💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 808
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 2 070
Изчакай конспирациите, че останалите петима души са се съгласили да псоочат грешен цвят, за да може Жени да спечели индивидуално. Smile
Извинявай, ама Жени няма никакво право да е добра в каквото и да е. Какво си позволява. Да помни? Да се подготви? Да мисли? Не, не...Всички са платени провокатори.

# 2 071
Джафа може да запомни цветовете, но не могат да накарат всички останали да сбъркат.

# 2 072
Е, според мен нормално реагира жената. И аз бих се изкефила. Беше си нейната игра

# 2 073
Тежко и горко на гостите на Жълтите, ако те се запазят. Ще са на пангара със сигурност още от самото начало, преди още да са станали реална част от племето.

# 2 074
Без значение за мен е дали е обратен Гого, много готин човек е. Но тъй като се попита, за него специално не съм убедена, гласът му е специфичен, но не индикативен, има и много хетеро с подобни гласове- най- често треволюбци, но все пак. 🤣🤣🤣

# 2 075
Браво на Жени, уби всички с един ход!!!
Страшно представяне.
Изчакай конспирациите, че останалите петима души са се съгласили да псоочат грешен цвят, за да може Жени да спечели индивидуално. Smile

Даже спрях на пауза, да видя сега какви конспирации ще завалят Joy

# 2 076
  • София
Все забравям да попитам: Стори ли ми се или на една от игрите преди няколко дена, когато бяха 7 на 5 срещу жълтите, любимият ви Гого нарече съотборниците си "котви", които трябва да мъкне?

# 2 077
  • Варна
Дали има шанс да номинират Цецо и в петък да е аут. Много се надявам това да се случи. Отдавна му е време да си ходи. Simple Smile

# 2 078
  • Другата България
Джафа може да запомни цветовете, но не могат да накарат всички останали да сбъркат.
Това е притеснителното за мен, но да е само то......сега обаче не бих задълбавала, щото Фифо е спасен, Ралица тоже. Гого и той вероятно няма да иде на съвет, така че Джаферович да почине малко.
Сега се фокусирам върху Илиян, едва го издържам.
Ще побъркат това момиче.

# 2 079
Реално на Гого не гласът му е странен, а начинът на говорене.

# 2 080
  • София
Фейгин толкова ли е глуповата или само се прави??

# 2 081
  • София
Браво на Жени! Simple Smile

Леле с един куршум, 5 заека Grinning

# 2 082
  • София
Скрит текст:
Извинявай, ама Жени няма никакво право да е добра в каквото и да е. Какво си позволява. Да помни? Да се подготви? Да мисли? Не, не...Всички са платени провокатори.
И да се радва няма право. Trollface

# 2 083
Решението на Фейгин е да е на двата стола. Не ми допада играта й тези два епизода, социалната. Да се опитваш да угодиш на хора, които ще те изритат при първа възможност означава да загубиш тези, които са ти били зад гърба винаги в нейния случай.

# 2 084
Е, ама и на двете коалиции ме е яд. Мани чак  и заплашва. Все едно и при тях не е последна в редиците.

Общи условия

Активация на акаунт