💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 852
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 1 065
И без Димо, Филип се е оцапал...То не беше  против всичко женско, то не бе изтъкване. Не ми е приятен от ден две. Не крие,че се смята за по- висш индивид от жените. Как да го харесаш такъв? И да, не е красиво, учтиво, високо интелектуално, мъжко да не поздравиш съперника. Грозно и злобно е. И е егоист. Да. Сигурна съм, че е бесен, че не взе още някой грош. Не му е толкова за отбора.
За Алекса съм неутралитет, но не мога да не харесам начина му на израз към любимата си. Обича си я, говори с уважение и си я пази. Мъж. Малко ме вълнува играта дали е режисирана, сигурна съм, че Алекса и в живота е такъв. Има си странностите, като всеки. Но е добър играч. Ами игра е.

# 1 066
Мирела как пази равновесие с празна глава?

# 1 067
Е, Алекса защити Филип при репликата на Димо, хората различно приемат загубите и това си е съвсем така.

# 1 068
  • Брюксел / София
Заслужава си Фифо да побеждава само, за да  дразни джеферович. Много гадно същество е тази жена. Отвратителна интригантка! Няма чест, достойнство, изключително морално нечистоплътна защото става дума за игра. Не ми се мисли каква е в реалността.

# 1 069
И тези безсмислени промота защо ли ги дават. Винаги пускат обратното на това, което ще се случи... Жълтите с победата.

# 1 070
Пак ще падат, тия вече се гаврят с хората.  Какви са тия 5 метрови кули от хора.

Алекса щях много да му се кефя, ако си го играеше злодей. Ама той седи и ми врещи за чест и слава по цел, за племе и отбор, а играе само за себе си и Елица. Това е дразнещото, иначе останалото е много добре.

# 1 071
Мирела е много глупавичка. Чудя се, кой по-големи бисери ръси тази вечер - Цецо или Мирела. Тези двамата да си се вземат, имат толкова общи неща. Когато се ухилят глуповато, нямат равни.

# 1 072
  • София
Много тенденциозно отношение на Димо към Фифо. Той поздрави и двамата веднага след битката. 🙄

Дяволо, колкото и да е по-добър един играч от друг на финала, може да има наистина голямо предимство, което примерно да се купува с грошове. Всичко очаквам от продукцията. Даже несправедливостта генерира повече интерес за съжаление.

# 1 073
Тези от продукцията докато не убият някого няма да се спрат. Отврат.

# 1 074
На Фифо му стана гадно защото знае че  отново ще е на мушката на Джаферович. С хиляди убеждения и пазарлъци от страна на Джаферович, едвам го пратиха капитан. Искаше му се да им покаже че е победил и че заслужава да бъде капитан.

# 1 075
  • Другата България
Евгения : “Моята игра“. Joy
Добре де, как си представяше тя с тези килограми да победи Алекса? Не, че съм за него, но тя? Не знам, но не ми се вярва изобщо.

# 1 076
Мирела май ще падне утре.

# 1 077
Съжалявам, но Филип поздрави Алекса и Мира, а това че не бил казал довиждане, си беше изсмукано от пръстите, ясно се видя как тръгна и се зачуди какво да направи - със сигурност режисирано,

# 1 078
Евгения : “Моята игра“. Joy
Добре де, как си представяше тя с тези килограми да победи Алекса? Не, че съм за него, но тя? Не знам, но не ми се вярва изобщо.

Какво общо имат килограмите на Жени тук? Ако е добра на баланс и спокойна, с две ръце щеше да има реален шанс.

# 1 079
Миналата година сабите не помогнаха на спечелилия ги. Замина си безславно.
Надявам се тази година това “секирче“ да стане собственост на друг, а Алекса да остане зрител на финала.
Ама то “филма“ вече е сниман, та ние си коментираме свирен мач Joy

Общи условия

Активация на акаунт