💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 526
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 2 250
Отношението на Виктория към двете момичета мисля, че е различно:
Към Фейгин е като към според нея по- слаб психически играч, който може да мачка, малтретира и тормози, за да контролира психически.
Към Мани аз мисля, че изпитва завист. Говори с изключителна злоба за нея, Виктория, за разлика от Цветан, има по- реална оценка за случващото се и според мен добре осъзнава, че Мани е най- добре представящата се жена от сините, което разбира се, няма да е лесно за понасяне от нея.

# 2 251
Днес Алекса показа, какъв мухльо е. Много е лесно да крещи на 19г. момиче и да я дърпа да идва където той иска. Пълен кретен. Фейгин изпитва страх от него, но браво на момичето, че отстоя на принципите си, да защити приятелите си. Не съм фен на Илиян, но днес по-лошо впечатление ми направи Гого. Лъв в игрите и мишка в живота. Не му прави чест. Такъв мъж не искам.

# 2 252
Истината е ,че Алекса тотално разклати и без това разклатеното племе на сините с идването си.

# 2 253
дяволо,ще ти кажа защо се атакува Гого. Защото ,ако си смел и принципен човек,не толерираш подобно поведение. Аз,която съм жена, някой така злобно да напада друго човешко същество, няма да си мълча. Не е спортсменско, нито кавалерско.  Можеше да успокои злобните гиганти . А Илиян ми изкефи. Спокоен, усмихнат. Така се приема номинацията. А Вики и Цецо просто оратор дъното. Гената, Гошо, как си приеха номинацията? Съжалявам, това е игра. Не може да очакваш ,че никой няма да те номинира. А да казваш ,че си по-добър човек от другия и за това имаш повече право от него да си в играта, е.... даже неописуемо.

И показва, че и като човек си пълна нула. Laughing

# 2 254
Добре де, защо се атакува Гого?
Искате да предаде коалицията ли си? Кой луд ще го направи? Никой не предава коалициите си току-така.
Гого не е отричал, че е в коалиция, каза, че първите 3 седмици не е бил. Не е разбирал тази част от играта. Но сега си е ясно, че е в коалиция с Цецо, Вики и Алекса. Няма как да гласува за Цецо. А и да гласува, все тази. Алекса пак щеше да изпрати Илиян.
Не разбирам защо се атакува Гого.
Гого се атакува, защото можеше да си отвори устата и да потуши напрежението. Той можеше да го направи, но не го направи.

И защото никога не зае някаква лична позиция. прави каквото му наредят. Щом се оставя да го водят з носа хора като Виктория и Цецо, какво да му харесвам? Това мъж ли е, или боксова круша? Накъдето го чукнат, натам отлита.
Айде, Алекса е добър манипулатор, макар и в мутренски стил. По-лесно бих приела да се води по него, но по онези двамата....
Как го виждаш Алекс в тази ситуация? Би ли си замълчал? А? Нямаше да си замълчи. Гого може да е нинджа, а онзи да е селски простак, но селският простак има топки. Сори. Неслучайно ги командори и върти на малкия си пръст. Не ми харесва, ама това са фактите.

# 2 255
Цветан на една от първите битки мина някаква змейка за нула време, има неочаквано добър баланс като за толкова огромен човек. Но утре очаквам да отпадне пръв.

Поне за моя радост
Скрит текст:
предвид каква е битката ще гледам дългите му краци в близък план, ха! Trollface

# 2 256
  • Другата България
А аз си представям ако това го беше направил Фифо!
Което /не/направи Гого. Десет поредни поста за сексизъм един след друг! Joy
Въпреки, че много пъти съм писала, че социалната игра и абсолютното ...социално безличие на Гого не ми допадат и на мен, то останалите му качества компенсират това. Не всеки може да е добър във всичко, аз го отчитам, така, както отчитам и за Цветан, че във влаченето и носенето беше незаменим. Ама то не е само влачене и носене, нали? Просто му е време. Но на Гого в никакъв случай.
А и винаги, винаги слагам начело продукцията, така може да изкриви представата за участник, с подходящ монтаж, че най-хрисимия да излезе най-големия злодей, и обратно. Затова не съм крайна в мнението си за никого, много крайна.

# 2 257
А Алекса как нагло излъга Цецо, че не можел нищо да направи, за да го спаси - не можел да ползва грошове...

# 2 258
  • София
Аз разбирам Гого защо не си предаде коалицията, но не разбирам защо продължава да я приятел с тях и да участва във всичките им лайфове. Той има право да ги харесва като хора, но за мен е необяснимо какво общо има с толкова агресивни хора. Гого е пълна противоположност.

# 2 259
За Цецо всички са слаби - и Мани, и Фейгин. Алекса уж поздравява Фейгин, а зад нейния гръб - само обиди... Всъщност Алекса и Елица доста си пасват по характери, имат общи черти - една от тях е "женската злоба", както казва Генчо (за Елица). Какъв тон държеше Виктория на Фейгин в рекламата за следващия епизод.

Жени и Фифо се надушиха най-после - и те имат доста сходни черти в характерите си.

# 2 260
  • София
Пуснах новата анкета! 😊

# 2 261
Гого като погледна водещата, толкова чист поглед, лъчист.
Е това е добра, чиста душа.
Blue Heart
Чиста, чиста ама хулиганчо, който преписва в час 🤣🤣🤣 И чак не вярва, че е объркал 🤣: “Не може да бъде” 🤣 (т.е. няма как да съм преписал грешно 🤣) Сладкиш 🤣

# 2 262
Точно поведението на Гого ще го изкара от играта рано или късно.
Прекалено много мълчи Гого в различните ситуации, за да е добре.
А с авторитета, който има в племето от представянето си на арената може да омекоти страшно много обстановката, но той просто стои отстрани и гледа. Без да се намесва. Не ми харесва чак такава пасивност на мен лично.

Последна редакция: чт, 20 окт 2022, 23:01 от Bengun

# 2 263
Фейгин е на лайф с Илиян и Мани. Ако някой го гледа да каже има ли нещо интересно. Аз нямам възможност да гледам.

# 2 264
  • София
За съжаление, когато един мъж е мъж, когато се ядоса става много зъл. Алекса го доказа днес.

Не харесвам Илиян, но се надявам да остане, за да успеят да махнат Виктория. Но май следва сливане другата седмица и ако дойде Елица, няма да се получи.

Геори ми харесва. Много умно момче е и има доста качества. И е супер откровен!

Мразя манипулативни хора и такива, който със сила те принуждават да направиш нещо.

Георги и Фейгин са ми най- чистите хора в момента във формата.

Общи условия

Активация на акаунт