💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 908
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 1 305
Алекса ми е много симпатичен и аз не знам защо🤣.
Не ме убивайте с камъни🤣. Опасен и хитър е, стратег, хич не може да му се има доверие, но престилките на колбаси много му отиват 🤣, пее много сладко 🤣, ризките му също са сладки и хич не му отиват 🤣, но е много забавен дори когато крещи🤣. Обичам шумни и цветни хора 🤣.
Ако той ми е треньор ще ходя с ентусиазъм в залата дори да знам, че ще ме навиква 🤣.
Проблемът е, че ще се смея, а той ще се вбеси 🤣.

При Гого няма да отида да ме тренира 🤣.  Не ме чакай Гого, няма да стане 🤣. Нито ще го чувам, нито ще го разбирам какво ми говори🤣.
Освен това ходи с безобразен аутфит на работа (гол🤣), а така не може да се работи 🤣🤣🤣. Освен да си сложа превръзка на очите да не ме разсейва 🤣 ама така ще се претрепя 🤣.
Ще кажете, че той ще ме води за ръка 🤣 ама аз и телесен допир не искам 🤣. И сърцебиене не искам и кардио не искам. Нищо не искам 🤣🤣🤣
Искам си предишния живот преди Гого 🤣🤣🤣

# 1 306
И аз мисля, че се вдига пушилка около Алекса, но няма да е собственик на чека за 100 000 лв. Даже се надявам да е така. Факт, че на терена е страхотен! Всичките победи на сините, след появата му, са негова заслуга.
Ама не искам да спечели...
И най-вероятно и Алекса чете тук. Или поне Елица.
Това е общественодостъпен форум и няма причина известните /към момента/ да не си галят егото с четене на писанията за тях.
И също така да докладват за триене неща, които не им харесват Joy
Миналата година някой “чистеше“ темите за ИВ по този начин. Бях потърпевша, та ми направи впечатление.

# 1 307
Ха-ха, явно няма нищо скрито-покрито за БГ-мамите, веднага изловихте Гого. Може  и други участници да има тук, то си е интересно да четеш коментари за себе си.

# 1 308
Ами не всички победи са благодарение на Алекса. Гого удържа на кръста. Капитанската на Фейгин си беше нейна заслуга, а май беше след идването на Алекса. За него бяха добрички двете малките, като донесоха храна. Ама той щял да си мисли за себе си и Пандичката. А и не разбрах от къде са 200 гроша, нали 100 бяха за Елица уж. Ама тарикат де - за една проста вечеря, мисли за племето. Ама за личните облаги - тоя път се сети за жената. Но той си се показа още при резервите като дребен селски тарикат.

# 1 309
Абе, Aaliyah, абе момиче, ще ме попилееш от смях! Насред улицата стоях и се хилех! Ще се убия!

# 1 310

При Гого няма да отида да ме тренира 🤣.  Не ме чакай Гого, няма да стане 🤣. Нито ще го чувам, нито ще го разбирам какво ми говори🤣.
Освен това ходи с безобразен аутфит на работа (гол🤣), а така не може да се работи 🤣🤣🤣. Освен да си сложа превръзка на очите да не ме разсейва 🤣 ама така ще се претрепя 🤣.
Ще кажете, че той ще ме води за ръка 🤣 ама аз и телесен допир не искам 🤣. И сърцебиене не искам и кардио не искам. Нищо не искам 🤣🤣🤣

Вземи си потърси едно гадже да успокоява страстите JoyJoyJoy

# 1 311

Всяка физиономия на Цецо става за меме 😭

# 1 312
Хубав и ползотворен ден на всички 🤣 И не се разсейвайте на работа 🤣

Пощури ви тоя пич! Smile

# 1 313

Вземи си потърси едно гадже да успокоява страстите JoyJoyJoy
Хора, темата на моменти става много драматична и аз затова гледам да я правя забавна. Не приемайте всичко на сериозно. Това е просто игра. Старая се да ви разтоварвам, дано успявам😊

# 1 314

Всяка физиономия на Цецо става за меме 😭
МНОГО ЛЮТА ТАА ЧУШКА БЕЕЕЕЕЕЕ

# 1 315
  • Другата България
Драматична? Joy
Явно пропускам тези моменти, за мен е много хумористична и разтоварваща, благодаря на всички за което.
И информативна, за което още веднъж благодаря на момичетата, които преразказват.

# 1 316
Мирелка вчера си го върна тънко на Чакалов след като той я нарече наивна, обаче. Скорпион си е тя, все пак. Може и да съм наивна, вика, ама хубаво съм си оплела кошницата в играта. А Чакалов...всички знаем къде е.

# 1 317
Чакайте, че аз сега наваксвам с четенето. Правилно ли разбирам, че Лефтеров играе с Жени отпреди още. Искате да ми кажете, че е постигнал почти невъзможното и е бил уж и от двата отбора. Ти да видиш.

# 1 318
[4] Бихте ли се зарадвали ако жена спечели този сезон?

При дадените опции за отговор на този въпрос от анкетата няма как да отговоря, тъй като не присъства моят вариант.
А той е следният: ДА, бих се зарадвал, ако жена спечели, стига да не се казва Елица, Евгения или Виктория.

Аз нямам нищо против Жени да спечели, но Елица и Виктория ги недолюбвам.. меко казано.

# 1 319
[4] Бихте ли се зарадвали ако жена спечели този сезон?

При дадените опции за отговор на този въпрос от анкетата няма как да отговоря, тъй като не присъства моят вариант.
А той е следният: ДА, бих се зарадвал, ако жена спечели, стига да не се казва Елица, Евгения или Виктория.

Аз нямам нищо против Жени да спечели, но Елица и Виктория ги недолюбвам.. меко казано.
Тук стъпи на криво 🤣 Отбранявай се 🤣

Общи условия

Активация на акаунт