💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 212
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 2 790
Христос ли? Заради Джийзъса ли?

Хахахах как се изхилих, направо изгрухтях като салът на Генчо се затвори като мида и го хлопна по главата.
Димо днес пак е в стихията си. Нещото на Генчо вика Smile
Да кажа, че само заради теб стискам палци на Цецо и краката му Smile Blue Heart

П.п. Цецо в играта ли е още, изчезна някъде.

# 2 791
Дека е баце Цецо ?
Камерата не може да го улови в играта Simple Smile Толкова е назад.

# 2 792
  • Другата България
В пъти предпочитам да се изправя срещу хора като Виктория да речем пред такива като Манито. Да едната може да си изпуска нервите и да крещи, но знаеш какво да очакваш и ще ти го каже в очите. Другата ще стои, ще мига като сърничка и зад гърба ти ще забива нож. Разбира се, като едно добричко момиче ще ти го върти в раната и ще ти се усмихва сладичко, сладичко докато го прави.
Нали? Докато се възмущава как може други хора да правят такива и подобни неща....
Същото мисля, да.

# 2 793
  • Брюксел / София
“Борбата” на Цецо мухъла с гумата беше епична! Мн е глупав! Това беше единствения елемент от играта, на който не би трябвало да има никакъв проблем, а той точно на него изостана. За нищо не става този дългуч!

# 2 794
От самото начало Илиян плете интриги. Но за мен разочарование е Мани. Във визитката се представя истински  загрижена за хората, а в течение на играта се върза на Илиян и се превърна в малко човече с недобре прикрита злоба. Сама във един синхрон каза, че натиска Фейгин, като вижда че поддава. Жалко, защото наистина притежава забележителни физически качества. И все пак ние не виждаме всичко, което се случва и след като дзен Гого не е с тях ми се струва, че разсъжденията са ми верни.

# 2 795
Ха, ха, Цецо във вода е  като воденичен камък.

# 2 796
Дека е баце Цецо ?
Камерата не може да го улови в играта Simple Smile Толкова е назад.
Напред имаше предвид, нали? Joy Виж каква комплексност, същински рекорди поставя. Не знам кой ще е способен да ги бие някога.

# 2 797
  • София
Димо има толкова лоша дикция на моменти, че когато коментира розовия сандък с "интересен избор за мъж като Генчо, аз чух "за мъжкото Генчо". Генчо днес ни каза "не съм сексист, сексист би ли избрал розов сандък, а?!" Grinning

Последна редакция: пт, 21 окт 2022, 22:24 от La Vikinga

# 2 798
В Мануела и Илиян не виждам много интелигентност, по-скоро лапешки мурафети. Интелигентни хора около мен с лопата да ги рина, харесвам хората, които ще дойдат, ще ми кажат всичко в лицето, пък ако ще и да не ми харесва. Това ценя. И да вика все ми е тая. Нервни са хората, на такива неща не се връзвам. Ако от едно викане и каране се  плаша, по-добре у дома да си седя.

# 2 799
Феноменален си, Цецо!!! Покажи им как се прави, направо ги отвя, машина! Топ рекордьор!

# 2 800
Искрено се забавлявам с играта на Цветан, а Генчо и Георги си и помагат. Георги му подаде ръка. Но трагедията с Цветан ми е 10/10

# 2 801
  • Другата България
Той Цветан се е отказал, като Звезди.
Няма шанс.
Обаче, Георги отново се представя много добре.

# 2 802
  • София
Неси Joy

# 2 803
Цецо срещу съндъка - най-епичната битка този сезон 😅

# 2 804
За първата игра днес Цецо истински се беше стегнал. Ако показваше такава сериозност на арената и във всички останали битки досега, сигурно щеше да е направил по-добро впечатление. Но в повечето случаи изглежда далеч по-малко целенасочен и сякаш не се напряга докрай.

Общи условия

Активация на акаунт