💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 961
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 1 395
  • софия
Слабчето и тя от фен клуба на Дечката. Най- запомнящият се от сезон 3. Като се сетя за физиономиите, когато им върнаха Мани и пак прихвам. А анимациите и надкаста ги чакам, като топъл хляб всеки път.

# 1 396
Имам един въпрос към вас.
Някой знае ли Алекса защо носи тази гега постоянно и навсякъде?
Да не е бил чубанин?
Бил и е говедар.
Само не знам защо Гого я взима чат пат?

# 1 397
Наздраве 🤣

Зевс ряпа да яде 🤣

# 1 398
За миг се притесних, че Алеко може да е изпрал слипчето и да е с боксери. Ама не. Ще ни радва отново.

# 1 399
  • Другата България
Видях снимката и пак се сетих за Цецо. Наистина е голям наивник този човек, как първосигнално снощи предположи, че Алекса щял да използва тези грошове, за да спаси някой от племето. И беше искрен, не преиграваше. А те вероятно отново ще му намажат ските тази седмица, ако са на съвет. И то вероятно отново с помощта на Алекса. Горкия човек, направо ми е жал за него.

# 1 400
Имам един въпрос към вас.
Някой знае ли Алекса защо носи тази гега постоянно и навсякъде?
Да не е бил чубанин?
Бил и е говедар.
Само не знам защо Гого я взима чат пат?
Сега разбрах защо така говори на племето 🤣 Мисли ги за овце 🤣🤣🤣

# 1 401
  • Euskal Herria
Честно казано, не помня участници в друго риалити да си разнасят кирливите ризи. Обикновено, ако не се понасят, просто не общуват. Тук- Генчо и Зори, Аспарух и Алекса...
Много разпасана история,за пореден път продукцията трябва малко да ги стяга и да им обясни някои неща.
Точно това си мислех и аз, още като се пуснаха първите снимки. Грозно е.

Някой по-напред писа за активността на играчите в социалните мрежи - нормално е, тази година са много по-млади. Естествено, че ползват всички платформи и ще се възползват от минутите известност.

# 1 402
  • София
Изгледах епизода от понеделник, та – малко ретроспекция. Разсъжденията на Зорница са верни, просто защото констатира факти – Генчо прати хората своята коалиция на елиминация, и те не се върнаха.

Племето на „Супергероите“ ми е доста трудно да го гледам вече, атмосферата е прекалено обтегната, и там неприязънта от страна на Виктория и Алекса към тройната коалиция, и в частност към Илиян, е много по-голяма от напрежението между Жени и Филип, и фактът, че това продължава извън формата, за разлика от ситуацията при „Безстрашните“, е красноречиво. Лъжи не бяха казани за Цветан по време на разговора на тримата, обаче.

Виждам, че Жени си network-ва и извън нейното племе, тя се готви за обединеното, и Виктория всичко ѝ разказала. 😂 Поне разбрахме, че вече не са забранени разговорите между племената, и че това не важи само за Алекса и Елица.

Ще поставя останалата част от коментара в скрит текст, защото наистина е много дълъг, не съдържа спойлъри, разбира се.
Скрит текст:
Съобщението на Звезделина към племето – отвратително, радвам се, че водещите не ѝ дадоха правото да се сбогува след като беше елиминирана. Радвам се и че Георги се храни пред нея за пореден път, било то и на запис. Нямала да живее праведно Зори. 🤡 И не, коментарите на Веселина изобщо не бяха в този тон, това е разликата между това да бъдеш нападнат от човек с интелигентност над средната и от такъв, който не притежава никаква. Не ми хареса, че Генчо се развика на масата. Не може да отнемеш правото на реплика на хората, които току-що са били нападнати, всеки човек има право да коментира думи по свой адрес.

