💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 824
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 1 605
Защо не предложиха имунитет на Генчо?

# 1 606
  • София
Каква изненада, Цецо е като от кашкавал. Не знам дали е възможно някой изобщо да не го бива в нищо? Ето че и сила няма. Много ми се искаше сините да са на съвет, да го видя тогава как ще чака Алекса с грошовете да му спаси кашкаваления задник.

# 1 607
На сините последното кубче не беше с картинката като другите. Предполагам, че това не е важно. Цецо и другите дългучи издъниха сините. Страхотен Гого, чудеса от храброст направи.

Всъщност сините щяха да бият, но когато правиха пирамидата за последния щурм Илиян бутна едно голямо кубче с лакът и всичко падна. Ама Гого само как се пулеше невярващо Simple Smile
Но тук няма значение първи или втори, губи само последният.

# 1 608
  • София
Да, само веднъж имаше пазар с грошове. На Вики в началото на сезона.

# 1 609
  • Другата България
Аааа, 50 гроша за да ВЗЕМЕШ един допълнителен глас, чак сега схванах.
Ама като ви чета, сега е гавра с тези грошове и натамъняване според участника. Грозна работа.

# 1 610
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Браво на жълтите. Супер Фифо и Мирела им спечелиха победата, особено първия.
Кофти късмет за червените, Зори го прие най-тежко.
Сините им трябваше Фейгин. Цецо е като котва за отбора си. Как пък толкова му дотежа 38 килограмовата Мани идея нямам. На сините много им личи липсата на добър плувец. Жените им също издишат пред жълти и червени. Като цяло интересен епизод.

# 1 611
  • Русе
Защо ви дразни Илиян? Явно не съм гледала внимателно
Алекса все така ме дразни
Засенчва всички останали
Мен не ме дразни и симпатизирам на тяхната коалиция.
Също искам Фифо да е в друго племе, защото от жълтите харесвам само него.

# 1 612
  • София
Грошовете "за Елица" май просто така ги нарекоха за пазарлъка, малко като "една за мама, една за тати...", а не че са наистина нейни. Ако се съберат в едно племе, евентуално, може би ще разрешат да ѝ ги даде.

# 1 613
Леле, като си припомня миналата година Мани и Паулина как пазаруваха като на Черен петък  Joy
От една страна е несправедливо, от друга пък много обезсмисляше играта.

# 1 614
50 гроша -> един допълнителен глас, да се знае ценоразписа
Но не знаем колко струва имунитета.
Или е над 200 гроша или Ралица се прави на ударена нарочно.
Той тоя ценоразпис е както им изнася. Ако грошовете бяха в Алекса или Джаферович, щеше да има право за тия пари да си купи мистери бокс, в който да има тайна награда - 1000 гроша, саби на спасението, томахавки на възмездието и черпак на търпението (да изгониш директно играча, който те дразни)...

# 1 615
Евгения крещи от скамейката - Готови смее! Ти как точно?

# 1 616
  • Sofia
Браво на Безстрашните,заслужена победа!
А даже имаха едно минаване повече по ластиците.
Страхотни Фифо и Мирела и страхотна идея на Лефтеров за кулата.

Цветан,освен че беше много бавен,пак на хитрец се направи.На стената не следваше въжето и не се катереше накрая,а мина отдолу.

Последна редакция: чт, 20 окт 2022, 02:47 от avi10

# 1 617
  • софия
Ако нахендрят Елица и отпадне, вече ще съм съвсем сигурна, че гласят Алекса за победител. Перфектно ще се получи да играе герой отмъстител.

# 1 618
  • София
Колкото и да е недолюбван Илиян тук, каза истината. Днес Цветан беше най-бавният участник от трите племена, всякакви други сравнения и твърдения са по-скоро субективни.

# 1 619
  • София
Мери, това с 50 гроша за глас е според сезона и сценария...
Не всеки сезон е така.

Общи условия

Активация на акаунт