💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 863
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 1 350
  • София
Моля участниците за повече активност в анкетите на Сони. Момичето хвърля доста труд по тях. Simple Smile
Попълват се бързо.

Гласувайте за епизоди 33 (понеделник) и 34 (снощния):
33-ти епизод
https://www.surveymonkey.com/r/9M8LB83
-
34-ти епизод
https://www.surveymonkey.com/r/9MLT8VY

# 1 351

Гого е навсякъде ! 😉
Това от паркинга на близкия ми супермаркет.
Ами това? Хем за електричество става въпрос... Joy

# 1 352
Хора, темата на моменти става много драматична и аз затова гледам да я правя забавна. Не приемайте всичко на сериозно. Това е просто игра. Старая се да ви разтоварвам, дано успявам😊
Искрено ме забавляват коментарите и снимките, които пускаш. Смея се с глас понякога като лудите.

Предложениe за популяризиране на инстаграм канали. Трябва да почне да ги таксува вече. Laughing

"Гого вързан на стол 😂😂😂 Не 10k харесвания , 999k харесвания ще съберете 😂😂😂😂"

# 1 353
  • Другата България
Скрит текст:
Много моля да не се изпускате тук в тази тема със спойлерите.
Всички вече знаят за другата тема. Няма нужда от повече реклама. Simple Smile

И благодаря на дамите тук, които когато гледат даден лайф казват дали в него е имало спойлери или не. Браво дами и благодарности.
Аз досега на спойлер в лайф не съм попадал, имам си някакъв голям късмет изначално, за разлика от Мерито.
А тези лайфове от снощи ще ги пропусна след предупрежденията.
Мани, аз направо съм си със жълтата фЛанелка относно спойлери.
Още се смея на Джоли, да го кажа и тук, че верно е смешно. Та в един от предните сезони на “Фермата“ /тогава нямаше тема за спойлери/ в темата за нея се врътна в скрит текст спойлер на снимка мисля беше, подобна на тази сегашната, гаф на продукцията, с имената на отпадналите до един момент, или оставащите - не помня точно какво беше. И се започна едно “и аз искам, и аз искам“ - тоест, всеки иска на ЛС да се изпрати снимката. Аз написах “аз НЕ искам“, що ми трябваше, и в следващия момент ЛС от Джоли със снимката.....Joy, или там със спойлера. Нали ми е другарче, решила, че искам, пропуснала “НЕ-то“, а аз отварям, щото не знам какво ми пише. И те така. Джоли, Heart На миналия сезон на “Фермата“ до средата се пазех, после, след като стана брутален, започнах да чета в темата за спойлери, и аз да ги давам спойлерите, щото имаше откъде да ги взема. Сега пак така - първо се натресох на въпросната снимка на Вито, и то в един съвсем ....непредполагащ към нея материал, после снощи за първи път си пуснах лайф заради блокажа на форума, и пак се натресох на спойлера на Алекса....просто съм си карък, това е. Добре, че в снощния спойлер нямаше конкретика, но пък е свързан и с въпросната снимка, тоест, аз си направих асоциация, и това, което асоциирах, изобщо не ми хареса, изобщо. Да видим дали ще се осъществи, по-късно ще пиша за него. Чакам си и една друга хипотеза, изказана преди две седмици някъде, да видя дали и тя ще излезе правилна. И те така.

# 1 354
Скрит текст:

И благодаря на дамите тук, които когато гледат даден лайф казват дали в него е имало спойлери или не. Браво дами и благодарности.
Аз досега на спойлер в лайф не съм попадал, имам си някакъв голям късмет изначално, за разлика от Мерито.
Мани, аз направо съм си със жълтата фЛанелка относно спойлери.
Още се смея на Джоли, да го кажа и тук, че верно е смешно. Та в един от предните сезони на “Фермата“ /тогава нямаше тема за спойлери/ в темата за нея се врътна в скрит текст спойлер на снимка мисля беше, подобна на тази сегашната, гаф на продукцията, с имената на отпадналите до един момент, или оставащите - не помня точно какво беше. И се започна едно “и аз искам, и аз искам“ - тоест, всеки иска на ЛС да се изпрати снимката. Аз написах “аз НЕ искам“, що ми трябваше, и в следващия момент ЛС от Джоли със снимката.....Joy, или там със спойлера. Нали ми е другарче, решила, че искам, пропуснала “НЕ-то“, а аз отварям, щото не знам какво ми пише. И те така. Джоли, Heart На миналия сезон на “Фермата“ до средата се пазех, после, след като стана брутален, започнах да чета в темата за спойлери, и аз да ги давам спойлерите, щото имаше откъде да ги взема. Сега пак така - първо се натресох на въпросната снимка на Вито, и то в един съвсем ....непредполагащ към нея материал, после снощи за първи път си пуснах лайф заради блокажа на форума, и пак се натресох на спойлера на Алекса....просто съм си карък, това е. Добре, че в снощния спойлер нямаше конкретика, но пък е свързан и с въпросната снимка, тоест, аз си направих асоциация, и това, което асоциирах, изобщо не ми хареса, изобщо. Да видим дали ще се осъществи, по-късно ще пиша за него. Чакам си и една друга хипотеза, изказана преди две седмици някъде, да видя дали и тя ще излезе правилна. И те така.
От тогава чета много внимателно кой какво пише и какво иска. Че една изпусната дума и ойде коня в реката.