Огромен контраст наблюдавам между посланието на Касим и това на Звезделина, Касим още не беше казал и дума за Алекса и неговата коалиция, когато Алекса започна да говори върху записа. Той се ядосва на самия факт, че някой може да мисли и да каже хубави неща за хора, които той не харесва и не уважава. Амнезия получи, когато Мани го попита за Цветан. Мани, Илиян и Александра никога не са унижавали Касим по начин, по който Алекса го е правил с Цветан. Винаги са успокоявали Касим след загуба и не са го навиквали, като Виктория и Алекса, винаги са го уважавали като човек, нещо, с което другата коалиция, с изключение на Гого, не може да се похвали. Според Цветан Илиян можел само да говори и да плува, а той и това не може, така че кой е губещият в случая? „Ти, млъкни“ като каза на Мани, I lost it. Не мога да си представя как бих реагирала ако някой като Цветан ми говори по този начин, дори с Алекса бих имала по-продуктивен спор.

На Филип не можа да му се откъсне цял комплимент за Жени при избора на капитан, та каза, че все пак всички правили победите, не само тя като капитан. Отбелязвам просто, че чувствата им са взаимни, а не само от страна на Жени, далеч съм от мисълта, че тя изгаря от желание да му прави комплименти. При „Супергероите“ Алекса откровено си излъга, че никой не бил вдигнал ръка, когато питал кой има желание да е капитан миналата седмица. Гого го направи. Той с тази лъжа смята, че сам може да бъде капитан до края на формата ли, под предлог, че другите нямат желание? Речта на Мирослава след избора на капитан ме развесели, звучеше сякаш са я избрали за президент на България.

Към битката: поздравления на всички от племето на „Супергероите“, нямаха грешка. Да не забравя тук да спомена и Добрин или: "Добри ги вади като клечки тия дървета, напълни ми душата." 😊 Преминаванията на Гого и Мани през арката: брилянтни, дори Генчо отбеляза, че на този елемент единствената конкуренция на Мани е именно Гого. Последният не ми даде време дори да мигна докато той стигне до дънерите – не бяха кълбета върху кубове, преминаване като торпедо през тунели и мрежи, просто наистина е на едно по-различно ниво, от което досега сме гледали в „Игри на волята“. Да се гледа този сезон си заслужава дори само заради него, хората които са гледали първите три, но пропускат този, истината е, че пропускат апогея на предаването. Разбирам защо Зорница е отговорила, че жените от нейното племе са изнесли битката. Истината е, че няма как да не бъде отличена Елица, фактът, че сама носи дънер и то тичайки (другите двама, които забелязах да го правят бяха Илиян и Филип), е впечатляващ. И арката мина много бързо, изобщо беше прекрасна. Мисля, че когато човек следи развитието на дадени събития и получава нова информация, е редно да я отрази и по този начин да формира впечатленията си, а не да си остава с първото. Така че оценявам показаното от Елица, забелязвам, че и получава специалитета на Валери – има няма два синхрона тази седмица, така че може да не се притеснявате от нейна потенциална победа. Сравнете колко синхрони получават Зорница и Мирослава, а са замесени в същите ситуации. Да отбележа ѝ, че е нормално Елица да се бори за своето оцеляване и за това на най-близкия си човек, който по случайност участва, разбира се, липсва ѝ такт и оценка на ситуацията, защото тя очакваше от останалите да се борят за нейната кауза. Разликата между нея и Мирослава е, че Мирослава не играе за себе си, нито е влязла с близък, когото да подкрепя, тя води чужди битки и се опитва да ни убеди, че не е така и че имала глава на раменете, та дори е и по-хаплива в изказванията си от главната „засегната“ – Елица.

Жени мина арката наравно с останалите, не само не е по-малко подготвена, а е много подготвена и хъс не ѝ липсва. Видя се и че „Безстрашните“ нямат много опции за поста „пъзел“, в сравнение със „Супергероите“, които успешно замениха Касим. Много съжалявам за контузията на Жени, видях колко я е яд, беше ужасно за гледане. Няма как да не откроя и чисто човешкото отношение и съпричастност, което показаха останалите участници. Лефтеров беше много внимателен и плътно до нея, след контузията, след като се върна постъпката на Алекса беше толкова спонтанна, че след прекъсването за реклами видяхме племената отново в старите конфигурации. Не съм толкова цинична, за да си мисля, че каквото и да е от видяното е с цел показност, той дори каза на останалите си съотборници какво да правят и ги разпредели в другите племена. Беше страхотно, изобщо в това забързано ежедневие, подобно жестове не са често срещани и предизвикват истинска емоция у хората, поне у мен. Зарадваха ме и искрените реакции на „Безстрашните“ на завръщането на Жени -  Ралица беше толкова щастлива, личи си, че е напълно наясно, че това е игра, в отговорите ѝ на въпрос в социалните мрежи, също го забелязвам. Смятам, че всички бяха щастливи, че не отпада по такъв начин, това показва, че играта си е игра, но човешките взаимоотношения остават.

