💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 863
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 1 365
Какво се случва с териториалните битки след като останат 2 племена? Също с елиминационните? Как ги номинират, само от едно племе ли?

За първи път гледам ИВ.

# 1 366
Снощи бях за Алекса. Не исках да печелят Филип или Мира. За Филип - мисля, че при евентуална победа, щяха да дадат "аксесоарите" на Евгения, така както без да е участвала в капитанска битка. Най-вероятно до края на седмицата ще се налага и ще използва капитанските облаги. Най-настроен за победа тръгна Алекса. Филип, не беше особено мотивиран. Съвсем разбираемо. Мира не е моят човек, даже не се доближава до него. За мен си е Снахата. Както Велислава, Мирела. Не са лоши дамите, но не ми харесват.
Ралица ме впечатлява, Фейгин твърдо харесвам, а Виктория си я харесвам и така ще си остане.

Виктория - Алармата заболява ме главата от нея.

# 1 367
Какво се случва с териториалните битки след като останат 2 племена? Също с елиминационните? Как ги номинират, само от едно племе ли?

За първи път гледам ИВ.
Няма промяна в графика на битките през седмицата.
Едната територия отпада.
В битката за спасение от елиминация е възможно четиримата играчи да са от едно племе.

# 1 368
И мен!😁 Ама като си спомня за Велислава се успокоявам!

# 1 369
  • Другата България

За първи път гледам ИВ.
Едната територия отпада.
В битката за спасение от елиминация е възможно четиримата играчи да са от едно племе.
Как става това последното?

# 1 370
И мен!😁 Ама като си спомня за Велислава се успокоявам!
Ох, наистина се чудя защо не ме дразни, а аз по принцип много се дразня от алармаджии.

# 1 371

За първи път гледам ИВ.
Едната територия отпада.
Лесно. След две загуби на племето в битките за спасяване от номинация.
През втори сезон бяха двама номинирани, през трети само един. Надявам се да се върнат към схемата от втори сезон, за да не тежат толкова много алиансите в тази фаза на играта.

Понеделник - Териториална битка
Вторник - Капитанска битка
Сряда - Първа битка за спасяване от номинации
Четвъртък - Втора битка за спасяване от номинации
Петък - Битката за спасение от елиминация между четиримата номинирани ( която отпада, ако са единични номинациите в племето ) и Елиминация

Последна редакция: ср, 19 окт 2022, 17:19 от Bengun

# 1 372
  • Другата България
А, да. Схванах. То пък голяма каръщина ще да е, по-голяма от моята.
А пак ли седмично по двама отпадат, или по един? Задължително четирима номинирани, и двама отпаднали?

# 1 373

За първи път гледам ИВ.
Едната територия отпада.
В миналият сезон Вальо отпадна в четворна битка с Неделчо, Мани и Паулина. Това беше единствената, в която бяха номинирани по двама, когато са две племена. Предполагам, че теоритчно може и 4ма от едно да са.

Gt12,
през повечето време, когато са две племена въртят стопанство и резиденция, а номинационните битки излъчват само по един от отпадналото племе и после са директни двубои.

# 1 374
А, да. Схванах. То пък голяма каръщина ще да е, по-голяма от моята.
А пак ли седмично по двама отпадат, или по един? Задължително четирима номинирани, и двама отпаднали?
Принципно отпада по един, но ще има и отпаднали изненадващо и тази година, за да се наместят в график от Продукцията. Вероятно ще са двама отпадналите изненадващо, и ще са най-рано през десета седмица и по-късно.

За номинациите - през втори сезон бяха по двама от племе, през трети беше по един, само в една седмица имаше по двама. Как ще е тази година е трудно да се каже, но може би ще повторят схемата от трети сезон с един номиниран от племе, въпреки, че аз предпочитам схемата от втори сезон с двама от племе.

Последна редакция: ср, 19 окт 2022, 17:14 от Bengun

# 1 375
Много благодаря за разясненията!

# 1 376
Днес ще съм на вълна АПЛ по време на предаването, приятно гледане на епизода на всички.

# 1 377
Скритият сексимвол в предаването 🤣 Нападай народе🤣

https://www.vbox7.com/article:708c953f38

# 1 378
Скритият сексимвол в предаването 🤣 Нападай народе🤣

https://www.vbox7.com/article:708c953f38
Въх!🤯
Сега вече наистина повярвах. Пръскат ни!😁

И епизод от Неделчо:
https://youtu.be/ucJ5PQs0dW4

Последна редакция: ср, 19 окт 2022, 18:31 от _Hope_

# 1 379