💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 940
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 765
Хаха, клипчето в тик ток с наргилетата е яко -))
Виждам, че от време на време някои потребители пускат тик ток, явно следят там, имат и акаунти. Понеже това е платформа, към която нямам интерес и не следя, то моля хората да споделят тук, когато има яки клипчета посветени на ИВ.
Да, аз имам и то единствено за да гледам. Дори и не си направих труда да оправя потребителското име и био-то. Естествено има и много тъпи неща там, но просто прескачам.
Та, може да пускам понякога като видя нещо готино Simple Smile
Доста едити правят феновете, има готини. По мои наблюдения много гледания събираха тези на Мирела и Валери.

пп. И аз не намерих част 2

# 766
Хаха, клипчето в тик ток с наргилетата е яко -))
Виждам, че от време на време някои потребители пускат тик ток, явно следят там, имат и акаунти. Понеже това е платформа, към която нямам интерес и не следя, то моля хората да споделят тук, когато има яки клипчета посветени на ИВ.
Те са редки по принцип, ама когато има и са забавни.

п.п. Не намирам 1 част на наргилетата. :о

https://vm.tiktok.com/ZMFrdcjt9/

Това е линк към първа част.

# 767
Съжалявам, но не виждам жена достойна да спечели. Освен Фейгин може би, но няма да и я дадат победата.
Алекси е постоянно с тези пликчета, много смешно. Джафа ми е също като Манка, след контузията пък съвсем.
И аз предпочитам Филип пред Гого.

# 768
Мирослава е най-красивата жена от всички сезони за мен. Също така и най-добре поддържаната. Знае ли се при кой дерматолог ходи? Веднага бих се записала Smile

Мирелка е хубава, но нейното си е от младост. Освен това подозирам, че от многото чалготеки и това, което се употребява в тях, ще е доста съсухрена когато достигне текущата възраст на Мирослава.

# 769
Съжалявам, но не виждам жена достойна да спечели. Освен Фейгин може би, но няма да и я дадат победата.
Алекси е постоянно с тези пликчета, много смешно. Джафа ми е също като Манка, след контузията пък съвсем.
И аз предпочитам Филип пред Гого.

не виждаш, щото няма. всеки различен от фифо и гого ще е падение за формата.
джафката верно на манка взе да бие.
пак гледах носенето на трупите и ми се затвърди мнението, че не са обявените килограми.
мирослава има уникално поддържана кожа, мда. но това, което показва като характер, въобще не ми допада.

# 770
При наличието на участници като Гого и Филип, да дадат наградата на жена ще е най-голямата глупост.

# 771
Изглежда с 10 години по-млада,страхотна е!😍

https://www.instagram.com/tv/CjdciBzoBo6/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Ето тук Мира говори за грижата за кожата си.Интересно е.

# 772
Вие какво виждате на тази снимка? Аз виждам заложник 🤣

Да организираме кампания DMS FIFO 🤣
Моля ви 🤣 Поне храна да му дават. Този човек откъде черпи сили на реката след като нямат храна и Жени го изпива енергийно 🤣 За първи път го виждам така превързан🤣 Мисля си, че той може да не е искал да замести Жени, но тя да му е фраснала един и затова да е с кърпа на главата 🤣
Фифо, ако си в плен мигни веднъж 🤣

За мен има обречеността на Хон Рим от Frozen Flower

# 773
Какво значи достойна жена да спечели? Въобще това с достойните - игрите и въобще цялото предаване са многокомпонентни, който успее да навигира социалните фактори, да стигне до финала и да победи на последната битка - той е.

Няма значение колко си надарен или тренирал, всички са там, за да победят, един ще е този, който успее -  не просто кой е тренирал най-много. Не е единична битка, не е един компонент, това му е интересното.

Аз мисля, че има много и жени, и мъже, които могат да спечелят, които ще са си го заслужили, защото са "надживяли" хора, които ужким са по-силни, умни, красиви или каквото и да е там от тях.

# 774

не всички имат иг.
не изглежда с 10 г по-млада, тя просто си Е млада. и изглежда супер, няма спор.

# 775

не всички имат иг.
не изглежда с 10 г по-млада, тя просто си Е млада. и изглежда супер, няма спор.

😂😂😂😂😂
Жената има две деца и е на 35г.,според тези фактори казвам,че изглежда страхотно.А и всяка година отгоре си оказва влияние,на 35 много жени не изглеждат така.А за това,че не всеки има Инстаграм не съм виновна аз,давам го за тези,които имат.😂😂😂Който няма за какво да се заяде,се хваща за сламчица.Понякога се възмущавам от липсата на възпитание у жените,грозно е.Колко сте дребнави!😂

# 776
  • София
Хубава е Мира, но чак пък неземна красавица не е. Все пак не ходи на работа,  грижи си се за външния вид, защото има време и пари.

# 777
Мирослава е хубава, но е от тези физиономии ,които не се запомнят. И за аматьор се справя доста добре в спортно отношение.

# 778
  • София
И аз това с достоен играч да спечели не го разбирам съвсем. Най-незаслужилият победител от към представяне на терен според мен беше Милен в сезон 2. Не, че беше слаб, но по-скоро средно ниво. Обаче социалната част му се отдаваше - дори и като го плениха в капитанска битка, пак не го номинираха от новото племе. Всъщност той изкара цялата игра без нито една номинационна битка по спомен, а и като цяло да е събрал общо 3-4 гласа за всички съвети през сезона. Тогава фаворит ми беше Ваня, ами определено и куцаше тази част от играта. Да, това не е Сървайвър, ако те нарочи племето не отпадаш автоматично, но определено е в плюс за играча да е харесван и/или силен в коалицията си и да си спести явяванията на арената. Друг момент, в който "честта и достойнството" отнеха шанс за победа, беше миналата година с решението на Морунов да излезе на арената. Е, излезе, от предаването. Като добавим и намесата от продукцията, ами социалната част се оказва особено важна.

# 779
  • София
.

Последна редакция: вт, 18 окт 2022, 15:59 от Diavolo

Общи условия

Активация на акаунт