# 1 355
Зорница дори няма право да изкаже мнение за битката в собствения си профил, без да бъде нападана и подигравана.
На Зорито грешката и е, че прекалено много се обяснява за всичко, дори когато не е длължна да дава обяснения.
Държи се като ученичка, която изпява всичко на госпожата в час пред целия клас. Това я прави лесна мишена за такива нападки и заяждания.

# 1 356
Генчо продължава да НЕ не дразни. Няма да се аргументирам, защото разбирам донякъде защо се афектирани от случката със Зорница. Относно Гого- донякъде не го искам в темата. Причината е много проста- дойде ли, форум няма да има. Знаете колко лесни се прецаква при натоварване, е пък представете си к’во ще стане ако Гого дойде тука. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

# 1 357
Само ми припомнете кой друг образ в последните години е обединявал така масово народната любов. Аз не се сещам за друг от майор Деянов на Стефан Данаилов през 1970г. Та този образ на Гого героя браним и искаме да гледаме. Имам чувството, че ако сега има избори и пуснат Гого като нищо ще стане президент. Да видим продуцента и сценаристите какво мислят? Или са спрели в края на 90-те с Алекса и Джафер ханъм.

# 1 358

Днес просто докато си преглеждам различни сайтове случайно видях много сериозен спойлер още в самото заглавие на статия... то вече не може и новини да преглеждаш спокойно.

# 1 359
Стана ми любопитно, реших, че въпросният спойлер от темата на спойлерите е нещо интересно за самия участник, а не спойлер от тип какво ще стане в предаването. Съжалих, че съм отворила темата и ви съветвам, ако  не идвате за такъв тип информация, да не я отваряте. Това беше първото ми отваряне на другата тема. 🤣🤣🤣

# 1 360
Гого е и моят фаворит, но извинете ме-аз съм 170 см, не мога да приема сериозно като мъж някого под 178-180 см. Наречете го стериотип. Така че една жена по-малко точи лиги 🥹😂

# 1 361
Гого е и моят фаворит, но извинете ме-аз съм 170 см, не мога да приема сериозно като мъж някого под 178-180 см. Наречете го стериотип. Така че една жена по-малко точи лиги 🥹😂
Ради, от позицията на възрастова група, която надхвърля статистиката на форума, да ти кажа, че вероятно си млада жена и все още под влияние на някои обществени нагласи. Всичко е въпрос на мерак, на любов, а не кой колко е висок. Някой, който е толкова отдаден на спорта като Гого, може и да не залага на любовта. Но тази хиперактивност някъде трябва да намира отдушник и подозирам, че знам коя е една от тези дейности. Не казвай хоп преди да си скочила!

# 1 362
Вземи си потърси едно гадже да успокоява страстите JoyJoyJoy
Хора, темата на моменти става много драматична и аз затова гледам да я правя забавна. Не приемайте всичко на сериозно. Това е просто игра. Старая се да ви разтоварвам, дано успявам😊

Ясно е, че пишеш така за да се разтоварваме и забавляваме. Има хора, независимо обвързани или не, които обичаме да се шегуваме така. И коментари, че ни трябва гадже за да укротява страстите са малко тесногръди и не на място, макар да съм сигурна, че съфорумката също просто се шегува. Hug И аз призовавам да не се приема всичко на сериозно.

# 1 363
  • Стара Загора

При Гого няма да отида да ме тренира 🤣.  Не ме чакай Гого, няма да стане 🤣. Нито ще го чувам, нито ще го разбирам какво ми говори🤣.
Освен това ходи с безобразен аутфит на работа (гол🤣), а така не може да се работи 🤣🤣🤣. Освен да си сложа превръзка на очите да не ме разсейва 🤣 ама така ще се претрепя 🤣.
Ще кажете, че той ще ме води за ръка 🤣 ама аз и телесен допир не искам 🤣. И сърцебиене не искам и кардио не искам. Нищо не искам 🤣🤣🤣
Искам си предишния живот преди Гого 🤣🤣🤣

Вземи си потърси едно гадже да успокоява страстите JoyJoyJoy

Аааа, не ! Не се разрешава! Тук ще седи и ще пише !

# 1 364
Снощи бях за Алекса. Не исках да печелят Филип или Мира. За Филип - мисля, че при евентуална победа, щяха да дадат "аксесоарите" на Евгения, така както без да е участвала в капитанска битка. Най-вероятно до края на седмицата ще се налага и ще използва капитанските облаги. Най-настроен за победа тръгна Алекса. Филип, не беше особено мотивиран. Съвсем разбираемо. Мира не е моят човек, даже не се доближава до него. За мен си е Снахата. Както Велислава, Мирела. Не са лоши дамите, но не ми харесват.
Ралица ме впечатлява, Фейгин твърдо харесвам, а Виктория си я харесвам и така ще си остане.

Общи условия

Активация на акаунт