💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 651
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 2 175
  • Варна
Браво на Фейгин. Умно момиче.

Много се задържа Цецо в играта.

Обаче на мен Алекса ми е дразнител номер 1 в това предаване. Откъде го откриха това човече, че и по всякакъв начин го бутат напред в играта.

# 2 176
  • Другата България
Фейгин за мен изигра много правилно картите си.
Тук си остава с двама или трима съюзници, при сливане току виж се падне при Гошо, още един сигурен съюзник.
Много добър ход на Фейгин.

А, Алекса не изпадна в истерия. Но пък Вики го направи. То все тая.

# 2 177
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Цецо бре душа, толкова ли нямаш реална представа за себе си и възможностите си?
Алекса за Наполеон ли се взе? Кой си ти, че да крещиш така?

# 2 178
Виктория дудне и Цецо я гледа като абсолютно кученце с възхищение и благоговение.

# 2 179
Алекса простак от класа.

# 2 180
И кое му беше гнусното на Алекса. Поздрави Фейгин за позицията и. Всички държат на коалицията си. Не виждам нищо гнусно

# 2 181
  • София
Готова съм да се разделя с Георги от "Непобедимите" (ако не е само един отпадналият, защото Цветан няма шанс), пред това да напусне Илиян. Браво на Александра!

# 2 182
Виктория фурнаджийска лопата. Евала на Фейгин, че си отстояла мнението, а номинира Мани по същите причини.
Бясна е, че ще загуби скъпия Цецо. Ми то това не е Ергенът , а ИВ, да си даде сметка в коя игра е влязала.

# 2 183
  • София
Цецо не можел да разбере в какво бил слаб 😁 Некви деца му говорели, че е слаб….
Много ми се искаше Цецо да вземе със себе си кресливата Виктория и да изчезнат завинаги. Не ѝ понасям крясъците. Че ще и заплашва….

Гого какъв го дири при всичките мутри не мога да разбера.

# 2 184
Виктория ми прилича на Слави Трифонов в женски вариант по говор и физиономии 🤣

# 2 185
И кое му беше гнусното на Алекса. Поздрави Фейгин за позицията и.
Пишех преди да видя крайния изход на ситуацията Grinning
Но въпреки това не си връщам думите назад. На съвета и преди него се държеше баш като мутра.

# 2 186
Днес на фона на Вики и Цецо дори Алекса е цвете.

# 2 187
Торбата с картофите няма да се върне от арената в тази комбинация от играчи със сигурност.

# 2 188
  • Където морето целува небето...
Цецо да нарече Фейгин мишка, ми идва в повече! Голям мъж, няма шо!

# 2 189
Няма да крия, че се радвам за Цецо, че е номиниран. Този път ще си ходи вече, другите са по-силни от него. Много ме дразнят хора с непокрито самочувствие. Деца били го мислели за слаб. Че то и моята 5-годишна дъщеря го мисли за бавен. Айде малко реалист да бъде. Не е за там! Хора като него, заели мястото на хора като Гайтанов примерно. Слаб играч и наивен като дете, а уж другите били деца.
Фейгин си знаех, че ще постъпи правилно.

Общи условия

Активация на акаунт