💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 167
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 3 165

Защото Илиян с постъпката си да се хване за въжето не навреди пряко на никого. Можеше само да помогне на себе си. Ако искаха, да го бяха дисквалифицирали.

Докато Цецо с действията си пряко влияе зле на играта на друг участник. Което е злобно и долно и изобщо думите му след това - показват само колко много злоба има в него. Когато има такова отношение, много ясно, че ще го хейтвам. Не знам какво се очудвате на хейта,няма как да мълча когато има несправедливост и подмолни действия.

Аз се учудих повече на това, че Димо му позволи да продължи, а не го дисквалифицира. Отново плаващи правила на продукцията.

# 3 166
Толкова за саботажа. Уважавам и противоположните мнения. Мир, любов и дзен. Heart

Относно лайфа на Гого. Каза, че е работел в 4 държави - Саудитска Арабия, Испания, Бахрейн и 4-та не я помня, като в едната е бил акробат. Работел е като готвач. Тренира Калистеника от 2011г. Каза, че има още много какво да надгражда в този спорт. Каза, че трудът в България не е добре заплатен и не се оценя. Непонятно му е защо хората си купуват скъпи автомобили, като всеки върши една и съща работа. Защитник на природата е. Каза, че относно храната, всяка крайност е прекалена. Каза, че в миналото е бил много избухлив. Не робува на вещи, защото вещите са временни и не носят нищо съществено за развитието ти като човек. Каза още, че всеки човек има право на мнение и на собствен избор за своето светоусещане и че никой няма право да се бърка в избора на другия.
За това се сещам на 1во четене. Изобщо е много чиста душа това момче.

# 3 167
Хм, за толкова време си промених предпочитанията за победител . Аз съм.за Генчо и Георги вече и ще ги поддържам.  Гого, страхотен спортист, но седенето му в сянка и непоемането на отговорност за нищо ме кара да не му симпатизирам толкова. Освен това, подозирам, че му се приписват 1000 положителни качества, защото си мълчи и не може да опровергае фенките. Преди харесвах Елица, аз инстинктивно харесвам професионални спортисти, още повече олимпийци, а тя е и силна и с голяма воля, но ми е твърде егоист ,за да е победител. Алекса по същия начин, да мачкаш по-слабите от теб е признак на дребен характер.
Що се отнася до саботажа, за момичетата това е начин да се спасят. Все пак всеки е отишъл, за да драпа напред. До сега никога не са саботирали, а е можело в момент преди да дойде Алекса, ако искат да се освободят от някой неудобен. Клатенето на Цецо не го одобрявам, защото Илиян и без това щеше да падне. Но, както и Алекса, и той е дребна душица и обича да скача върху паднал и по-слаб човек. Викито не ми се коментира, не обичам да живея в скандали, и ако това е била обстановката при героите, не е приятно. Яд ме е,че си мислеха да чистят слаби играчи и номинираха Касим,  а не се усетиха, че по този начин остават и те без важен човек от коалицията. А предаването на капитанството под натиска на агресорите бе огромна грешка. Но,каквото такова. Да видим какво ще се случи.

Забелязал съм, че почти всички големи шампиони във всякакви индивидуални спортове са не просто егоисти, а супер егоисти.
Явно е необходимо качество, за да печелиш големите титли и медали. Те се подлагат на огромни лишения и ограничения, жертват много за да са това, което са и да постигат целите си. Нужно е да гледат само себе си ако искат да са на върха. Там няма място за сантименти по време на състезания.

# 3 168
Цецо щеше да е всеобщ любимец, ако я нямаше Жулиета -Виктория. Тази абсолютна простачка -да, съзнателно я обиждам, но ми дойде до гуша от нейното екранно време и врякане- отрови и неговото представяне. Агресивна, лъжлива и злобна жена. Срам ме е да я гледам и не желая.
Цецо, с целия си ръст, се крие зад нейните крясъци ( комплекс имал, ми ако беше нисък?!?!), Алекса и той. А тя освен шумна, е и адски глупава. Но и достатъчно недостойна, да не отблъсне мераците на Цецо.
За съжаление заради Виктория Цецо отнася хейт, който не може да понесе сега( ако го разбере изобщо). Последната капка беше "спортментското" клатене срещу съотборник накрая. Миша постъпка.

# 3 169
СлаБе , може би живееш сред интелигентни хора и такъв сценарий е логичен и нормален...,любопитно ми е как си представяш там да зацари дружеска атмосфера при наличието на хора като Виктория и Алекса и да се обединят и гонят новодошлите ..примерно Елица . Какви действия трябва да предприемат Мани и Фейгин, за да "извадят дънера и потушат пожара "

# 3 170
  • София
Дяволо, само две думи.

Благодаря ти за търпението!
Скрит текст:
След като видях цитата относно спора със "старците", осъзнах, че четенето с разбиране не е проблем само на средношколците.

