💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 126 003
  • 3 614
  •   2
Отговори
# 735
Ох бе, Гого, бе Heart Eyes Heart Eyes

Лошо ми е 🤣 Бива ли така да унищожавате скъпите екипчета като ги връзвате на кола 🤣 Стиснатите продуценти ще получат инфаркт и ще им вземат и дрехите от гърба 🤣 Ще гледаме докрая май Игри на голотата🤣

После ако от този суичър става нещо искам да разбера марката🤣🤣🤣

# 736
Скрит текст:
Удоволствие е да чета коментари, които не са изпълнени със злост и обиди към участниците. Можеш да покажеш отношението си и без да нагрубиш и изложиш себе си най-вече. Не мога и да разбера как може да се генерира такава омраза към човек, когото не познаваш, нямаш никаква допирна точка и най-вече човек, който е в екрана ти с единствената цел да те забавлява.
Снощи лайфовете бяха пълна скръб, не са ги и запазили. Не можах да догледам нито един от двата. За Жени ви казах, опитах и на троицата, но Илиян пак взе думата и започна с оправданията и от него се махнах. Ако някой е имал търпението да ги изгледа, моля да разкаже в кратце, ако е имало нещо интересно.
Кас вчера при Чакалчето обясни, че късно е усетил каква му е грешката и защо скапва пъзелите. На него силна страна са му логическите пъзели. На картинните буквално е забравял да гледа самата рисунка, а се е опитвал да търси правилната сглобка. Мозъкът на всеки човек работи по специфичен начин, някои действат инстинктивно ( за мен Елица е такава) просто виждат частите и лесно намират точните места. При Валерката положението е в обратната посока. Виждам, че и Вики е от тези на които мозъкът им е в режим пъзел.

Което е доказателство, че не му идва естествено. Добрите пъзелисти гледат и двете. Може би няма и достатъчно опит да се сети, но отново, ако му се отдаваше, това нямаше да се налага да се сеща. Другото, което мога да изтъкна като оправдание е, че е доста малък, и още има да му узрява мозъкът. Но и Джералдин беше малка. Катя пък е идеален пример за някого, на когото просто му щрака.
Ейй, вярно, Катя! Голям образ беше тази. Хич не я слушаше главата, обаче много й работеше мозъкът. Не знам дали е тренирала решаването на пъзели, на мен по-скоро ми изглеждаше, че не, защото беше хаотична, но просто й се отдаваше. Даже си мисля, че ако направят един дуел с Неделчо, последният може и да го загуби. Е, той има повече опит и стратегии вероятно, но ако и Катя потренира малко... А като си представя и какви бисери ще се ръсят в това време, направо започвам да се хиля отсега Grinning

# 737
Как се разпределят кой къде отива, след разпадането на едното племе?
Победителите в битката за Територия получават правото да избират първи.
След това избират останалите втори, след това отново първите и т.н.

Реално Победителите избират първия член на племето си и последните членове и на двете племена, което е огромно предимство в играта. Самата резиденция остава много по-малка награда в битката за територия през следващата седмица. Реално е една от най-важните игри тази, която предстои следващия понеделник.

# 738
Относно Катя от ИВ-2... Влезнах в профила на Александър (Ботев) пуснал сторита от техния сезон... Ми аз един не мога да позная. Joy  Най-слабия сезон евър.

# 739
От този сезон гледам Игри на волята. Какво е правилото за пленяване на капитан? Който спечели може да плени един от останалите двама?

# 740
-

Последна редакция: вт, 18 окт 2022, 15:30 от DebSs

# 741
Ахахахаха

# 742
  • София
Чакалче, наглееш много грубо Grinning Grinning Grinning

# 743
Всичко сте обсъдили и разнищили, няма да предъвквам, но да дам моите пет пари.
Моля Неделчо да отдаде заслуженото на Георги като отрази подобаващо фината му култура на хранене! 😁 В началото на снощния епизод, докато всички кудкудякаха, наш Гошо така отдадено похапваше, че чак му завидях! Как не вдигна поглед това момче! Панаирът мина и замина, а той си остана в паралелната вселена- сам, с чинията си.

Последна редакция: вт, 18 окт 2022, 15:01 от _Hope_

# 744
И един коментар от Ваня, която принципно много рядко коментира ИВ в ИГ

# 745
Значи Джаферович до сега се кри и след снощният героизъм се яви  на хоризонта. Да се чудиш защо ли. И след като все още ходи на рехабилитация, защо не е напуснала играта за да се лекува веднага, а пак гръмки слова за геройство.
Не знам, може и да  греша, да не съм права, но всяка дума на тази жена ми е супер фалшива.

# 746
В началото на снощния епизод, докато всички кудкудяката, наш Гошо така отдадено похапваше, че чак му завидях! Как не вдигна поглед това момче! Панаирът мина и замина, а той си остана в паралелната вселена- сам, с чинията си.

Нагъваше някаква поничка сякаш и грам не му пречеха разправиите Joy Човека е над нещата,много завиждам на такива спокойни хора.

# 747
супер фалшива е, да. сама се напомва, щото явно не може да блесне с нищо. поне не позитивно, де. сега ще я слушаме нонстоп, брр.
колкото и да се пъне, май ще остане топ неприятният участник евър. макар че в този списъкима място и за елица.

# 748
Елица на предната игра мина торнадото като цунами, позволено й беше вчера да я болят ръцете 🤣 На миналата игра с кубовете и краката й бяха много зле и в кръв. Тя не е извънземна, не може винаги да е машина.

Мира толкова да ме отблъсква с подмолния си характер, че едва я изтърпявам. Характер - нула.

Лефтеров ако го гласят за победител ще се самообеся ритуално 🤣 Моля ви, живее ми се 🤣

Илиян хич не ми е любимец, но ще отвее Цецо като куцо пиле домат 🤣 И понася критиката нормално, а не блъска и заплашва 🤣

Жени изобщо не се справя по трасето. Тя няма груба сила 🤣,но има словесна сила 🤣
Добре й дойде контузията, тъкмо малко да си почине и да си събере мислите 🤣 Вие знаете ли какво й е на нея, главата й ще се пръсне от схеми и стратегии 🤣 Мисля, че й трябва лист и химикал да си организира тактиката 🤣

# 749
  • софия

Лошо ми е 🤣 Бива ли така да унищожавате скъпите екипчета като ги връзвате на кола 🤣 Стиснатите продуценти ще получат инфаркт и ще им вземат и дрехите от гърба 🤣 Ще гледаме докрая май Игри на голотата🤣

После ако от този суичър става нещо искам да разбера марката🤣🤣🤣

Не си човек ти, желязо си. Как успя да фокусираш, че има кол, парцал вързан на него, изобщоооо... Трябваше да направя нечовешки усилия, че да се концентрирам и да видя нещо друго освен нашето момче.
 За снощното минаване на Елица. Тя нямаше друг начин, освен този за да премине арката. Ръцете са и прекалено къси и физически абсолютно невъзможно беше да мине средата по начинът по който останалите го минаваха. Структурата на тялото и не го позволява.

Общи условия

Активация на акаунт