💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 264
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 2 985
  • София
Айде ударихме 200 страници! Стига толкова. Diavolo, пускай следващата тема Grinning

# 2 986
Сега на лайфа Цецо каза, че им е казал за Илиян и въжетата ама го били изрязали.
Определено им личи и на Виктория и на Цецо, че хич не им е приятно от цялата всенародна
"любов" дето получават напоследък.
Виктория сподели, че оттук нататък ще става много, много интересно.

Ами да са мислели как се държат

# 2 987

За да изгони слабо звено трябваше да изгонят човек>демек да загубят битка за елиминации. Освен тояа трябваше да е точно една конкретна, защото после нямаше вече резерви. Тя не искаше просто Алекса да влезе в играта, тя искаше да дойде при нея ибеше готова да прати Веси на пангара без въобще да провери дали е слабо звено.

То пък защото те не се знаят още от кастингите кой какъв е, или защото не я видяха Веси на битката между резервите, или не са си говорили с Чакалов примерно, като влезе при Жълтите.

# 2 988
  • София
Пуснах новата анкета!

Нападай!

😊🙂

# 2 989
Започнаха два лайфа
Генчо, Георги, Илиян, Мани в единия
Гого, Добата, Вики и Цветан във втория

Втория има 580 човека зрители, първите имат 2300

# 2 990
  • Варна
Честити 200, за тези, които ги пожелаха!
Много смях беше днес! Радвам се, че Цецо-комплексния най-после си отиде, въпреки, че точно утре ще им трябва- за да разпаднат племето. Илиян ще ми липсва. Той беше като трън в г.. и ако го нямаше, нямаше да видим и един скандал, като хората.
Продукцията е велика! Много бяха сините, успяха със сценария! Дори дадоха игра, която Генчо вече е играл, освен предимството на Георги, да не се прецака сценария случайно и някой червен да се изложи.

# 2 991
Интересно може да е единсрвемо ако се махнат Виктория, Алекса и Елица! Засенчиха дори Джеферович!

# 2 992
  • Брюксел / София
Ох, ако който и да е от участниците не иска да е обект на коментари от непознати хора да си  седят вкъщи. След като се показват по тв-то в прайм тайма могат да очакват от гледащите ги всичко. Лично аз не коментирам с цел да обидя някого, а изказвам мнение на база това, което ми е показано, което може да е преувеличено, изопачено, нагласено и т.н. Мен лично не би ми пукало от никакъв коментар на непознат човек. Всеки има право на мнение и да си мисли каквото си поиска, така че смятам за съвсем нормално да си коментирам както намеря за добре. Не би трябвало никой да се чувства длъжен да ми чете мнението - да скролва.
И да, дразнещо е да гледаш хора, които смятат, че са комплексни играчи, а не могат нищо. Пример от епизода днес: борбата на цеци с гумата. Ами, извинявайте, но за мен двигателната култура на Цецо е почти равна на 0, а той си мисли, че е върха. Смехотворна е такава липса на самооценка!
Не разбирам защо е това начукване на
канчета кой и как коментира. Всеки го прави според собствените си възможности и разбирания!

# 2 993
  • София
Добата, този удавник е при Алекса и Вики?
Тези съвсем се закопаха!
Отврат!

# 2 994
Мисля, че този епизод ще даде доста добър материал на Неделчо за следващото му клипче. Laughing

# 2 995
Голяма черна точка за Гого-явно е приятел с Добрин от първи сезон и са заедно на лайфа. А този е толкова автентично глупав и дървен..ХИч не го дишам.

# 2 996
Разбира се, че е тяхна гледна точка. Особено от самото начало да тръгнеш в посока на това да съсипеш средата, в която си попаднал. Въх, как са ми "обични" такива.

# 2 997
  • София
Сега на лайфа Цецо каза, че им е казал за Илиян и въжетата ама го били изрязали.
Определено им личи и на Виктория и на Цецо, че хич не им е приятно от цялата всенародна
"любов" дето получават напоследък.
Виктория сподели, че оттук нататък ще става много, много интересно.

Омаскариха се много и нямат връщане назад. Хората трудно прощават, уви.
Но както казах - сами са си виновни
Моля разкажете после, защото абсурд да ги гледам

# 2 998
Дяволо, популистка ти е анкетата - Гого не фигурира в коалицията на силните, ама реално си е там. JoyИграе си с тях.
Само на този въпрос не отговорих, че не ги харесвам и двете коалиции.

# 2 999
  • Стара Загора
Иииии да, какъв обрат, във форума минаха 200 страници, нечувано,
невиждано, НЕВЕРОЯТНО!

Гоним 230. Diavolo обясни защо.

Общи условия

Активация на акаунт