💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 119
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 3 120
Аз пък искрено ще се забавлявам ако Леля Гена и Вики се окажат в един отбор. Joy Ей тъй за да оцени Кукито, Генчо

Нямам против саботажа, част от играта е. Реално за някои участници е добър вариант към момента. Андрей също саботира миналия сезон. Като се сетя обаче Мира как я разлистиха, че не е била на 100 процента....май предпочитам да си ги спестят преструвките, че играят. Joy

Последна редакция: сб, 22 окт 2022, 03:11 от Lafusko

# 3 121
  • Sunshine state
Ох, сега като се замисля, Куки много ми липсва. Как само им пилеше на главите. 😂😂

# 3 122
Уф, добре. Съгласен съм, че така поставено имаме нов пример за двоен стандарт.
Цецо не може да клати въжето - неморално е
Но ако Мани и Фейгин (които са много големи любимки тук) саботират е морално.
Факт. Прави сте.

НО, така, хайде сега да се опитаме да поразсъждаваме малко. 😉
Едното е битка, един на един (макар да са четирима) и първия отпаднал е аут от формата. Директно. А другото е с 'имагинерни' последствия що касае бъдещото развитие на играта.
Мани и Фейгин редовно са подлагани на емоционален шантаж от Вики/Цецо/Алекса, а и на психологически тормоз, като Виктория си е откровено 'були'
Сега те остават две, сами са срещу трима. И кой знае като не се е върнал Цецо какви обиди и закани са търпели. Те сам 24 часа с тези хора. Възстановките с камерите са една малка част.
Ако дойдат пришълци в племето им, първо не е ясно кои ще са. Ами ако са Елица и Мира (примерно?), а и още нещо. Обикновено погълнатите играчи получават имунитет за първия племенен съвет. Така че кой ще е на мушката на силната коалиция? Именно Мани и Фейгин. В случая така или иначе предстои сливане и минаваме във втората фаза на играта. Финала наближава и се мисли повече стратегически.
И двете неща не са спортсменски и са против олимпийския дух. Но поне според мен има разлика между едното и другото деяние. 🙂

Ако всичко се правеше на база морал, не трябваше да има съвети а всичко да става на база игри с поне 3 различни елемента, всеки срещу всеки в едно племе и последните двама отиват на елиминационна битка, щом има съвети винаги ще има стратегия и тази стратегия почти винаги е против моралното.

# 3 123
Аз искрено се интересувам кой според вас има сбор от всички нужни качества, за да спечели Simple Smile За Гого има много смесени коментари, някои хора много ги харесват, някои се дразнят на това, че не му се чува особено гласа и е в коалицията на Алекса. Но моето лично мнение е, че той е най-достоен. Нека не забравяме, че в минали битки ( и в сегашни де ), супергероите го пускат като своето “тайно оръжие” , защото наистина е като нинджата , която го определят на терена. За мен това колко е мълчалив е вид стратегия, все пак до сега е Любимец и от всички племена го смятат за изключително добър играч.

# 3 124
  • София
Да разиграем вариантите Simple Smile
Трябва да се получат 2 нови отбора по 8 човека

1) Жълтите печелят ; червените се разпадат (стара тупаревска традиция)
Жълтите имат правото на първи избор, а сините на втори и т.н.
- Генчо (трябва им груба сила) / Елица
- Георги / Зори и Мира
Реално ако жълтите спечелят битката, в което съм над 80% убеден, то те ще могат да вземат само 2-ма нови играчи (защото са 6 човека), а останалите племена ще могат да вземат цели 3-ма нови

2) Жълтите печелят ; сините се разпадат
- Гого / Алекса
- Мани / Вики и Фейгин

3) Сините печелят ; червените се разпадат
- Елица / Генчо
- Георги / Зори
- Мира

4) Сините печелят ; жълтите се разпадат (шок и ужас, представяте ли си, хаха)
- Фифо / Лефтеров
- Мишето / Мирела
- Рали / Жени

5) Червените печелят ; сините се разпадат
- Алекса / Гого
- Вики / Мани
- Фейгин

6) Червените печелят ; жълтите се разпадат
- Фифо / Лефтеров
- Жени / Мишето
- Мирела / Рали

Simple Smile

# 3 125
Цецо със счупен таз и ключица, едва ли би издържал 2 часа на първата игра. Смешно е да се оправдава с контузии за загубата.
Цецо, Вики и Алекса се оказаха брутални селяни с този псически тормоз.
Алекса е неговите високопарни слова, че ще пази жените, го видяхме какъв лъжец и подлец си оказа.
Но най- ме е срам от Вики, може ли жена за се държи като мутра?

