💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 622
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 2 220
Чудя се къде Виктория побира толкова много злоба. Ако се ухапе, ще се отрови.

Цветан знае, че на елиминация е аут и затова е бесен. Миналия път остана по милост от Генчо, иначе още тогава щеше да си ходи, дори Касим щеше да го надиграе. Очакваше коалицията му да го бута до обединението, но му излязоха криви сметките.

Последна редакция: чт, 20 окт 2022, 22:51 от That Obscure Object of Desire

# 2 221
Цветан и баланс - нулев шанс.
Като се замисля, Цецо има шанс само, ако има игра, в която трябва да закачат нещо на някакъв кол с височина 3 м и не трябва да се докосват/изкачват по кола Wink

# 2 222
Не подценявайте Мани. Това, че е възпитана, не означава че не може да постави на място крантата Виктория
Да де, ама тя реве накрая. Трудно се издържа на такова нападение, при положение, че нищо лошо не си направил и в крайна сметка си прав.
Това, което направи Фейгин е много ценно, защото тя трепереше от ужас. От ужас какво могат да й наговорят Вики, Алекса и Цецо.

# 2 223
Фейгин така мигаше пред голямата уста на Илиян,че плака ли плака.
Цецо е муден и го мързи повече от мен,но много искам да спечели,защото ми е адски неприятен Илиян.

# 2 224
Малеее, ужастни злобни човечета са тия дългите бе. Интересно как точно пък Цецо нарича другите мишоци, дето мре от ужас само при мисълта, че е на елиминации. Нали не може да си намери слабо място, що се кахъри тогава.... Иначе евала на Александра и дано утре един злобар по-малко.

# 2 225
Другата игра ще е хубава, равнопоставена, само с мъже, аз съм за Георги и Илиян, харесва ми, че не повишават тон, позитивни и спокойни момчета, аман от агресивни нерваци и нервачки

Да Илиян е един от най спокойните, позитивни и неагресивни хора този сезон. Да си запише човек от него.

# 2 226
Ако утре и Цеци и Илиенча не се върнат предричам много лоши времена за сините...То май Илиенча и да се върне пак лоши времена ги чакат ...Усещам ,че злата троица ще се наиграе и аз лично ще си купя помпони и ще скачам из къщи от радост.😁
 А пък ,ако случайно се разпаднат то тези ,които отидат при Джаф нямат никакъв шанс.

# 2 227
  • София
Добре де, защо се атакува Гого?
Искате да предаде коалицията ли си? Кой луд ще го направи? Никой не предава коалициите си току-така.
Гого не е отричал, че е в коалиция, каза, че първите 3 седмици не е бил. Не е разбирал тази част от играта. Но сега си е ясно, че е в коалиция с Цецо, Вики и Алекса. Няма как да гласува за Цецо. А и да гласува, все тази. Алекса пак щеше да изпрати Илиян.
Не разбирам защо се атакува Гого.

# 2 228
Ще ми се да гледам през една шпионка как Цецо чете за себе си във форумите Wink

# 2 229
Браво на Фейгин, че гласува както й повелява сърцето. Не че гласува против. Вероятно не й е било лесно - Цецо я носеше последните дни и достатъчно добре го осъзнава. Изборът на Гого е ясен - малко или много сърцето му също е проговорило. Харесвал си е Мани, нормално е да я подкрепи.
Тук има искрена емоция в гласуването, не както при онези лицемери от жълтите, които реваха, смяха се, иронизираха. Разликата е много голяма. И Алекса, и Виктория реагираха така, защото си харесват Цецо. И сега си общуват.
Може да съм единствената тук, но смятам, че Евгения не разполага с толкова ум, че да може да победи в такава битка, смятам, че всичко е театър. Грозен театър. Мое мнение - тази жена е глупава, нагла и ако някой може да бъде наречен "мутра" е именно тя. Мое непопулярно мнение.

# 2 230
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Аз утре ще стискам палци за Гената и Георги. Искам първо Илиян, после Цецо да са чао.

# 2 231
Цветан и Виктория са абсолютна трагедия - слаби играчи с необяснимо самочувствие, нагли, глупави и много злобни!

Чудно ми е като се гледат сега, не го ли осъзнават? Тези от вас, които следите социалните мрежи - кажете ми, че са се скрили в миша дупка от срам от представянето си?

# 2 232
Предпочитам Илиян да остане в играта. Така ще могат тримата с Мани и Фейгин да отстрелят Виктория и най-после  да ни освободят от височайшето й участие. Тя е следващата адски тромава и слаба при сините след Цецо и дърпа другите назад. Не заслужава да върви напред с манипулации.

# 2 233
  • Другата България
За мен героят на епизода е Фейгин. Браво, момиче. Хем достойно, хем стратегически. Ако Гошо се спаси утре /в което вярвам и се надявам/, и ако са в едно племе, то освен Мани, евентуално Илиян, тя ще е с още един съюзник. Ама това май го писах. Много се радвам за нея, това дете се държи по-достойно и от дружинната с нейните стратегии и обсесии, и от Елица с нейния Алекса, и от Мирела с това поклонничество на Жени и цивренето за Валери.

# 2 234
Цецо знае. Знае че е гола вода и затова е бесен. Знае че иде ли на елиминация няма да се върне. Всичките му приказки какъв бил и какво можел е за собственото му спокойствие.
Джолева е в десетката. И леле, каква злоба показва този човек, колко са малодушни. Виктория също като почна да крещи, се чудя как се издържат толкова товарещи хора…

Общи условия

Активация на акаунт