Разбирам възмущението от прекомерния хейт и грозните епитети. Но, съгласете се, че хора, които доброволно са се съгласили да са пионки и актьори в плажен Биг брадър, не може да очакват да бъдат галени с перце, когато имат нереална самооценка, когато проявяват неприятен характер и агресивно поведение.

Какъв е според вас политкоретктният коментар за представянето на Цецо в игрите?

Господин Цецо, позволете да изразя несъгласието си с използваните от Вас определения "утайки" и "мишкари". Настоятелно Ви моля да обмислите начина си на изразяване и посредством например медитация и техники за самоконтрол, да изразите неодобрението си по по-толерантен начин.
На следващо място, моля, обърнете внимание на мъъъъничко завишената си себеоценка на физическото Ви представяне в игрите. Вие сте прекрасен атлет и спортист, но поради малшанс или калориен дефицит, нещичко не Ви достига, за да постигате рекорди всеки път.
Приемете най-искрени извинения за номинацията си. Не е честно, но все някога, всеки ще бъде номиниран.
Не на последно място, може би някой Ви е казвал и преди, че не е подходящо да повишавате тон и да отправяте вербални заплахи към други лица. Това особено важи в случаите, когато тези лица са една трета от теглото и почти наполовина от ръста Ви.

---
Нямам нищо против въртене на масичка, клатене на въже, саботажи и т.н. Това не е само спортно състезание (за мое съжаление).
Имам против да наричаш "мишкар" някого, когото саботираш и който така или иначе щеше да загуби.

#team230

# 3 171
Аз лично съм много доволна от развоя на вчерашната битка. Първо Цветан не си тръгна унижен и съсипан , че е наистина най-слабия на света с което да подсили комплекса си от ръста. Което за мъж не би трябвало да е голям комплекс. Не го харесвам , заради отношението му към другите играчи, но винаги дава всичко от себе си (Както и Касим).
Илиян също не си тръгва смачкан , дори след думите за сигурна победа. Неговото излизане  го асоциирам със следния кадър от филмите - Главният герой е прострелян смъртоносно , пада на забавен кадър , но докато пада вади пистолета и застрелва всички лоши и спасява жената и детео Joy. Та дано , да има малко шанс за Мани и Фейгин, че от един лъв отиват при друг (Генча) Поне ще са отстреляни -по красноречиво и с добри аргументи

Ако останат при сините, на следващите номинации ще го отнесат те. Иначе Генчо ще си ги пази за гласове. Генчо, Георги, Фейгин и Мани ще са силна група и кокошето трио ще е на пангара. Това само, ако успеят да придърпат и двете в червеното племе.

# 3 172
Отново нямате изчитане.
Виждам, че сравнявате неспортсменската постъпка на Цецо спрямо Илиян и Чакалов срещу Фифо. За мен има една голяма разлика между двете, извън факта, че действията на единия имаха резултат, а не другия не.
При Чакала/Фифо въпреки всичко имаше позитивизъм и взаимно уважение към противника, докато Цецо показа озлобление, не спортна злоба, а озлобление. Цецо сигурно в живота е добър човек, но може би подкрепата на Виктория го накара и той да мутрее и да почне - как може да ме номинираш Мен, бее! - докато Чакала и Фифо знаят, че това е част от играта и нека по-добрият победи.
И всичко това се отразява неминуемо на отношението на зрителите къде нечестната игра е ок и къде не.
Илиян не ми е бил фаворит, но го харесвах точно, защото се опитваше да го играе злодей. Снощи за пореден път ми допадна, че действа срещу определени хора с думи, с интрига, а не със саботаж на пряка игра. И да, умният човек ще направи това.

П.Д. Дяволо, кво се обясняваш, точно на теб да ти държат сметка, дето си супер умерен...но сутрешно със скандал да се събудим, че да ни тръгне денят Laughing

# 3 173
Аз лично искам Безстрашните да се разпаднат и то не за друго, а защото така удобно са се наместили, такова статукво цари, че ми се ще малко да ги разтресе.

А, иначе в кръга на шегата си представям Алекса по плувки, с гегата в ръка и тениска вързана на врата как застава пред Жени и започва да реди речи. Тя ще припадне жената сигурно Joy

Реално Илиян беше най-нестабилен от всички. Вероятно, да не кажа със сигурност, пак щеше да падне пръв и без помощ. Вече писах, че постъпката на Цецо не я одобрявам, няма да се повтарям пак.

