката веднъж.. Досега май не го е правил.
5. Гого има две слаби страни - плуване и чиста физическа сила. В други компоненти няма кой да го настигне.
6. Браво на сините за феърплея. Монтажистите са си свършили добре работата-издигнаха Алекса в култ, а от стоите в ИГ на участниците се вижда ясно, че развоя на събията е друг.

# 623
  • София
При Мани, предполагам, навикът от професията я е накарал да се опита да се погрижи за Жени - няма лошо, много хубава постъпка. Но и Алекса после, и целия отбор се присъединиха и беше много трогателен момент. Разбира се, продукцията бързо въведе ред , все пак трябва да се мъчат до дискови хернии играчите, за какво са отишли!!
Жал ми стана и за Джаферова, и за Мирела, със сигурност ги е боляло, Жени а-ха да колабира в линейката, а на Мирела сълзите капеха в пясъка...
Генчев също много човешки се държи, веднага се загрижи как е Лефтеров след падането.
Като цяло съм доволна от резултата, сините ги отвяха, Гого ме зарадва с измислен от него начин да бута с крака дънера в тунела, пак негова беше и идеята да качат платформата на рамо.
Червените имат късмет, че не им е топ пъзелистът Генчо, че не ги виждах. Grinning

Другия път - пак в най-силния вятър редим кули от кубчета. Много обективна игра, със сигурност най-сръчният печели!!

# 624
Здравейте! За първи път се включвам с мнение. Четях предимно във Фейсбук, но там коментарите са на много ниско ниво, с много обиди, едно и също се пише. Тук сте много приятни за четене! Поздравявам всички ви!
Аз съм от фенките на Гого и Фифо, дори мога да кажа, че този сезон следя повече от предишните, заради всички млади и готини участници! Удоволствие е да се гледат на арената!
За Гого, искам да изкажа мнение.ю, защото видях, че много от Вас са разочаровани. Според мен, момчето е умно, спокойно и не се бута навсякъде, това също е положително за него, не бих казала, че е от най-срамежливите, по-скоро е търпелив и умен. Знаете как в една компания понякога има умни и Тихи хора(Гого) , и такива, борещи се за внимание(Алекса) , но това изобщо не значи, че е човек без позиция! Освен това с Алекса се подкрепят в битките, не виждам защо да се бута на всяка цена да е капитан...
Дълго стана, ама като за първо публикуване, моля да ме извините! 😃

# 625
За Евгения направиха хубаво представление. Фейгин има дълбоко срязване, ама това не е Евгения, за да се наблегне върху него. Сега имаме една майка-героиня, смела капитанка, жертвоготовна амазонка. Всичкото зрител сваля шапка на изключителната Евгения нам каква си. Каква драма!
Аз лично не вярвам на нищо от показаното. Още в началото на епизода почувствах, че има нещо особено, различно и го написах. Усеща се миризмата на гнило и през плазмата. Може да не съм от Морската столица или каквато и да било столица, но всичко ми е много фалшиво.
В началото само допусках, сега вече ми изглежда възможно да са скроили чистка на имиджа на нашата гримьорка, след като се вижда, че хората се отвращават от нея. Аз лично изпитвам само отвращение от тази жена, дори след тази епохална вечер.

# 626
  • София
грешка със сървъра на форума

уър73ш=27380964872т145$№$€%€

Последна редакция: вт, 18 окт 2022, 00:21 от Diavolo

# 627
Моите отговори - Мирослава, Филип, Не, Не. Утре съм сигурна, че няма да има отпаднал играч, но при положение, че разпадането на 1 от племената предстои скоро си мисля, че може пък да има пленяване на капитан.

# 628
В анкетата на първите два въпроса - Мирослава от мен.
На третия въпрос отговорих с не, но мисля, че просто не са използвали достатъчно ресурси и възможности за обезопасяване на част от елементите в игрите, а не че изобщо не мислят за здравето на участниците.
На четвъртия въпрос - твърдо Да. Много път извървяха от първи сезон до момента, тенденцията в това отношение е положителна. Има много още работа за вършене, но не е редно да се отричат цялостните подобрения. Доказва и го и много по-малкия брой контузени играчи през този сезон до момента.

# 629
Велислава беше казала в Надкаста на Туджаров и Неделчо, че Гого е мислил супер мноооогооооо и никога не е казвал какво и общо взето никой не е знаел какво е в главата му и синхрони не ни показват с него (според мен е умишлено от продукцията). Той много добре си знае какво прави, но ми се искаше да има изявена позиция относно събитията в племето (или ако има, и ние зрителите да я знаем).

И не че си правя реклама ама и аз съм от фенките на Гого и Фифо, тяхна възраст, техен размер Grinning Grinning

P.S. Адски ми е приятно да Ви чета всички още от самото начало на игрите тази година.

Общи условия

Активация на акаунт