💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 641
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 2 190
Абе тия хора, какъв филм гледат и какво се възмущават, наистина не ги разбирам, за какви човешки неща говорят, за какъв морал, за какви 5 лева. Тия имат ли някаква идея въобще, че не са на сцена наистина.

И Цецо до вчера носеше Фейгин на гърба си, днеска мишка.

# 2 191
  • София
Алекса е супер гнусно същество! Мутренските времена в Сърбия явно още не са отминали.
А Цецо не може да има толкова нереална самооценка, единственото обяснение за поведението му е да каже "Ами аз всъщност съм актьор и го играех, че си мисля, че съм много силен, бъзиках ви през цялото време".
Друга се оказа мутрата. Или най-малкото се оказаха две. Струва ми се, че дори Алекса не може повече да слуша думите, които излизат от устата на Цветан, не толкова за оценките му на характера на останалите, колкото за качествата им като играчи. Само Цветан и Виктория смятат Цветан за силен играч, а Мани и Илиян за слаби физически. Алекса поне физически качества оценява.

Последна редакция: чт, 20 окт 2022, 23:53 от La Vikinga

# 2 192
Днес на фона на Вики и Цецо дори Алекса е цвете.
Двамата дългучи няма да спрат да мърморят, крещят и дуднят. Няма такива досадници

# 2 193
Цецко да внимава с мишките, да не го поканят в клетка, аа Joy

# 2 194
Цецо, смешник, слез на земята вече бе МОМЧЕ!! Чеп за зеле не става от тебе...

На връзано куче леб не мое да даде!

# 2 195
Пожелавам на всички ни приятели, които хем знаят че сме гола вода, хем ни защитават безрезервно (Виктория и Цветан визирам). Вече ме избива на смях Цецо като си отвори устата, фактът че говори като първокласник е черешката на тортата

# 2 196
Цецо сигурно чакаше Алекса да го спаси с грошовете си. 🤣🤣
SmileySmileySmileySmileySmileySmiley
Да не би да се мисли за "пандичка" Simple Smile)))))))))

# 2 197
И преди писах - шансът на Фейгин да спечели формата са минимални, да не кажа нулеви. По-добрата тактика за нея е да играе достойно и честно за имидж, а после с добър имидж и със спортни успехи може да и се отворят доста врати в телевизията.

# 2 198
Цецо знае. Знае че е гола вода и затова е бесен. Знае че иде ли на елиминация няма да се върне. Всичките му приказки какъв бил и какво можел е за собственото му спокойствие.

# 2 199
Дъно, дъно… не може такава злоба. Щял да ги сваля като домино.

# 2 200
Леле леле, много смешен епизод. Баси злобарите. Направо надминават Елизабета. Какво полезно може да научи Фейгин от вас бе Цецо? Joy

# 2 201
Невероятни психоатаки от страна на Виктория. Добре, че се разделят племената. Мани и Фейгин иначе щяха да бъдат съсипани.

Цецо сигурно чакаше Алекса да го спаси с грошовете си. 🤣🤣
SmileySmileySmileySmileySmileySmiley
Да не би да се мисли за "пандичка" Simple Smile)))))))))
Мисли се той - за крокодил!

# 2 202
Цветан и баланс - нулев шанс.

# 2 203
  • София
Тази Виктория колко лицемерно същество е! Изпадна в истерия на съвета, да не каже Мани какво е говорила преди за Цецо. И супер супер зла.

# 2 204
Айдеее, Илиян и Цецо утре аут. Тъжно, но факт. Гената бая ще забогатее като гледам.

Общи условия

Активация на акаунт