💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 126 106
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 1 170
В интерес на истината и на мен никак не са ми интересни Цецо, Алекса и Вики в лайф в ИГ. Независимо дали са с Гого или не.

# 1 171
  • София
Забравих да похваля Фифката как си тръгна от арената, без да каже "чао". Така се прави, бате - какво ще им се обясняваш на тия простосмъртници....
Филип поздрави и двамата, ясно си личи. Некадърно изрязан кадър и насложен друг, но не им се получи.
Върни и гледай.
Филип не каза довиждане на Алекса и Мирослава. Просто си тръгна. Върни и гледай.

А трябва ли?
Имах предвид, че ги поздрави за победата, това е достатъчно. Останалото е в рамките на нормалното. И изобщо не го виня.

# 1 172
  • Euskal Herria
Като чуя "Брааво, момче, брааавооо!" и все си мисля, че на някое куче викат, като донесе хвърлената пръчка.

# 1 173
Лефтеров е посредствен и незабележим играч, значи е идеален за победител в това предаване. Милен номер 2

# 1 174
Лайфа мина всички общочовешки граници🤣
Безопастността на Гого вече е мираж.
Фенките са обезумяла глутница 🤣 Много се притеснявам за този човек. Ще го разкъсат буквално 🤣 Умрях от срам да чета коментарите за него 😳😳😳
Накрая Алекса предложи ако съберат 10 000 лайка да вържат Гого на стол и всяка, която иска да го пипа 🤣🤣🤣
Гогито е толкова срамежливо милото 😍
Една искаше да си татуира името му на задните си части и питаше дали щял да й намаже татуса 🤣🤣🤣 Алекса го запъваше да отговори, но Гогито не поддаде 🤣 Алекса дори каза, че ще плати татуировката 🤣

В момента е в Пловдив, но ще се установи май в София за постоянно.

# 1 175
  • софия
Тъй, от лайфа на Цецо, Вики, Алекса и Гого имам съкрушителна новина. Гого не обича татуси. Ай ся, да видим колко мацки изпаднаха рязко от класацията.
Зададох въпрос на който отговориха (филинг прауд, дет се казва) Дали са влезли с предварителна стратегия. Вики каза, че е благодарна на Илиян, че я е ядосал. Ако не е била подпалила тогава, изобщо е нямало да и мине през акъла да прави стратегии. Алекса, че след, като е разбрал на плажа какво му готвят рязко се е събудил. Гого единственото, което е искал е да играе в игрите и да печели битки. Започнал е да схваща, че има нещо гнило в Дания на третата седмица, когато Вели си е тръгнала. Цецо мъдро запази мълчание.
 Дяволче, ако запазят лайфа не гледай. Имаше спойлер и няма да си много доволен.

# 1 176
Аз с няколко много , ама много непопулярни мнения...
  Много си харесвам победителя от предния сезон . Андрей е Голям атлет !!! Яд ме е само ,че на финал не беше с Морунов, Боби и Стратимир.
     Любимец от червените ми е Гената. С Жорката и Зори се смея с глас.
     Фифо е  голямо удоволствие да го гледам в битки, но на синхрони ми идва в повече. Харесвам и Мишето. Другите жълти са ми безразлични ,а Джаф дразнеща.
     Харесвам много повечето от сините , по точно Фейгин
и коалицията на силните ( без Алекса ) . ГОГО МИ Е НАЙ НАЙ НАЙ ❤ Вики за мен наистина си е пушка . 😁 Дори не мога да си представя вече да гледам битка без тя да крещи.Ще ми е все едно е друго предаване.😁 Цецко знам ,че не е комплексен и  че му е време да отпада, ама пък ме кефи. Душица е, даже и когато се ядоса и се чувства подценен го казва без злоба в гласа си, за разлика от Илиенча .Мани е много добър атлет ,но ми е малко злобна .Като ,че ли се смята за много повече от другите и постоянно го изразява това и с физиономиите си и в синхрони. Алекса не ми харесва ,много груб изказ ,прекалено мутренско държание.Прилича ми малко на Симеон от предния сезон ,а него не мога да го дишам.Но с едит за победител или не, досега се представя добре в игрите, колкото и да не ми харесва. Илиян без коментар ,аз лично такива хора държа много много далече от себе си.
   Стискам палци на финал да са Гого и Фифо .😃😃😃
   Това последното си е "баш " популярно мнение.😁😁😁

Последна редакция: ср, 19 окт 2022, 03:39 от Joy 05

# 1 177
  • Другата България
И аз идвам да кажа нещо за тоя лайф.
За първи път гледам лайф, просто защото БГ мама имаше някакъв бъг, сайтът беше недостъпен, а аз съм нощна птица и се зарових в ИГ. И пуснах лайфа, гледам някакви 19 минути, викам си - ще ги изгледам. Който не го е гледал, да не го прави, Алекса не разбра един от въпросите, и даде огромен спойлер, който за мен не е никаква изненада, но който не иска да знае нищо сигурно, да не го гледа. Вики замаза, или поне се опита, обаче.....цъ.

# 1 178
  • София
Зверското падане на Лефтеров 😯🤐😐

# 1 179
Ако Джаферович е капитан на жълтите тази седмица защо бяха Фифо, Алекса и Мирослава в анкетата вчера?

# 1 180
Нещо не ми харесва регламента на капитанските битки.
Трябва да имат възможност да вземат само предимство/храна за племето.
 Личните облаги да са от номинационни битки- поемат личен риск, получават лично предимство.
Така се наслагва с двата гласа и става прекалено.
А падналите капитани на битката да нямат право следващата седмица да стават такива. Малко да се раздвижат нещата.

# 1 181
  • София
Защото Жени получи контузия и не беше способна да излезе на дуел.
И жълтите избраха нов капитан и той бе Филип.

Хаха, тези аматьори пак ли са издавали. Ето още една причина да не им гледам убитите лайфове. Каквато им е играта във формата същото и в лайфовете - леж.

Благодаря ви много, че ме предупредихте, но дори и да го бяха запазили, нямаше да си ги причиня. А канят Гого, за да имат бройка в стаята, да има кой да ги гледа. 90% от публиката там е заради него.

# 1 182
Знаех си, че има защо да не ми е симпатичен Генчо извън игровите му качества. От телефона ми е трудно да прикача снимки от сторито на Зори, но е реагирал много "мъжки" Гената. Не мога да ги скрия нещо, че ще стане дълго,но има още

# 1 183
  • София
В лайфа имаше не 1, а 2 спойлер. Иначе беше приятен. Само не разбрах Алекса какво караше да каже Гого?Вика "Кажи го, кажи го".
Те не плюха по другите, а в коментарите не спираха да пишат как Мани, Илиян и там които бяха са ги хейтили(както се изразиха).
Коментарите за Гого няма смисъл и да се коментират, той човека чак отегчен изглежда.😂

# 1 184
Относно Играта: Яд ме е на Фифо, че не спечели предимството, щеше да натрие носът на Маман. Иначе браво на Алекса. Трупа победа, след победа, и много предимства.
Фейгин ми е много ефирна. Има много чисто сърце и с Жорката са страхотна двойка.

За лайфа: Аз в лайфа не чух спойлер. През цялото време го гледах, ама спойлер не чух. Беше изключително забавен. Много се смях.

За Гената: Леле, наистина има някой хора, които 3 месеца след финала са още в Играта. Ужасен.

Общи условия

Активация на акаунт