Последна редакция: чт, 20 окт 2022, 00:54 от La Vikinga

# 1 403
  • София
* Един анонс към всички тук *

Имате време до петък (след епизода) или през нощта на събота, за да си прегледате домашните архиви от сезони 1, 2 и 3 + настоящия сезон.

Въпросът на седмицата ще бъде (миналата седмица беше, 'селектирайте идеалния отбор на сезона):
Изберете своя Ол Старс!

В Ютюб и Вбокс има много видео, в уикипедия има цялата информация, а може да ползвате и тук, старите теми на Смайли за предните сезони.

Търсят се

24 титуляри, които да се разпределят в 3 отбора
12 мъже + 12 жени

+ още 6 резерви (3-ма мъже и 3 жени)

Бъдете обективни, но и пристрастни, все пак тези сезони се правят за феновете.
А знаем, че продуцентите четат...

п.п. Недейте сега да избързвате, ще се измести фокуса. Нека приключи настоящата седмица, че има много неща за дискусии и без това.
Просто ви подготвям. Simple Smile

# 1 404
  • Другата България
Аз не мисля, че има хора, които след всеки изминал епизод не виждат все повече играта на Елица колко наподобява тази на Йори. Което все още не може да ме накара да повярвам в победата на Алекса, просто двамата играят доста добре като тандем, разбира се, отчитам и това, че са поставени в доста по-удобна позиция от останалите още от самото начало на формата.

# 1 405
  • София
Още малко от отговорите на Зори в Instagram на различни въпроси (надявам се, не се поватарям, защото още не съм намерила време да изчета мненията от 8 до 58 страница):

Още:
Скрит текст:

# 1 406
  • SF
Моля, без спойлери!!

Ако не спазвате условието на темата, ще напиша няколко пъти какво се случва с Фейгин.

# 1 407
Е, добре това не е ли най-якото племе в Игри на волята евър 🤣🤣🤣 От кол и въже събрани 🤣

Някой не е гледал Рибарите....... Trollface

# 1 408
Дяволо,много добра идея.Наистина ще ми  любопитно да прочета мненията по въпроса.Аз съм готова с избора на моите звездни участници.

# 1 409
И без Димо, Филип се е оцапал...То не беше  против всичко женско, то не бе изтъкване. Не ми е приятен от ден две. Не крие,че се смята за по- висш индивид от жените. Как да го харесаш такъв? И да, не е красиво, учтиво, високо интелектуално, мъжко да не поздравиш съперника. Грозно и злобно е. И е егоист. Да. Сигурна съм, че е бесен, че не взе още някой грош. Не му е толкова за отбора.
За Алекса съм неутралитет, но не мога да не харесам начина му на израз към любимата си. Обича си я, говори с уважение и си я пази. Мъж. Малко ме вълнува играта дали е режисирана, сигурна съм, че Алекса и в живота е такъв. Има си странностите, като всеки. Но е добър играч. Ами игра е.

Имам да чета още 20 стр., но сега ще коментирам, защото после ще забравя (нали съм 50+).
Споделям това мнение. Ако Филип имаше елементарни социални умения, още в началото щеше да се сдуши с Дружинната. Колкото е добър в игрите, толкова е смотан в приятелствата с жените. Категорично е много интелигентен, но как не е разбрал колко малко се иска, за да се харесаш на една жена и тя да ти бъде верен приятел. (Пояснявам за една от съфорумките: не е нужно ние да го харсваме, а жените от племето). Така щеше да си спести многото елиминационни.

Общи условия

Активация на акаунт