💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 622
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 2 205
От четиримата предпочитам да гледам Генчо и Георги в играта. Тия двамата сини да изчезват.

# 2 206
Ами ако го питаш цецо какво, отговорът е че е 2.15 и е видял много😁😁

Леле леле, много смешен епизод. Баси злобарите. Направо надминават Елизабета. Какво полезно може да научи Фейгин от вас бе Цецо? Joy

# 2 207
Ха ха , Илиян май ще спретне кофти номер на Цецо при елиминациите. Клати го на лентата. Joy

# 2 208
  • София
Вики тотално се изложи момиче, тотално.
Ужасна жена. Да напада така едно крехко 19 г. дете
ЕЙ, Вики, Фейгин е гордост за страната ни бе!!! 😡

# 2 209
Другата игра ще е хубава, равнопоставена, само с мъже, аз съм за Георги и Илиян, харесва ми, че не повишават тон, позитивни и спокойни момчета, аман от агресивни нерваци и нервачки

# 2 210
Мъжете утре ще останат без кръст, пък и направили така, че да си пречат един на друг Joy

# 2 211
  • Другата България
На мен ми е мъчно за Цветан, и вероятно заради това хич не мога да му се ядосам. Убедена съм, особено пък като видях играта, че утре ще отпадне. Обаче, в пъти повече се моля и ще съм доволна втория отпаднал да е Илиян, мега неприятен тип, направо грозно неприятен. От четиримата там на първо място съм за Гошо, после за Генчо.

# 2 212
Не подценявайте Мани. Това, че е възпитана, не означава че не може да постави на място крантата Виктория

# 2 213
И кое му беше гнусното на Алекса. Поздрави Фейгин за позицията и.
Пишех преди да видя крайния изход на ситуацията Grinning
Но въпреки това не си връщам думите назад. На съвета и преди него се държеше баш като мутра.
Извинявам се тогава. За съвета съм съгласна. Изплиска легена...малко Grinning

# 2 214
Алекса е супер гнусно същество! Мутренските времена в Сърбия явно още не са отминали.
А Цецо не може да има толкова нереална самооценка, единственото обяснение за поведението му е да каже "Ами аз всъщност съм актьор и го играех, че си мисля, че съм много силен, бъзиках ви през цялото време".
Друга се оказа мутрата. Или най-малкото се оказаха две. Струва ми се, че дори Алекса не може повече да слуша думите, които излизат от устата на Цветан, не толкова за оценките му на характера на останалите, колкото като качествата им като играчи. Само Цветан и Виктория смятат Цветан за силен играч и Мани и Илиян за слаби физически. Алекса поне физически качества оценява.
И Виктория осъзнава, че Цецо не е силен, нямаше ли разговор, в който призна, че Илиян го бива повече в игрите?
Просто ѝ е удобен, защото го върти на малкия си пръст.
Реално супергероите се обрекоха в момента, в който изгубиха първата битка и нямаха право на избор коя резерва да вземат.

# 2 215
Ахахахахаха ...
Утре първата  битка ще е смешна за гледане.
Височината на Цветан го прави абсолютен аутсайдер в нея, но ми стана смешно как Илиян клатеше въжето като тактика да помогне на Цецо да падне по-бързо Simple Smile

# 2 216
Браво на Фейгин!
Дотук беше Цецо - играта с баланс ще му е последната в предаването. А после и Илиян ще замине. Не го виждам с Генчо и Георги, особено ако си помагат по някакъв начин.
Цецо ще го топли отдадеността на Виктория, която става безумна като неговата самозаблуда, че няма слабо място.
Прави бяхте за Алекса - типичният домашен насилник. Плаши те, вика, а после е мил и добър привидно и така.
И може би ще ме линчуват, но Гого е същия като Валери - мишкува и така минава между капките. Не знаел той що е стратегия и коалиция - да бе да!

# 2 217
Утре съм за Генчо и Илиян. Много искам да ги гледам в следващ етап. Георги и добър играч, но не ми е интересен.

Виктория беснее така защото знае колко са прави за способностите на Цветан.

# 2 218
Е, не мога да се стърпя.  Голем калъф тоя Цецо. Гледа като новородено теле, а е и почти толкова умен. Вратата да му боядисаш, не мож се прибра. И най- лошото е, че няма никаква реална самооценка. Нищо, сега чете и се чуди как така ние зрителите не сме провидяли гениалните му всестранни умения. Хахах!

# 2 219
  • София
Егати гадните, злобни хора. Не стига, че Цецо грам не е за това предаване и няма качества (което не означава, че в друго поприще не е успешен), ами и нагъл. То дори няма логика в това, което искат. Сами да се номинират другите, за да не ходи Цецко на битка.

Натовариха ме, много агресивни хора. Най-логичното нещо е Фейгин да защити най-добрата си приятелка вътре. Те са по цял ден заедно, спят заедно. Може да харесва Цецо, но естествено, че ще избере Мани. Нейното колебание беше изцяло от страх, а не защото имаше съмнение.

Общи условия

Активация на акаунт