💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 824
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 1 425
Не се знае каква тежка битка ще бъде, от вратата за краката започва епизодът.

# 1 426
  • София
Явно ще е дълга битка, а може да видим и съвет тази вечер.

# 1 427
Ще викам за сините, ясно заради кого. Битката май ще е дълга...

# 1 428
Ох, тия ГАЩЯ, трябва да им се забранят Dizzy Face
Наздраве 🤣

Зевс ряпа да яде 🤣

# 1 429
  • Другата България
Да познаем кой ще поТРЕТИ?
Щото Джаферович, естествено, няма да играе, въпреки, че е дошла да го прави.
Ама то това не е като онова под крушата.....

# 1 430
  • София
Привет, група, рядко пиша и повече ви чета, но нямам търпение да коментирам след края на епизода (също и да допринеса за 200+ страници). Приятно гледане на епизода!

# 1 431
Джаферович е омота на сякаш си раздробила цялата ръка, а Фейгин даже и превръзка няма, поне аз не видях. И тя има разкъсване на меките тъкани, но не е омотана като от война

# 1 432
Ох, Джаферович, та Джаферович. Аман
Чакам яка битка и аз, много компоненти обичам

# 1 433
Алекса ще минава 2 пъти трасето... с неговото плуване ще ми е интересно да видя как ще се представи

# 1 434
Червените имат голям шанс за победа на тази битка. Дано не го пропилеят. Иначе съм за сините, както винаги. Simple Smile

# 1 435
Алекса е бавен във водата.. защо ще минава два пъти. Но като се замисля Супергероите нямат добри плувци.

# 1 436
  • Брюксел / София
Страшно е дразнещо, когато някой се контузи, не може да играе, а го държат в играта. Ами контузил си се - случва се, ако не можеш да играеш - си отиваш у дома. А, не, седиш и мрънкаш и врънкаш… Не помня в кой сезон трима левенти изкараха бая време по диваните, ‘щото имаха някакви незначителни болежки! Ами, не е честно за останалите!

# 1 437
  • София
Илиян плуваше почти наравно с Георги и Филип, жалко, че се забави на един от следващите елементи.

# 1 438
Цецо загрява на тъча.... Божеее.

# 1 439
Никакви изненади досега, сините не са силни плувци и ще са последни на плуването. На другите компоненти ще наваксат.

Общи условия

Активация на акаунт