💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 742
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 1 635
В утрешната игра очаквам жена да спечели - Жени или Мани, може и Фифо, но за него не съм много сигурна как е с паметта. Алекса ще е от първите изгорели..

# 1 636
  • София
Гледам промото и веднага ми излиза един образ:
И сега драги зрители, Жени спасява племето, превръща се във всенароден герой, мъченица! Хората започват да си кръщават децата на нея, издигат й се стауи и се пишат песни за геройствата й.

# 1 637
Нещо мисля, че нямате реална представа за жените. Не жените закопават мъжете, а продукцията. Ако с грошовете на Генчо беше Елица щяха да и дадат имунитет. Продукцията играе срещу Генчо и Георги.

# 1 638
Днес късно пиша, ама то е защото ми изтекоха очите по Фифо...и хубав и силен - мечта!
Даже не можах да се ядосам как Гената за 200 гроша не може да се дореди за имунитет. Той е за богоизбрани. Може би Алекса и със 100 гроша ще му предложат.
Страхотни бяха Фифо и Мирела по трасето! Както и Георги и Зорница. Други не мога да отлича, въпреки че Алекса се справи по-добре от очакванията ми, а Лефтеров малко под.
Утре предусещам как Джаферович ще донесе победата за безстрашни и Цецо на съвета ще разбере колко гроша Алекса ще похарчи за него.

# 1 639
  • Другата България
Аматьорите пак издадоха победителите утре.
Жълти побеждават, сини на съвет. Естествено, Цветан, и ....а сега де? Дано да е Илиян, дано.

Много се радвам този път, че сгреших за Елица.
По-логично е да ги съберат с Алексата, логично за продукцията имам предвид естествено, за да върви сценария.
Подведох се заради нещо, което сега няма да коментирам, а и заради Алексата и разговорът им с Вики.
А иначе, Мира изигра един полусървайвърски ход, за което адмирации. Доводите ѝ са железни, обаче всички знаем, че не е точно така. Все пак, потвърждение на това, че когато една женска коалиция се прави с акъл, всичко става и лесно, и просто.
Останаха ли мъже в този формат??? Те са отстреляни повече от половината вече.....

# 1 640
  • София
УАУ, какъв сървайвърски ход на Мира, браво!
Обаче харесвам и Георги и Генчо и не искам да отпаднат толкова рано, тц тц, уф
Сега не ми остава друго освен да стискам палци двама сини да отпаднат утре. Не искам жълтите на съвет.
В краен случай, един син и един червен.

Ама те червените ако останат 4 човека трябва да ги разпаднат веднаха. То това не е племе.

Баси, ужасно сложно стана.
По тази логика ще се спасят и двете червени, 'Г'

Значи искам да си тръгне Цецо и още един син!
Обаче този друг син няма как да е от гадната коалиция, а не искам да се разделям нито с Илиян, нито с Мани, нито с Фейгин

Нито с който и да е жълт.

Ееее, хорааа тъпооооооо Sad

Само един имам за отстрел реално -> Цецо!
Търси се втория???

# 1 641
  • София
Говорех по телефона и не разбрах защо Ралица не предложи имунитет на Генчо, при положение, че си поиска човекът? Ако не греша, има 200 гроша. Да не се оказа, че като за него е по-скъп?
Мира как се извъртя. Браво, че запази Зори, но жалко, че Генчо и Георги са на елиминация.

Дяволо, Виктория? Grinning

# 1 642
Оф, я обяснете като за слепички как са издали победителя, нещо не успях да видя Simple Smile

И защо мислите, че ще си ходят двама в петък? Дори обединението да е в понеделник, няма ли да е по-интересно, ако са нечетен брой и съответно племето-победител освен, че ще избира първо, ще може да избере и един играч повече?

# 1 643
Радвам се, че номинираха Георги в случая, въпреки че е силен играч и ценен с плуването. Като  егоистичен и егоцентричен ми се струва, разбира се всеки трябва да е в тази игра, но той е малко прекалено.

# 1 644
Днес късно пиша, ама то е защото ми изтекоха очите по Фифо...и хубав и силен - мечта!
Даже не можах да се ядосам как Гената за 200 гроша не може да се дореди за имунитет. Той е за богоизбрани. Може би Алекса и със 100 гроша ще му предложат.
Страхотни бяха Фифо и Мирела по трасето! Както и Георги и Зорница. Други не мога да отлича, въпреки че Алекса се справи по-добре от очакванията ми, а Лефтеров малко под.
Утре предусещам как Джаферович ще донесе победата за безстрашни и Цецо на съвета ще разбере колко гроша Алекса ще похарчи за него.

Като говорим за Филип има страшно красиви сини очи.Същите са като на мъжа ми SmileyНищо чудно ,че го харесах от пръв поглед,не само заради физическите му качества Sweat Smile

# 1 645
  • София
Всъщност така е, хей!
Ние само гадаем дали двама или един ще отпадне.
Ако само 1 отпада, дано да е Цецо.
Това ще е перфектния сценарий!

Ама не, трябва да са 16 човека, за да имаме 2 племена х 8 човека

Колко са сега???

# 1 646
  • София
Не сте прави, че Цецо не е могъл да задържи 40 кила момиче. Държаха двама, сиреч по 20 кила.

Ама самочувствие, един път.

#team200

# 1 647
Ценоразписа на продукцията е за едни бира от супера, за други - от капанчето на плажа. Генчо е от вторите явно и не му стигнаха парите Joy

# 1 648
Ако ще обсъждаме външен вид за Фифо, нека и аз се присъединя, нещо не ми допада в краката, прасците и стойката- криви ли ги не знам. И долната част на лицето. Другото е топ.

# 1 649
Относно красивите сини очи на Фифо,ами Куков и Генчо също са с невероятни сини очи...

Общи условия

Активация на акаунт