# 3 126
  • София
nnaa34,

Гого или Фифо, все ми е тая. И двамата са ми супер любимци и са най-доброто, което е виждала играта.
Двамата са класи над тазгодишния каст, без да обиждам никой друг.
Това не значи, че са непобедими. Няма такава дума, особено в продукция на Фродо. Всеки един може да загуби дадена игра ако няма ден или условията са тежки за него след дългата намеса на продукцията. Но това не значи, че са слаби или недостойни. Без тях двамата за мен сезона приключва.
Въпреки, че не ми беше любимец, единствения истински победител в сезон на ИВ е Андрей в трети сезон. Не че нямаше други достойни, но не мога да кажа за Андрей - че не заслужаваше да спечели.
Докато мога да кажа това за Добрин и Милен. Добата и Милен не са слаби играчи, но в моите очи не са победители, съжалявам.

# 3 127
  • Sunshine state
За мен и Андрей не е, ама ей на.
Гого и Филип обаче и аз смятам за победители. Дано! Така с пръв път за мен ще има достоен победител.

# 3 128
  • София
nnaa34,

Гого или Фифо, все ми е тая. И двамата са ми супер любимци и са най-доброто, което е виждала играта.
Това не значи, че са непобедими. Няма такава дума, особено в продукция на Фродо.

Напълно съм съгласна, но нека не забравяме, че и двамата вече имат загуби. И то без намеса от продукцията (не броя толкова играта на Филип с топчетата, защото там си беше мал шанс, но дори и тя показва това - понякога може да няма късмет човек). Мисълта ми е, че ако на битка някой от двамата е срещу силен играч е напълно възможно и да загуби.

Добавям, ако не ги видим на финал, то поне се надявам да имат елиминационна един срещу друг, но тук си признавам, че залагам на Филип.

# 3 129
И аз съм на абсолютно същото мнение Simple Smile за мен те са единствените истински достойни ( без да искам да обиждам абсолютно никой от другите участници ), но са най-подготвени в моите очи. Гого е изключителна така наречена “жилка”. Момчето има страшна воля, но според мен и едно предимство пред Фифо. Гого може да приеме загубата и я приема като мотивация. Винаги се отнася с уважение, ако някой го е победил. За съжаление Фифо приема прекалено остро загубата. Според мен беше грозно на капитанската битка с Алекса и Мира, да си тръгне без даже да обели и 1 дума. Лично мое мнение. А относно написаното малко по-горе за елиминационна битка между Гого и Фифо, аз пък бих заложила на Гого. Мога да се сетя за много примери, в които Гого е показал по-голяма издръжливост от Фифо. Фен съм и на двамата, но наистина според мен Гого е по-комплексен играч.
nnaa34,

Това не значи, че са непобедими. Няма такава дума, особено в продукция на Фродо. Всеки един може да загуби дадена игра ако няма ден или условията са тежки за него след дългата намеса на продукцията. Но това не значи, че са слаби или недостойни. Без тях двамата за мен сезона приключва.
Въпреки, че не ми беше любимец, единствения истински победител в сезон на ИВ е Андрей в трети сезон. Не че нямаше други достойни, но не мога да кажа за Андрей - че не заслужаваше да спечели.
Докато мога да кажа това за Добрин и Милен. Добата и Милен не са слаби играчи, но в моите очи не са победители, съжалявам.

# 3 130
Успех на Цецо желая , от мен отнесе хейт заради Виктория, която между другото ми се струва, че започна да го харесва по-искрено. Надявам се , да не го е само използвала, и да имат щастливо бъдеще

Цецо за мен е голям смешник. Имаше моменти когато ми идваше да го нахраня в ИГ но дори и той не ми е чак толкова неприятен, че да му пожелая съвместен живот с Виктория. Тази гарантирано ще го съсипе.

# 3 131
Гого направи нечовешки лайф тази вечер.  След, като напуснаха Вики и Цецо стана интересното. Заедно с Добата от сезон 1. Препоръчвам с две ръце и два крака.
 И за да не ви подведа,  почти нямаше нищо общо темата на разговор с игрите.
Изтрит ли е вече този лайф? защото не го намирам в инстаграма на Гого

# 3 132
Не знам колко страници се изписаха с хейт и недоволство и почти нищо не се написа за интересната и забавна игра с Жорката и Гената.. ами ей заради това зрителя ще получава повече негативно за гледане ..

# 3 133
  • earth
Виктория и Алекса - голямата мутра и малката мутра.

Тези плочки защо не ги редиха първо отзад една до друга и после само да ги разпределят напред?

# 3 134
  • Варна
Успех на Цецо желая , от мен отнесе хейт заради Виктория, която между другото ми се струва, че започна да го харесва по-искрено. Надявам се , да не го е само използвала, и да имат щастливо бъдеще

Цецо за мен е голям смешник. Имаше моменти когато ми идваше да го нахраня в ИГ но дори и той не ми е чак толкова неприятен, че да му пожелая съвместен живот с Виктория. Тази гарантирано ще го съсипе.

Тя си то прави на 5 стотинки и той въобще не вдява ,въобще.

Общи условия

Активация на акаунт