💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 742
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 1 590
Защо ви дразни Илиян? Явно не съм гледала внимателно
Алекса все така ме дразни
Засенчва всички останали

# 1 591
Алекса е бавен във водата.. защо ще минава два пъти. Но като се замисля Супергероите нямат добри плувци.

Защото няма кой знае колко плуване и ловкостта при различните препятствия компенсира спечеленото или загубеното в плуването.

# 1 592
  • Варна
Еее, кофти ми е за Зори, ако я номинират, точно днес супер много се раздаде на арената!

# 1 593
Напълно заслужено победиха Жълтите, отделно качването върху щита(да го наречем) беше тяхна идея, изкопирана от останалите.
В шок съм, че на Цецо му дотежа до безсилие малката Мани, ценни секунди изгубиха там.

# 1 594
Браво на жълтите заслужена победа . Не им симпатизирам много много,  заради Джаф. Даже ме е яд ,че Фифо е жълт, трябваше да е в друго племе.😔
   Браво и на сини ,оттърваха още един ден. А пък за всички дето плюят Цеци малки въпросчета : Ами ,ако изобщо не беше в играта ,как точно щяха да си наредят кулата ? Или в предната игра да си примъкнат дънерите и държат платформата ?🤔🤔🤔

Последна редакция: ср, 19 окт 2022, 22:34 от Joy 05

# 1 595
  • Другата България
Добре де, 100те гроша на Алекса за Елица къде са? Сега, тя ако ги имаше, щеше да си помогне, личеше ѝ, че не ѝ се ходи на битка, да не говорим с колко контузии е. Кел файда от грошове, ако Елица отпадне преди да ги е взела. Тогава Алекса става още по-богат.
Нека видим съвета, но все повече си мисля, че Елица ще си тръгне в петък, дано греша, защото е рано.
Правя си разни асоциации, може и да греша всъщност.

# 1 596
Ако съм обективна, Ели и Мира трябва да са на номинации. Но пък краката на Елица са в страшни рани. Ох, реално никой не искам да си ходи от петимата. Дано се върнат и двамата, които и да са.

# 1 597
Най-бавни по трасето:
Цецо ; Виктория ; Ралица ; Лефтеров ; Мирослава ; Елица

На синята коалиция дали ще им светне вече, че Цецо повече ги дърпа назад, отколкото да им е полезен?
Виктория е фифти фифти, в едни игри е полезна, в други и тя ги бави. Накрая едва мърдаше да предаде щафетата, явно и това й е трудно - да тича.

# 1 598
Генчо нямаше ли 200 гроша? Защо не му предложиха имунитет?
Ама да, знаем им ценоразписите... на едни за 100 гроша - 2 седмици имунитет, на другите - торта.

# 1 599
  • София
50 гроша -> един допълнителен глас, да се знае ценоразписа
Но не знаем колко струва имунитета.
Или е над 200 гроша или Ралица се прави на ударена нарочно.

# 1 600
  • София
Мани и Паулина жулеха на поразия имунитет за смешни грошове. Гавра от продукцията този сезон :@

# 1 601
  • София
А, Мани?
100 гроша - 2 седмици почивка!

# 1 602
До сега май на никой не е предлаган имунитета. Говоря за племената, не за резервите. Само Вики купува гласове веднъж.

# 1 603
….
А пък за всички дето плюят Цеци малки въпросчета : Ами ,ако изобщо не беше в играта ,как точно щаха да си наредят кулата ? Или в предната игра да си примъкнат дънерите и държат платформата ?🤔🤔🤔
Ами другите племена, които нямат по един Цецо 215 см на разположение плюс 190 см Илиан и 185 см Виктория, как се справят?
Видиш ли, само Цецо ги носи на гърба си или по- точно- спасява?!🙃
За мен по- скоро гигантът ги дърпа останалите, към загуби…

# 1 604
  • София
Е това си беше подигравка от страна на Ралица! Миналата година двете кифли на всеки съвет получаваха оферти за имунитет за по 50-100 гроша. Сега саже и предложение няма

Общи условия

Активация на акаунт