💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 961
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 1 935
Мамини умници, три мозъка имали, от блестящ по-блестящ!
Един, разделен на три по-скоро.
И все пак .. решението им не е толкова лошо.

# 1 936
  • София
Това с трите мозъка бе велико

🤣😂😃

ахахаха -)))

особено от нейните уста

Елица хич не е имала стратегия, да. Нейната стратегия я знаем:
Алекса, Алекса, Алекса. Непобедимите - кучета ги яли.

# 1 937
Мани и Михаела имат разкошни гъсти коси  Relaxed

# 1 938
  • София
Дано, дано Фейгин не се окаже предател. Това ще е голямо разочарование за мен.

# 1 939
Че защо пък да не са доволни? В крайна сметка, това е играта. Еми изиграха си ги момичета. Евала. А те, големи мъже, какво реват. Все някой трябва да отиде. Значи, понеже са мъжете, няма чест, ама ако са жените е честно. Да бе да. И всъщност да, идеално беше, да не говорим че е най доброто за племето на този етап.

# 1 940
  • Другата България
Ох, как искам да видя гърба на Илиян утре........

# 1 941
Мирела е една надута кифла, сори. Силикон на 20 си сложила.. Ох 🙄 Не знам изобщо Лефтеров какво й ходи по Д-то. Изглежда свястно момче.

Сериозно ли има силикон? Изглежда добре, подходящо количество е, няма пошла визия. Според мен го е сложила за да си балансира фигурата, защото Мирелка е 'круша'. При тази фигура дисбалансът на 20 години при някои не се забелязва чак толкова, но с напредване на възрастта рядко изглежда хармонично. Има различни подвидове на 'крушата', а пример за отвратителна такава фигура беше Габриела от предния сезон. Мишето също е круша, но някак по-прибрана и седи повече набита отколкото разплута. Съжалявам за думите, ако звучат малко грубо, не ми е целта да ги обиждам, просто не знам как по-добре да го обясня.

Каква е тая круша.

# 1 942
Трио "Българка" част 2 , горките радват се все едно са открили топлата вода. Хич не им минава през картуните ,че ако момците им не се върнат ще се разпаднат и за дълго в играта няма да останат и тричките ,особено ако  ги набара кака Джаф.😁
   А пък Гената май май ще минава Фифо на индивидуални битки. Вечния номиниран май ще е .😁
    И за капак Илиенча :" Аз няма да и налагам мнение.Аз само ще и помогна да се замисли" Горкааата Фейгин с тез нейни дружки, дълбоко и съчувствам.😔

Последна редакция: чт, 20 окт 2022, 21:23 от Joy 05

# 1 943
Ралица много сладко фъфли, като казва "Ч" ми иде да ѝ нащипя бузите!

# 1 944
  • София
Вярвам и на Жени.
Много тежка ситуация. Дано се спасят Жълтите. :/
Но да видим играта, уф.

# 1 945
Ахаха Лефтеров към Мирела Joy

# 1 946
Мирела няма силикон, не знам откъде тръгна това.

# 1 947
  • София
"Ами ходи ти на номинации тогава, за да ѝ направиш подарък за рождения ден."
"Мразя, когато говориш така."

Всеки път, когато Михаела и Лефтеров не са на едно мнение, снизходителното му отношение ми напомня защо не го харесвам.

Кой ли пак му е писал "сценария" на Филип, "по-логично било да играе с мъжете, не, че е отсвирил Жени". Но да, не е той човекът, който дели хората по пол. Relaxed

Последна редакция: чт, 20 окт 2022, 21:25 от La Vikinga

# 1 948
  • София
Леле, Рали има и рожден ден, ужас.

# 1 949
Ох, като гледам страданията на Евгения, направо и на мен ми идва да ревна. Е, плака, плака, па се засмя на майтапа на Лефтеров.
Ами Ралица ми е с приятно излъчване. Горката Евгения, как ще гласува срещу нея.

Общи условия

Активация на акаунт