💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 553
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 2 235
Добре де, защо се атакува Гого?
Искате да предаде коалицията ли си? Кой луд ще го направи? Никой не предава коалициите си току-така.
Гого не е отричал, че е в коалиция, каза, че първите 3 седмици не е бил. Не е разбирал тази част от играта. Но сега си е ясно, че е в коалиция с Цецо, Вики и Алекса. Няма как да гласува за Цецо. А и да гласува, все тази. Алекса пак щеше да изпрати Илиян.
Не разбирам защо се атакува Гого.
Гого се атакува, защото можеше да си отвори устата и да потуши напрежението. Той можеше да го направи, но не го направи.

# 2 236
А той Цецо и да чете форума сигурно си казва - "Ей, още ниски хора, дето ме дискриминират и съсипват. Какво не умея? Какво не съм направил?"

# 2 237
Илиян и Цецо обаче нямат шанс срещу Гената и Георги. Всъщност в момента първите двама са най-слабите от останалите мъже.

# 2 238
От мен за първия избор в понеделник

Сини: Фифо/Георги
Жълти: Гого/Генчо
Червени: Алекса/Фифо

При всички случаи Гого и Фифо ще са в един отбор. И двамата са първи избор на съответното племе. Червените с капитан Елица няма как да не вземат Алекса.

# 2 239
Ще ми се да гледам през една шпионка как Цецо чете за себе си във форумите Wink
Мисля и четенето не му е от силните страни на Цецо. Камо ли пък с разбиране. Виж да се протегне до най-горния рафт на библиотека да свали книга съм убедена е брилянтен. 🫢

# 2 240
Чухте ли Цецо как щял да ги "събаря като домино" - първо Илиян, после Мани и накрая Фейгин. 🤣😂🤣

# 2 241
Предпочитам Илиян да остане в играта. Така ще могат тримата с Мани и Фейгин да отстрелят Виктория и най-после  да ни освободят от височайшето й участие. Тя е следващата адски тромава и слаба при сините след Цецо и дърпа другите назад. Не заслужава да върви напред с манипулации.

Супер ще е Илиян да се върне, така двете момичета ще имат шанс с/у Виктория и компания.

# 2 242
  • Пловдив
дяволо,ще ти кажа защо се атакува Гого. Защото ,ако си смел и принципен човек,не толерираш подобно поведение. Аз,която съм жена, някой така злобно да напада друго човешко същество, няма да си мълча. Не е спортсменско, нито кавалерско.  Можеше да успокои злобните гиганти . А Илиян ми изкефи. Спокоен, усмихнат. Така се приема номинацията. А Вики и Цецо просто оратор дъното. Гената, Гошо, как си приеха номинацията? Съжалявам, това е игра. Не може да очакваш ,че никой няма да те номинира. А да казваш ,че си по-добър човек от другия и за това имаш повече право от него да си в играта, е.... даже неописуемо.

# 2 243
Значи чета от самото начало темата, но вече не издържах. Цветан толкова не се вижда, че нищо не може. Колко пъти е минал по торнадото и по халкита? А Фейгин и Мани нееднократно. И за миг си помислих че като пита Виктория какво не съм направил, тя няма да издържи и ще му каже истината АМА НЕ, оная се озлоби още повече. Браво на Фейгин, човек трябва да държи на думата си. Ако и Касим отначалото си беше удържал на думата можеше още да е в играта. А двамата гиганти и злобари вече да ги няма.

# 2 244
Илиян искрено се радваше, че останалите от коалицията им са спасени, макар че той самият е номиниран. Много ми хареса когато се хванаха за ръце тримата.

# 2 245
Цецо знае. Знае че е гола вода и затова е бесен. Знае че иде ли на елиминация няма да се върне. Всичките му приказки какъв бил и какво можел е за собственото му спокойствие.
Не знае, Цецо НЯМА реална представа за себе си- повярвай ми, позволявам си да го кажа, специалист съм по тази част с оценките на хора. Писах малко за него и преди.
С хора като Цецо, Виктория е добре да се подхожда директно и без деликатно премълчаване на слабости и грешки, защото виждате резултата сега.
За Алекса трябва или граница или респект, в противен случай те обсебва. Гого засега го държи с респект, Елица е обсебена.

# 2 246
Искате да предаде коалицията ли си? Кой луд ще го направи? Никой не предава коалициите си току-така.
Гого не е отричал, че е в коалиция, каза, че първите 3 седмици не е бил. Не е разбирал тази част от играта. Но сега си е ясно, че е в коалиция с Цецо, Вики и Алекса. Няма как да гласува за Цецо. А и да гласува, все тази. Алекса пак щеше да изпрати Илиян.
Гого се атакува, защото можеше да си отвори устата и да потуши напрежението. Той можеше да го направи, но не го направи.

И защото никога не зае някаква лична позиция. прави каквото му наредят. Щом се оставя да го водят з носа хора като Виктория и Цецо, какво да му харесвам? Това мъж ли е, или боксова круша? Накъдето го чукнат, натам отлита.
Айде, Алекса е добър манипулатор, макар и в мутренски стил. По-лесно бих приела да се води по него, но по онези двамата....

# 2 247
  • София
Чухте ли Цецо как щял да ги "събаря като домино" - първо Илиян, после Мани и накрая Фейгин. 🤣😂🤣

ахахаххаа -))))

🤣😂😃😄😅😆😀😁

# 2 248
Аз не харесвам хора, които гледат да са в добри отношения с всички и мълчат и се крият зад другите. Гого не очаквам да предаде коалицията си, обаче досега веднъж не се намеси и не каза нещо. Нито, за да потуши напрежението, нито за да защити своите хора, просто си седи отстрани. И това, че първите 3 седмици не е бил в коалиция мисля, че не беше точно така. Трябва да се върна да гледам пак съветите, но според мен той отначало е с Вики и Цецо. Вярвам му затова, че с тях му е вървяла повече комуникацията. Но че не знаел какво е коалиция - не.

# 2 249
Леле, много се надявам утре Цецо да отпадне и в Надкаста Неделчо като му зададе неудобните въпроси, тотално да превърти. Heart

Общи условия

Активация на акаунт