💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 605
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 2 160
АХахаа .. Цветан започна монолога Simple Smile
Ахахаха .. не разбира човека как е слаб, в какво е слаб ...

# 2 161
Цецо пак се чуди в какво е слаб. Ми във всичко.

# 2 162
Гого смятал, че Мани можела да пренесе повече компоненти в играта и затова гласува за Илиян. По подразбиране излиза, че смята това и за Цецо, че може д пренесе повече полза в играта.
То трябват и топ*ки, момченце. Не всичко е жилавост и пъргавина. Повдигна ми се от него. Фейгин излезе много повече с мъжки характер от Гого.

# 2 163
Хайде да го видим сега , любимия ви Гого, дали ще прояви малко мъжки характер, принципно поведение и да гласува за най-слабия - Цецо?!

Еййй, разгеле, на Фейгин й дойде акъла в главата!
Той ако трябваше да гласува за най-слабият участник трябваше да даде глас за Цецо или Виктория, Илиян, колкото и да не го харесвам, е в пъти по-добър играч от тях.

# 2 164
Браво бе Фейгин, разкошотия прекрасна!!! Намаза му ските на торбата с картофи. Сега само да го търкулнат остана 😄

А тоя тъмен балканско-сръбски субект не мога да го дишам вече.

И Гого спаси Мани🥰🥰🥰

# 2 165
Ми двете най-големи котви, съвсем логичен избор въпреки всичките сплетни и кроежи.

# 2 166
Алекса що не си ма........! И Цецо и Вики.

# 2 167
  • София
Цецо, такава липса на самооценка рядко се среща, много си зле момче в комбинация с тънкообидност и комплекси… А Алекса чобанина даже няма да коментира

# 2 168
Цецо сигурно чакаше Алекса да го спаси с грошовете си. 🤣🤣

# 2 169

Аз бях сигурна в нея, че ще постъпи правилно.

# 2 170
Алекса вика Фейгин, тя се смее, Мани сее раздор - не я ли заплашва достатъчно вика. Не мога да я гледам Мани.

# 2 171
Алекса е супер гнусно същество! Мутренските времена в Сърбия явно още не са отминали.
А Цецо не може да има толкова нереална самооценка, единственото обяснение за поведението му е да каже "Ами аз всъщност съм актьор и го играех, че си мисля, че съм много силен, бъзиках ви през цялото време".

# 2 172
  • София
Който и да си тръгне от тях ще съм ок.

# 2 173
Хубав синхрон на Виктория за Фейгин, оценявам думите и.

# 2 174
И Виктория и Алекса и Цветан… ДЪНО

Общи условия

Активация на акаунт