💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 863
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 1 890
Aaliyah13, всеки път коментарите ти ме разбиват! С кеф те чета! Smile

# 1 891

Какво им става на тези младежи? Вместо да се радват, че са показали уменията си... На тези лайфове, изказванията им в социалните мрежи са неуместни!
Мнозина са доста незрели, но е отчасти нормално, предвид възрастта им. Особено забавна ми е Мирела, която всеки път се обяснява дълго и напоително защо точно нейната гледна точка е правилната. Дори Чакалов трудно я изтърпява на моменти, въпреки, че момчето е доста дзен настоено. 😏
Гената изобщо няма да коментирам.
Има участници, които са се доказали като добри играчи, прилични стратези, но не мога да преглътна характеропатиите им.

# 1 892
Аз нали си я харесвам Мирелка, но нямам ни време, нито желание да гледам лайфове, коментирам това което чух в предаването. Лефтеров е пожелал да се разделят - разделят се. Той я е потърсил след месеци да опитат отново или да се съберат - отказала му е. За мен добре е постъпила, явно и двамата не са се чувствали напълно добре във връзката си, но пък и не е от хората които ще бъдат разигравани. Приятно изненадана съм от държанието което демонстрират - оставаме си приятели. Валери е симпатяга, но може би с началото на шоуто коментарите на гледащите са ги "разделили"/отдалечили.

Мирела ли е казала, че има гръдни импланти?

Аз разбирам, че създават коалиция в началото на шоуто, което пак е донякъде нормално след като се познават. Ако Чакалов беше влязал примерно на мястото на Валери, дали нямаше и той да е с тях? Че и с Миша и кой знае още колко играчи е познавал, не само по снимка.
Те и Вики и Цецо набързо станаха коалиция от първия ден, по интереси, спортни познанства...

# 1 893
Скрит текст:
B Bilyana14.
# 1 78620 окт. 2022, 11:26 ч.
И какво сега, "радетелите на истината" Ралица и Димо, които от първия сезон пламенно информирмират останалите, ако някой участник реши да скрие или преиначи нещо, нищо не споменаха за лъжата на Алекса. Сакън да не се отчупи някое парченце от ореола му...

Условието постаеено от Димо и Ралица беше да скрие, че го има. Така че не виждам как точно те ще го издънят.
Тъй като явно все още има някой, който не ме е разбрал, ще допринеса с още един пост за 200+.

Когато след победата си в капитанската битка Юлиян избра имунитет пред парти на плажа, той скри от траките за имунитета, като посочи като втора опция за избор Венцислава. Преди номинационната битка обаче Алекс го издаде, с което се намеси в социалната му игра.

Когато Виктория спечели 100-те гроша при елиминацията на Илина, скри от останалите за тях. Преди номинационната битка Ралица я издаде. Помним физиономята на Велислава.

Когато Алекса излъга съотборниците си след победата му на последната капитанска битка, че не са му предложили предимство за племето, а само грошове, никой (Ралица или Димо) не го издаде. Мани и Илиян може да не са му повярвали, но наивните Цецо, Фейгин и Гого може и да са. Особено последният, който от предишните сезони е гледал само битки. Т.е. осигурен му е конфорт в социалната игра и е запазен ореолът на Синия спасител, който мисли преди всичко за племето.

Надявам се вече да съм правилно разбрана. 🙂

Последна редакция: чт, 20 окт 2022, 18:40 от Bilyana14.

# 1 894
  • София
Правилно е постъпила. Някой си размислил след няколко месеца. Тя си го е изстрадала. Мисли се навреме. Особено на техните години, по-добре човек да пробва нещо ново, щом не са вървели отношенията им. Те наистина са различни, с Валери имат много повече общи черти.

# 1 895
Така,сега щях дам няколко примера за нечестността на жълтите,както обещах.

Първо:при спирането на играта когато падна Цветан,когато сините и червените спряха да играят,жълтите се възползваха от ситуацията и си прибутваха лекичко куба напред,като нагличко се оглеждаха дали някой ги вижда.
Второ:При битката с дърпането на дънерите,които да бутнат някого от противниковия отбор във водата,жълтите или си изкарваха ребрата през гърба,или държаха крака извън линията.
Трето:"Тия не са ни конкуренция!;Тия пак ли спечелиха,бе!;Виждаш ли тая какво прави!;Колко човека са тия?;Тия докъде стигнаха?;Добре,че не бях във форма,иначе нямаше никакъв шанс!" и т.н.
Четвърто:Никакво спортменство.Все някой им е виновен,когато загубят.Та тоя бил с обувки,а другия бил бос,та тоя се бил намазал с крем,а другия не бил,та това,та онова...
Пето:вечното подценяване на другите отбори и участници и вечното надценяване на собствените им качества(аз виждам липса на такива при повечето).

