💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 771
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 1 665
За да отмори Цецко силата, сините загубиха. 30 сек. не му достигнаха. А се хвали, че бил и умен.... Трябваше да е преди Касим.

# 1 666
Аматьорите пак издадоха победителите утре.
Жълти побеждават, сини на съвет. Естествено, Цветан, и ....а сега де? Дано да е Илиян, дано.

Много се радвам този път, че сгреших за Елица.
По-логично е да ги съберат с Алексата, логично за продукцията имам предвид естествено, за да върви сценария.
Подведох се заради нещо, което сега няма да коментирам, а и заради Алексата и разговорът им с Вики.
А иначе, Мира изигра един полусървайвърски ход, за което адмирации. Доводите ѝ са железни, обаче всички знаем, че не е точно така. Все пак, потвърждение на това, че когато една женска коалиция се прави с акъл, всичко става и лесно, и просто.
Останаха ли мъже в този формат??? Те са отстреляни повече от половината вече.....

Аз залагам на това, че ще продължават със сюжетната линия как все за малко се разминават и все не могат да се съберат обречените влюбени като слънцето и луната.
Ако искаха да са заедно Алекса нямаше да е резерва, а като беше в резервите все да се разминава на косъм или когато можеше да отиде при нея да му казват да не ходи, а да взема грошове.

# 1 667
Ехаа колко бързо гласувате.
Ще бъде интересно в петък.

# 1 668
Гласувах за победа за Безстрашни. Номинирани - Цецо и Илиян. А ако жълтите са на съвет - Михаела и Фифо. Нямам и вяра на Джаферович и това е!
Иначе искам да се върнат и Генчо и Георги. По-добре Цецо и Илиян да си ходят или някои от жълтите жени. Обаче ако е Фифо номиниран, а отпадат 2ма в петък, вече не искам и двамата червени да се връщат.

# 1 669
Ако ще обсъждаме външен вид за Фифо, нека и аз се присъединя, нещо не ми допада в краката, прасците и стойката- криви ли ги не знам. И долната част на лицето. Другото е топ.

+1, То почти не остана друго 😜
Сериозно ☺️, заради  приликата с Том Круз и сините очи ще игнорирам кривите  крака и мустаците 😂

Последна редакция: ср, 19 окт 2022, 23:04 от araselia

# 1 670
А номинирани от сините Цецо и Мани? Какво мислите?

# 1 671
  • София
Е, то е ясно, че ако Фифо е на елиминация анкетата е ясна. Simple Smile
Ама това са твърде много опции и неизвестни.
Може би трябваше да сложа още една отметка в анкетата за Г и Г
'Зависи от съперниците им'

# 1 672
  • Другата България
Аз си коригирам, тоест, добавям при отличниците за тази вечер.
Към Георги и Мирела - безспорни фаворити, добавям /но не на последно място/ Мирослава.
С този полусървайвърски ход удари в земята човекът с най-сериозните претенции за стратег на сезона. Една домакиня, която от началото на сезона до момента беше последователна в поведението си, подкрепяща наистина друга жена, представяща се добре и в битките на терена, печелила и индивидуални битки, минала и през номинационни такива, показа на другата жена, която всъщност до момента освен интрижки и сплетни на сянка няма нищо от предишно изброените, как се играе. И как наистина се пазят жените. Предполагам всеки трезвомислещ зрител може да направи паралел между двете. Адмирации от мен.
А номинирани от сините Цецо и Мани? Какво мислите?
Тези снимки на Гого....
Ако наистина Алекса и сие се целят в “главата на змията“, то най-логично е да е Мани.
От друга страна, Вики има непоносимост към Илиян, а и Мани е по-комплексна.
От трета, вече всички са наясно, че играта става предимно индивидуална и предстои сливане и разместване.
Така че напълно вероятен сценарий.

# 1 673
  • Варна
За утре май двама сини ще си ходят. Така виждам аз разсъжденията на продукцията. Така ще поизравнят бройките, та да върви гладко сценария.
Отпадане на един червен и Цецо(той ми е сигурен-най-комплексния, най-силния и най-всичко), ще създаде затруднения и трябва да мислят за някакъв вариант за крадене на играч, за да изравнят отборите преди разделянето на 2 отбора. Това си е нов сценарий, извънреден труд за екипа...Няма да си го причинят според мен.

# 1 674
Ако ще обсъждаме външен вид за Фифо, нека и аз се присъединя, нещо не ми допада в краката, прасците и стойката- криви ли ги не знам. И долната част на лицето. Другото е топ.
То май само гърдите останаха 🤣 Те са му хубави междудругото 🤣

# 1 675
УАУ, какъв сървайвърски ход на Мира, браво!
Обаче харесвам и Георги и Генчо и не искам да отпаднат толкова рано, тц тц, уф
Сега не ми остава друго освен да стискам палци двама сини да отпаднат утре. Не искам жълтите на съвет.
В краен случай, един син и един червен.

Ама те червените ако останат 4 човека трябва да ги разпаднат веднаха. То това не е племе.

Баси, ужасно сложно стана.
По тази логика ще се спасят и двете червени, 'Г'

Значи искам да си тръгне Цецо и още един син!
Обаче този друг син няма как да е от гадната коалиция, а не искам да се разделям нито с Илиян, нито с Мани, нито с Фейгин

Нито с който и да е жълт.

Ееее, хорааа тъпооооооо Sad

Само един имам за отстрел реално -> Цецо!
Търси се втория???

От гледна точка на продукцията, за да запазят три племена за териториалната в понеделник ще трябва да изгонят двама сини иначе червените ще се разпаднат още сега.
Т.е. в понеделник Супер героите на най-важната и комплексна териториална за обединяване на племената ще са с трима по-малко като се има в предвид контузията на Фейгин. Обречени са на разпад.......... много ама много тъпо.
Джаф Джаф мастъра на кубчетата и цветовете пак ще става национален герой.

п.п. От цялата тази работа най-прецакан ще е Гого защото като най-силен играч ще е новият Фифо. Винаги под прицел от ден едно на новите племена.

# 1 676
  • София
В анкетата посочих, че ще спечелят "Безстрашните". Най-застрашени от номинации смятам, че са Цветан и Илиян, но не искам да манифестирам това, затова гласувах за Цветан и Мани. Бих се радвала да се спасят и двамата "непобедими", ако това не означаваше, че трябва да се разделим с някого от тройната коалиция.

# 1 677
  • София
Едно се разбраха на масата, друго стана.
На Георги му дойде изневиделица. Георги и Генчо си платиха за самоувереността, че жените ще си удържат на думата и ще имаме Генчо срещу жена.
Жените в червено обаче са много изпотрошени горките.
И аз все пак оправдавам Мира. Такива ходове са винаги красиви за гледане, а и тя защити коалицията си.

Леле хора, ама Фифо наистина прилича много с Том Круз. 😮

# 1 678
Ако ценоразписът за имунитети беше еднакъв за всички,Мира нямаше да може да осъществи плана 😁

# 1 679
Леле хора, ама Фифо наистина прилича много с Том Крус. 😮
Нашият си е по-хубав 😍 Том много се е съсухрил🤣 Не го искам и да ме моли 🤣 Фифо е класа 😊

Общи условия

Активация на акаунт