💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 918
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 810
Аз от снощи седя и се чудя. Джаферович нямаше счупване. Има разкъсване на кожата на два пръста. Добре. Залепени обработени.
Та седя и се чудя-защо аджеба и е тая шина до над лакътя, сякаш и е счупена китката или цялата предишни а.
Никакъв смисъл няма от нея.

Е, как бе - да подчертае драмата с многострадална Женовева. Трябваше и един бинт да й завият около главата + патерица пунтарка а ла Бойко и драматизмът щеше да е пълен. Много изнасилена ситуация ми се стори, да ме прощавате за коравосърдечието.

# 811
  • софия
Алекса скочи да помага на пандичката, въобще не смятам че е мислел за 'феърплей' в момента. Да не говорим , че докато Мани и Елица минаваха над басейна - КАПИТАНЪТ викаше 'Давай Ели, Браво Ели".
Абсолютно шоу си спретнаха.

# 812
  • earth
Ето тук Мира говори за грижата за кожата си.Интересно е.
Сега след 2 месеца на слънце всичката грижа отива на вятъра, за съжаление.

# 813
Лефтеров като цопна и с мъка излезе, веднага Гената и още някой от червените се развикаха- как са краката!?
Нещо се получи тогава, ама само той си знае, дано няма по- сериозен проблем.

Това е поредната недомислица на организаторите - да паднеш от около пет метра височина в половин метър вода, и то като пирон (а как иначе, след като висиш?) е огромен риск. Толкова малко вода почти не поема силата на падащото тяло. Неслучайно в басейните за скокове във вода дълбочината е 5 метра. Това с това басейнче е подигравка и имитация на безопасност.

# 814
Джаба не е герой, а голяма бяла птица. Не знам как по-леко да я определя. Контузила се, ами да се маха. Не виждам какво се пъне, не може да играе равностойно, ще трябва да я "носят".
Или е пълна симулация, Джолева (медицинско лице) писа, лепени пръсти не е нищо сериозно/опасно. Абсолютно на лъскане на имидж ми мирише. Особено с шината през врата, абсолютно безсмислена.

# 815
В случая не сте прави за Алекса- той подхвана таргата на жълтите. За Лефтеров и падането- вероятно си подби краката и гръбначния стълб, тъй като от такава височина се забива като пирон в този плитък басейн. Генчо като гребец знае за тази възможност и затова питаше веднага за краката. Уверявам Ви, че болката е жестока. Но Лефтеров през цялото време беше като с източени батерии. Дано е добре и той. За Джафер ханъм сте твърде жестоки. Ами премазала си е пръстите. Като добавим шока и адреналина- не и е било лесно. И надали и е било до имидж в момента. Искала е да си върне на терен и са и метнали тази кърпа, поне да не забрави коя ръка е ранила. Ако на таргата не беше  Лефтеров, който е много тежък можеха и да имат шанс да не са на реката. Не вярвам да и е било на Жени до стратегии точно в този момент. Не бъдете и вие лоши и мнителни.

# 816
Аз от снощи седя и се чудя. Джаферович нямаше счупване. Има разкъсване на кожата на два пръста. Добре. Залепени обработени.
Та седя и се чудя-защо аджеба и е тая шина до над лакътя, сякаш и е счупена китката или цялата предишни а.
Никакъв смисъл няма от нея.

За повече драматизъм.

# 817
Театрото на Евгения върви с пълна сила. Но много, много зрителите не вярват, така ми изглежда. Можеше да си гипсира и крака за по-голяма достоверност, не само с шина. Без извинение за госпожата. Ако наистина е с проблем, ами да ходи да се лекува. Кой нормален човек ще тръгне с такава болка на място, където може да се влоши? Истински Че Гевара, ама в женски образ.
Довечера стискам палци на Алекса и Филип.
Фейгин ми е героят от снощи, с такава рана е играла докрай.

# 818
При Лефтеров можеше да се получи наистина сериозна контузия. При падане от височина на крака може да си счупи костите на петите/най често/да счупи даже с открита фрактура подбедриците.

Последна редакция: вт, 18 окт 2022, 18:35 от djoleva

# 819
Не смятам, че Виктория се възползва от Цецо,  а по-скоро отлага изясняването на чувствата, за да не се завъртят ненужни драми. Държи го на достатъчно разстояние, което вярвам, че той усеща, въпреки опитите си да скъси дистанцията.
 Цецо изглежда добър човек. Със сигурност за всеки влак си има пътници, дано той намери своя човек. Другото са подробности, които са даденост или поради така стекъл се живот. Не забравяйте, че спортът много дава, но и много отнема. Когато години наред си свикнал  да следваш треньорски команди, е трудно да вземаш индивидуални решения и за най-дребните неща.
Вики прави най-доброто в ситуацията според мен. Навън вероятно вече са изговорили нещата и поне от лайфовете не личи напрежение помежду им.

# 820
И според мен Вики харесва Цецо и не е само стратегически с него в играта. Определено обаче няма същите чувства и не е хлътнала. Да не забравяме, че се изхарчи 100 гроша и го отърва веднъж от номинация. Алекса не би го направил за Цецо

# 821
  • Другата България
ФБ ми изкара ето този спомен, само го слагам тук, защото повечето от вас знаят колко съм пристрастна.
И се надявам в този сезон Фифо или Гого да подобрят този рекорд.
“Юлиян Златев (най-добрият играч от всички сезони)
Общо 26 победи и 0 индивидуални загуби! Хората казват, че се помни първият, но в този случай цяла България помни вторият!“

# 822
И според мен Вики харесва Цецо и не е само стратегически с него в играта. Определено обаче няма същите чувства и не е хлътнала. Да не забравяме, че се изхарчи 100 гроша и го отърва веднъж от номинация. Алекса не би го направил за Цецо

Не се знае какво и е отношението към Цецо, но явно не забравя, че е на показ и прагматично спазва дистанция и "държи поведение" по отношение на такива интимни неща.

# 823
  • София
Алекса наистина подхвана платформата на жълтите, с което ме изненада, очаквах да се притече към червените.

Не съм обърнала внимание на дълбочината (по-точно плитчината) на басейна, ако е наистина половин метър е направо престъпно, искат някой да се пребие ли?! Дано Лефтеров е добре!

# 824
На Жени 100-килограмово дърво ѝ премаза ръката, падна рязко и дори само шокът е достатъчен да я разплаче. Човек като чете тук ще си помисли, че Джаферович е достойна за Оскар така да плаче за няма нищо. Веднага текна кръв и всичко... не мисля, че преувеличава, колкото ѝ да не ѝ симпатизирам.

Общи условия

Активация на акаунт