💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 824
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 1 380
Неделчо с новото скеч видео

И аз такън идвах да го споделя! Голям смях! А как е докарал гласът на Гого! Joy

# 1 381
  • София
Фифо каза, че е поздравил Алекса и Мирослава и не е доволен от светлината в която са го представили от продукцията в снощния епизод. И да, не е казал 'Чао' но това не е от липса на уважение, уважава всеки свой съперник и не приема критиката. Просто така се е случило, за него не е никакъв проблем и не отдава значение на подобни думи/жестове.

Куков има двама любимци: Гого и Алекса и иска финал между Фифо, Гого и Алекса - щяло да е най-голямото възможно зрелище.

Мирослава с интересен отговор на въпрос от фенове 😮

# 1 382
  • Другата България
И аз идвах с него, още се смея, три пъти го гледах, гласът на Гого е докаран на 100%, и всичко останало също.

# 1 383
И аз идвах с него, още се смея, три пъти го гледах, гласът на Гого е докаран на 100%, и всичко останало също.

А знаеш ли, че този Неделчо е всъщност един от култовите играчи в трети сезон на ИВ?

Иначе, за довечера съм яко хайпнат, защото битката изглежда супер интересна. Yum

# 1 384
  • Другата България

А знаеш ли, че този Неделчо е всъщност един от култовите играчи в трети сезон на ИВ?

Иначе, за довечера съм яко хайпнат, защото битката изглежда супер интересна. Yum
Знам, разбира се. И още неща знам не само за трети сезон, а и за втори.
Това, че не съм ги гледала, не значи, че не знам това-онова.

# 1 385
  • София
Неделчо с новото скеч видео

Не не не не не не не Grinning Това му е най-доброто до тук Grinning

Неделчо, знам, че четеш. Голям си!

Последна редакция: ср, 19 окт 2022, 20:01 от Mandalorian

# 1 386
Знам, разбира се. И още неща знам не само за трети сезон, а и за втори.
Това, че не съм ги гледала, не значи, че не знам това-онова.

А ок, супер тогава.Stuck Out Tongue Closed Eyes

Междудругото, къде беше формата за кандидатстване за следващоя сезон, да взема да я попълня докато ме държи още адреналина от сегашния сезон. Знам че трябва да пиша доста измислици и простотийки, но пък кой знае, може да ми излезне късмета. Хех Trollface

# 1 387
Жестоко  клипче на Неделчо. Как ми залипсва той, колко цвят придаваше на играта. Единственото лошо на скечовете на Неделчо, е че са прекалено къси, искам още . 😂😂😂

# 1 388
Не знам кой е Неделчо, но тези клипчета са уникални!!!! Joy

# 1 389
  • София
Не знам кой е Неделчо, но тези клипчета са уникални!!!! Joy
Неделчо Богданов - участник от сезон 3 Wink

Скрит текст:

# 1 390
Браво и благодаря на Неделчо.
Всички са на мястото си.
Тази вечер стискам палци на сините.
Утре за червените.

# 1 391
Е, добре това не е ли най-якото племе в Игри на волята евър 🤣🤣🤣 От кол и въже събрани 🤣

Не знам защо сладкиша винаги е представян сякаш е на наркотици 🤣🤣🤣
Фейгин гледа като стреснат заек🤣, на Мани и поникнаха гърди от баницата в резиденцията 🤣, поне фенката на Цецо ще въздиша по сексапилните му крака щото само те са в кадър 🤣

# 1 392
Имам един въпрос към вас.
Някой знае ли Алекса защо носи тази гега постоянно и навсякъде?
Да не е бил чубанин?

# 1 393
Хич не ми липсва Неделчо... защото редовно му се наслаждавам... по два-три часа... (и аз като ЗоритУ - знам как звучи 🤪). 😁

# 1 394
Аз също съм голям фен на Неделчо.😃( заради него почнах да гледам ИВ, познат е на сестра ми от ученическите им години.) Точно такъв участник ми липсва в сегашния сезон. Добавяше една колоритност в играта ,а синхроните му бяха трепач.С удоволствие ще го гледам пак ,ако има All Stars. Предполагам ,че там ще е поканен да участва, все пак все още няма по- добър пъзелист от него.😁

Общи условия

Активация на акаунт