СлаБе, Емилия, благодаря за преразказа на лайфа Heart
Много хубави неща е казал Гого, нека и ние го послушаме, защото някакво излишно напрежение усещам от последните страници.

Аз след тежка седмица имам възможност да си почина и отивам да пия кафе. Приятен уикенд!!!☕

# 3 174
В понеделник по мое виждане:
 Мани и Фейгин саботират играта, като се надяват да са заедно в едно племе, нали Илианчо за това се постарая да се погрижи. Обаче сабожите и тънките сметки винаги излизат криви, и смятам, че ще пръснат панаира и Мани и Фейгин ще са в различни племена и първи ще изгърмят, ако Фейгин и Мани са при жълтите, ако ги разделят и Фейгин е при Червените, ще я пазят, а Мани ще гърми. Тогава много ще се кефя ако стане така, защото Играта ще им натиграе тънките сметки.
Ще направя едно сравнение с Оригиналната Света троица. Те се запазиха до топ 8 мисля беше, без да си правят такива тънки кръчмарски сметки, път тези Grinning

# 3 175
Аз имам въпрос към хората, които подкрепят саботажите в каквото и да е, защото аз като бивш спортист това не го разбирам.
Скрит текст:
Защо сте за "саботажът"...!? Ако Вас ви саботират под каквото и да е форма, ще Ви стане ли приятно?
За мен Саботаж е равно на ниско качество неспортсменска игра и показва слабост. За мен спортистът/играчът олеква.
Защото, Еми, това не е състезание, а игра, която е колкото физическа, толкова и стратегическа. Ако беше състезание, участниците щяха да отпадат според класирането си, нямаше да има съвети и социална игра.
И какво означава "в каквото и да е"?! Говорим за ИВ, нали, не за живота. Wink

Искам да гледам точно такъв вид състезателно реалити. Всяка седмица 5 дни различен тип игри за различен тип играчи и с разнообразни компоненти. За всяка битка се дават точки. В края на седмицата да отпадат двама по един мъж и една жена с най-малко събрани точки до момента в цялото предаване. Така всяка седмица ще се чистят най-слабо представящите се във всичко, а не само в единични игри.
В игрите да може да се играе индивидуално или по избор да помагаш на други ако държиш на тях и са много добри в социалната игра. Коалициите и симпатиите ще се виждат на терен, а не с подмолни гласувания и интриги.
На финал да остават четирима двама мъже и две жени и примерно пак цяла седмица да се състезават в изцяло индивидуални игри с ново класиране след занулени точки с игри от досега играните през сезона избрани от зрителите с гласуване.

Мечтииии...

# 3 176
Аз искам Алекса и Джаферович да бъдат заедно в едно племе. Искам да видя как ще общуват и каква стратегия ще имат.

# 3 177
За "постъпката" на Цецо мога да кажа, че абсолютно нищо нередно не виждам - част от играта е да може да се клати въжето, та колкото и да не съм фен на Цецо няма никакъв проблем в действията му. Предпочитам така играчите да мислят и да правят нещо оригинално, а не просто да стоят неподвижно и играта да е скучна.

Прави ми впечатление колко мил и добър човек е Фейгин - смятам, че тази дилема, за кого да гласува беше заради това, че не иска да предава или разочарова никого съвсем искрено.
Страхотно момиче и професионалист в сферата си!

ПП: Има ли линк от снощния им лайф на троицата?

# 3 178
  • София
Покрай другите теми, пропуснах да напиша колко добро впечатление ми направи вчера Георги. Позитивен, незлоблив, помогна приятелски на Генчо, но без да пречи на Цветан, представи се страхотно и на двете битки (според мен израстна в това отношение спрямо предишни представяния). Определено оттук насетне го подкрепям. Генчо не мога чак да го подкрепям, за мен той си е вид невестулка и вероятно нямаше да е чак толкова различен от гаменската коалиция, ако му беше дадена власт в племето (малко по интелигентни са му манипулациитв, обаче). Но вчера виках за него и определено ми стана една идея по-симпатичен.

# 3 179
Замислих се вчера за Виктория и някак в главата ми изникна популярното преди време руско развлекателно предаване "Окна", с водещ неповторимия Нагиев, което наша телевизия даваше (GTV?). Та там във всяко предаване имаше някоя любовна история, скандали, крещене, а понякога и бой (веднъж даже Нагиев изяде шамарите). Та Виктория покрива всичките критерии, само бой няма как да започе. Някой да ѝ каже да се ориентира към подобен тип предаване, може и примерно Ергенът, ще ѝ пасва много по- добре.

Общи условия

Активация на акаунт