💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 756
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 1 650
Грубата сила на Цецо си замина заедно с него 🤣 Това изрепчване срещу Вики ще му излезе през носа 🤣 Бая джанки ще трябва да й обрули, за да му прости🤣

# 1 651
И ГОГО!!! За очите. 😊

# 1 652
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Стискам палци и аз двама сини да си ходят. Цецо и Илиян им е време да поемат. Гената и Жорката им симпатизирам, интересни са ми, добри атлети, Гената има дар слово, абе искам да стоят. Жълтите да не ги пипат, дайте най-накрая малко почивка за Фифо. Други трябва да се чистят.

# 1 653
  • София
18 човека са. Би трябвало двама да отпаднат в петък?

# 1 654
черпак на търпението (да изгониш директно играча, който те дразни)...

Продукцията да чете! Това задължително да се вкара в ИВ 5. LaughingLaughingLaughing

# 1 655
  • София

Хехе, где тоз късмет?
Аз гледам реално на нещата. То и Цецо няма да е, ако Фейгин предаде Злата троица, защото само с 2 гласа, Мани и Илиян са пътници.
Ама предвид как сега са в отлични отношения, то си мисля, че Фейгин няма да предаде своята вярна коалиция (дано).

Реално ако гледаме, ако сините са на съвет: трябва да отидат на битка, Цецо и Илиян
Ако жълтите са на съвет, отиват на битка: Мишето и Ралица

# 1 656
Много интересна битка се очертава в петък.

# 1 657
Гогича какви снимки качва... Cupid
Yum

# 1 658
Е, добре това не е ли най-якото племе в Игри на волята евър 🤣🤣🤣 От кол и въже събрани 🤣

Някой не е гледал Рибарите....... Trollface
Имаш предвид Уибауите. Trollface

# 1 659
Очаквах повече от битката. Очаквах зрелище, пък то Unamused
Браво на Фифо и Мирела. Много бързо, страхотно преминаване.
Браво на Гого-супер баланс.
Браво на Георги и Зори.
Толкова. Скучна битка беше за мен.
Утре се надявам сините да паднат и да пращат Цеецо и Гринч на пангара.

# 1 660
Всъщност така е, хей!
Ние само гадаем дали двама или един ще отпадне.
Ако само 1 отпада, дано да е Цецо.
Това ще е перфектния сценарий!

Ама не, трябва да са 16 човека, за да имаме 2 племена х 8 човека

Колко са сега???
Осемнадесет са.
Представи си шок-врътка: отпадат двама... но един от тях отива на тайния Остров на изкуплението, където се превръща в касичка за грошове и се връща преди финала, готов да отмъщава! Всички прилики с предния сезон не са случайни Grinning
Бонус-драма ще е да е Алекса и в един момент да му пратят Елица - но едва ли е така, иначе щяхме да знаем, че Черно море е преляло от сълзите ѝ през лятото.

# 1 661
Тази снимка най ми харесва 🤣 Гого гушнал слабото звено сякън да не ги прецака пак 🤣🤣🤣

# 1 662
  • София
Леле, в грешка съм. Даже на 3 делим килограмите на Мани.

Цецо, Цецо...

#team200

# 1 663
Ох, да, Цецо колко се репчеше как трябва да вдигне Мани на подноса и после пак не издържа. А Фифо и Лефтеров и гладни не шукнаха с Мирела, хем тя има и повече кг от Мани.

# 1 664
  • София
Пуснах новата анкета!

Нападайте 😊

Общи условия

Активация на акаунт