За мен не е толкова важно дали някой има качества като участник,колкото дали е добър като човек.И в другите племена имам едно наум за хората,но това племе се дави от злоба,завист,мания за превъзходство,никакво уважение към другите(каквото другите племена са оказвали към тях).Затова и червените и сините се харесват,а имат проблем с жълтите,защото ги знаят какви са,злобата се забелязва от километри.Това пъчене,това ламтене,този селяндурски изказ за мен са отблъскващи.И с всеки изминал епизод не мога да понасям водещите да ги изкарват най-такива,най-онакива.Ако бяха нормални хора(каквито са някои от сините и червените),тогава нямаше да имам нищо против,когато печелеха,но да отделят цял епизод,за да хвалят Джаферович и племето по половин час ми идва в повече.Вярно,че я е заболяло,но не мисля,че се омотава рамото заради травма на пръстите.То е една пошлост,то е едно показване на дупета,едни коалиции,едни въртиопашки,които днес са с единия,утре с другия,за да ги пазят,защото не са отишли там за игра,а да злословят и да се пъчат.Не харесвам такива жени и уж мъже,не толерирам такова поведение.

За мен това е изгубено време и затова последните епизоди ги превъртам и гледам само избрани неща.Не мисля да си губя времето с лицемери,около мен имам достатъчно,за да отделям време на търсещи 5 мин. слава палячовци! Благодаря за вниманието!Ще ви оставям,че съм на работа,а мнения много не чета по принцип,така че ако сте ми писали или ще ми пишете нещо,може да не го видя.Ако видя,ще отговоря.

# 1 896
Много е тъпо, когато Димо или Ралица издънят някой, когато е взел нещо и е скрил от племето поради някаква причина. Но в случая с Алекса, доколкото разбрах, той трябва да скрие, че е взел секирата и другите не трябва да знаят, както със сабите.

# 1 897
Скрит текст:
Дами, докато се возите с Гого в колата (или тичате след нея 🤣) и той рязко спре, спокойно, няма да ви избяга 🤣🤣🤣 Просто ще потренира малко 🤣🤣🤣

Също така в неговите ръце яйцата пускат по два жълтъка 🤣🤣🤣 Така ще спестите от сметките за храна 🤣

Само да внимават, че може и близнаци да прави от първия опит. Laughing

# 1 898
  • Другата България
Наслада за очите.

# 1 899
Много е тъпо, когато Димо или Ралица издънят някой, когато е взел нещо и е скрил от племето поради някаква причина. Но в случая с Алекса, доколкото разбрах, той трябва да скрие, че е взел секирата и другите не трябва да знаят, както със сабите.
А трябвало ли е да излъже, че не са му предложили предимство за племето?
Никой не говори за томахавката в случая.

# 1 900
  • София
Хахаха всеки път като я видя тази снимка и ми е смешно Гого как е хванал Цецо. Този силов играч Цецо наистина имаше нужда някой да го прегръща, че да спре да реве за вдигнати 40 кг от трима.

# 1 901
Ох, не става дума за Секирата. Нея можеха да си я пазят в тайна. Той призна, че е взел 50 гроша и нищо не му предложили.
Можеха на Арената да го питат как племето е приело, че вместо предимство е избрал 50 гроша и така да разберат и най-наивните, че Алексата си е играл за себе си, но Димо и Ралица си мълчаха.

# 1 902
Това не пречи да го издънят, че е отказал предимство за племето и да го злепоставят както правят с останалите.

# 1 903
  • Другата България
Току що мина промо за епизода довечера, и ако не е подвеждащо, ще имаме проява ала Веско Панчев от страна на Алекса към Фейгин. Алекса крещи : “Фейгииииин!“, на заден фон се чува гласът на Вики :„Алекса, моля те, човек, недей...“, и после дават Сашка рИве с въпрос към себе си: “Ох, какво да правя...“. Усещам, че ще има много лайфове довечера и утре, както и вероятно ново писмо до СЕМ. Дано само това промо не е подвеждащо де.
Според мен Алекса ще изнудва Сашка за номинациите, както и предположихме снощи. Със сигурност е преекспонирано в промото, но ще има нещо, няма да е без нищо, току виж Сашка наистина си тръгне от толкова натиск, и травмата.....
Все пак аз искам Илиян да е аут.

# 1 904
Мирела е една надута кифла, сори. Силикон на 20 си сложила.. Ох 🙄 Не знам изобщо Лефтеров какво й ходи по Д-то. Изглежда свястно момче.
Силикон ли има? Да , ок, въпрос на самочувствие и всяка жена има право, но малко се разочаровах. Фен съм й на естествената красота, защото смятам, че има нужда повече хубави момичета да бъдат показвани с подобна визия, а не нос- тоблерон и плувки за устни. Тя може да е сложила малко, но щом е тръгнала, едва ли ще спре дотам. Мех.

Последна редакция: чт, 20 окт 2022, 18:49 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт