💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 126 114
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 825
  • Буркина Фасо
На Жени 100-килограмово дърво ѝ премаза ръката, падна рязко и дори само шокът е достатъчен да я разплаче. Човек като чете тук ще си помисли, че Джаферович е достойна за Оскар така да плаче за няма нищо. Веднага текна кръв и всичко... не мисля, че преувеличава, колкото ѝ да не ѝ симпатизирам.
кръв потече при охлузване на кожата. всеки от нас е преминал през това.
ако имаше счупване или пък по-сериозна травма надали екипа би си позволил да не я откара в болницата за да
не им натресе по-големи главоболия.
въпросът е  за какво тя се "жертва" и се върна в битката? надали е заради племето. Smiley 

# 826
На Жени 100-килограмово дърво ѝ премаза ръката, падна рязко и дори само шокът е достатъчен да я разплаче. Човек като чете тук ще си помисли, че Джаферович е достойна за Оскар така да плаче за няма нищо. Веднага текна кръв и всичко... не мисля, че преувеличава, колкото ѝ да не ѝ симпатизирам.

Не става дума за плача и шока, те са нормални - все пак има силна болка, страх да не е сериозна контузия с трайни последствия и прочее. Но нямаше нужда от тази превръзка като за счупена ръка. Това си беше престараване и шоу. А и като са и казали, че няма счупено и се е успокоила, вече може и да е решила да направи малко демонстрация.

# 827
Жени ще спи без племето ли? Те на реката, тя в хотел? Ето мотив- да не е на реката!

# 828
Идвам с още една конспирация. Според мен лекарите след като са я прегледали Джаферович са й казали, че няма счупване, но за по-сигурно след това ще я снимат.  Затова и след като се върна и се включи в играта организаторите я оставиха, ако смятаха, че е сериозно нямаше да й позволят. Но тя реши да се оплаче малко повече.
И все пак такива контузии са ужасни и организаторите трябва да вземат по-сериозно безопасността.

# 829
Ех, че красива и благодатна природа 🤣🤣🤣

Ама момъкът с Гого е красавец 🥳

# 830
Аз само да вметна ( току що изгледах пак епизода😉) талпата ,която падна върху ръката на Джаф беше 70 кг. Предполагам ,че са и сложили веднага инжекция за болката, затова и се е върнала.
На мен ми се е случвало подобно нещо нетърпима е  болката особено първите няколко часа.
  А относно превръзката мисля ,че и е поставена да не я държи надолу ръката ,като превантивна мярка при подуване на пръстите.

Последна редакция: вт, 18 окт 2022, 19:53 от Joy 05

# 831
Ако си с болни ръка, крак, нещо друго, най-нормалното нещо е да излезеш от играта. Джаба за какво се пъне толкова да седи? Едва ли вярва, че ще спечели наградата. Ако вярва, значи е в дълбока заблуда. Хем "контузена", хем оставила децата и мъжа си - ми да се маха. На всяка цена ли трябва някой от семейството да е наврян в публичното пространство?

# 832
Ако си с болни ръка, крак, нещо друго, най-нормалното нещо е да излезеш от играта. Джаба за какво се пъне толкова да седи? Едва ли вярва, че ще спечели наградата. Ако вярва, значи е в дълбока заблуда. Хем "контузена", хем оставила децата и мъжа си - ми да се маха. На всяка цена ли трябва някой от семейството да е наврян в публичното пространство?

Така е. И точно в първите минути след травмата трябваше да седи с лед на пръстите, а не да се състезава.

# 833
  • SF
В случая не сте прави за Алекса- той подхвана таргата на жълтите.

Остави хората да си гледат предаването, което искат, на чернобелите си телевизори.

# 834
  • софия
Аз  не мога да разбера как почти всички коментари за Цецката почват с "изглежда като добър човек, но.."
Базирано на какво??? изглежда той добър човек? Аз поведение достойно от него не съм видяла. Не всички гиганти са добри хора, този на мен ми изглежда тъп и недодялан - 2 метра комплекси.

# 835
Няколко факта.
Жени мина по арката на мястото на Лефтеров.
Жени с кървава ръка първо предаде щафетата на Фифо, преди да клекне и да се превие от болка.
Жени превързана се върна да помогне на племето с каквото може.

Ако Гого или Фифо бяха направили всичко това снощи какви ли щяха да са коментарите Simple Smile

Сега кротко отивам да се срамувам заради написаното в ъгъла и си посипвам главата с пепел Simple Smile

# 836
А на мен ми стана мъка за Мирела. Плачеше си девойчето, болеше я много. Не знам що се хейтва така тук, може нещо да не виждам, но незаслужено, според мен. Красиво момиче, много даже, младо..Даже доста добре си издържа терена, имайки пред вид повечето лигльовци и лигли на нейна възраст.
А за Гого, ако ще и Ален Делон и Жан Клод ван Дам да е...ами само като му чуя гласа...и начина на говорене и...дотам. Всякакъв ищах заминава директно 🤣Джаферович ми е маман. Не знам защо изобщо е там. Нито има физическата подготовка, нито младостта, която се изисква за този тип игра. Явно и тя се води по  "40=20" години. Ами не, не е така. А лошото е, че много добре го знае, просто ей, така..да е в телевизора.

# 837
Няколко факта.
Жени с кървава ръка първо предаде щафетата на Фифо, преди да клекне и да се превие от болка.

Ако Гого или Фифо бяха направили всичко това снощи какви ли щяха да са коментарите Simple Smile

Сега кротко отивам да се срамувам заради написаното в ъгъла и си посипвам главата с пепел Simple Smile
Ако Гого и Фифо се бяха държали както Джаферович до сега,  и после направят всичко това какви ли щяха да бъдат коментарите.

# 838
Няколко факта.

Да, чудесно. Само дето на терена се оказа, че е имало и други контузени - Фейгин, Лефтеров, след лошото падане...Ама мина между капките...пардон...героизма на Жени. Никой от тях не се отказа и никой не измрънка, че го боли. Ама Жени - национален герой.

# 839
  • софия
Няколко факта.

Да бе, само с малко пепел искаш да минеш.😁 Я вземи малко тоз огън, тоз жупел.
Снощи на лайфа също споменаха,  че на епизода масово са ревали всички хора на снимачната площадка. Епичен си беше, факт и аз се разцинкях.  Когато виждах на Мирела сълзите и после, когато се втурнаха да помагат пак пуснах кранчето.

Общи условия

Активация на акаунт