💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 033
  • 3 614
  •   2
Отговори
# 3 270
Сега гледах епизода и се чудя каква е тая простотия с разпадането на племената отвътре.Колкото и да харесвам Фейгин и Генчо,не подкрепям решенията им.Заради тях ще се разпаднат двете най-силни племена,а отрепките ще си останат племе.Аз съм на принципа,че харесваш или не някого,когато сте в един отбор,трябва да се подкрепяте,без значение дали има дрязги или не.Иначе се радвам,че Цветан отпадна,не заслужаваше да продължи,мръсния му номер го спаси в първата битка,но в решаващата се разбра колко умее.Браво на Георги и Генчо,добро представяне.Илиян също би се справил добре в битката,ако не беше мръсния номер на съотборника му.А за тикането на жълтите вече има доказателства доста,още повече,че в последните дни се разбира за повече и повече неща,свързани с бутането им напред.Дали имат и една победа,която да е честна?Аз поне не се сещам за такава!Джаферович контузи два пръста и я чуха в Америка,а Цветан с отворена рана на ръката,а Фейгин на петата,но за тях ефирно време няма.Защо ли?!?

# 3 271
Относно упреците тук, че Гого не се намесвал в хамалските разправии, за да защити този и онзи.
Първо - много от неговите реакции изобщо не са излъчени, а той сам каза, че се е опитвал да успокоява всички скандалжии. Затова и двете коалиции като го видят на лайфове и им светват очите. Каквото е успял да им налее в главите, успял. Другото зависи от тях.

Второ - проява на интелект е да прецениш кого и дали да се намесиш в даден скандал. Има варианта да станеш на всяка манджа мерудия и да не помогнеш за туширане на агресията.
Важно е и да знаеш кога и как да говориш с всеки. Докато Вики например е на пета предавка, то тя едва ли ще чуе какво й се говори. Ако Гого й каже дори и само “Успокой се”, може да изгуби някой крайник 🤣
Затова човека работи с тях като истински психотерапевт - бавно, методично, постоянно🤣
Едва ли милия е очаквал, че ще попадне в психодиспансер, но ето, че така придоби нови умения 🤣

# 3 272
Като не виждаме злобичката, изразена с мимика и думи, не значи че не е там, напротив- така е по опасна. Та Илиан и Мани хич не се Света Троица, а Света Злобица ще ме извинявате.
Описанието подозрително напомня за Алекса, Виктория и Цецо, те са Светата Злоба

# 3 273
За физическата форма и че е бил избран. За мен той е най-слабия мъж участвал в ИВ. А продукцията обича да се гаври, миналата година Мани беше пълен резил, но беше участник, та и битки й подаряваха.
Не познавам Цецо и в живота може да е различен, но в тази екстремна ситуация показа едно грозно лице и аз не мога да го толерирам.
Това не е вярно за Цветан даже в рамките на този сезон, да не говорим за рамката от всички сезони.

През този сезон Пух и Касим според мен си поделят това място.
През миналата година Братоев беше безпомощен на арената в 99% от времето. За мен точно той е най-слабия мъж стъпвал на арената на игрите.

Последна редакция: сб, 22 окт 2022, 15:01 от Bengun

# 3 274
Някои въпроси и отговори от интервю на Цецо за Vbox:

Имахте ли отношения с Виктория по време на предаването?
- Имахме отношения, чисто приятелски отношения за момента. По простата причина, че сме си казали, че ако има нещо евентуално по-сериозно, ще бъде извън кадър, извън ефир и ще бъде някъде навън, когато ще можем да се видим, да си го наваксаме времето.

А в момента заедно ли сте? ... Отваряйте спокойно Simple Smile В спойлер е, че е дълго.
Скрит текст:
А в момента заедно ли сте?
- В момента с Вики не сме заедно. Поддържаме контакт чисто приятелски. Виждаме се когато можем, когато има време, като цяло ще видим за напред.

Съжаляваш ли за нещо от участието си?
- Съжалявам, че съм бил груб на някои етапи и съм казал някоя лоша дума. Това бих върнал и това бих изчистил, защото хората, които ме познават, знаят, че не съм такъв.

Твоят фаворит за спечелване на "Игри на волята"?
- Първият, който много искам да спечели, е Гого - не понеже е от моето племе, а понеже станахме много близки с него и виждам  страшно много потенциал и способности от негова страна, затова той заслужава. Другите ми фаворити са Фифо, Алекса и Валери, който за съжаление отпадна.

Защо толкова те обиди първата номинация на племето ти?
- Издразних се, защото ме нарекоха „слабо звено“, аз знам какво съм направил и ако не бях аз на точно тези битки, на които всички участвахме, не мисля, че можехме да стигнем и края, ако беше без моята помощ.

Изяснихте ли отношенията си с Илиян?
- Да, изяснихме ги - още веднага като излязохме двамата се видяхме, пихме по кафе, хапнахме, разходихме се, но вече впоследствие по време на излъчването, кой к'во е казал по синхрони, може би някой да се е обидил, може и той, но аз не ги приемам толкова нещата навътре. Мисля, че ако си дадем шанс, ще сме окей.

# 3 275
Не в защита на този или онзи участник, защото не ги знам особено, но:
Не харесвам нито прекалено шумни, груби и агресивни хора, нито пък тихи, но злобни и подмолни. Винаги има начин да си директен и да изразиш мнение, да си кажеш твоята истина, но да го направиш по интелигентен начин и ненаскърбяващ човека отсреща. Трябва да има уважение към другия, без значение дали ти е приятен, или искаш да му извиеш врата. Примерно Елизабет от предния сезон ми беше супер противна и я хранех тук във форума, но ако седеше срещу мен наживо или бяхме двете заедно в някаква ситуация, не бих я унижавала или нагрубявала. Щях да си покажа искрено какво мисля за нея и че не ме кефи (не мога да скривам истинските си чувства), но в рамките на добрия тон и възпитаното поведение.
Ясно ми е, че участниците са предимно спортисти и са свикнали на конкретен начин на живот, но някои от тях са твърде много "в играта". Трябва да го дават по-спокойно - не си правят услуга като се представят като диви селяни.
А за мълчанието на Гого - като по-малка бях твърдо убедена, че правилното е винаги да показваш характер и позиция. Но всъщност вече не мисля така - да, хубаво е да защитиш "по-слабия", но не е задължително винаги да се намесваш, да влизаш в "битките" на другите и да се буташ между шамарите. Не всяко действие на другите трябва да те засяга. В крайна сметка никого не са набили, ничий живот не е бил застрашен, че да е нужно да помагаш, а и всички участници са големи и уж зрели хора, които се предполага, че сами могат да се оправят в напечени ситуации. Та да не влизаш явно в спорове и караници понякога е по-умното решение.
Извинявам се за фермана, но да допринеса за 230-те страници 😃

# 3 276
Евала, аз се отказах, не мога да наваксам, ама аз миналата седмица изобщо не гледах, а от тази няма да имам вече време да чета всичко, със сигурност.
Сега ще обясня защо аз лично съм склонна да съдя по-строго Цветан, въпреки че лично нямам нищо против постъпката му.
Та за мен разликата при двамата е в първоначалната заявка. Цветан се скъса да обижда Светата Троица и да ги обявява за недостойни, а като опря ножа до кокала постъпи неспортсменски (по общите разбирания имам предвид). Илиян си влезна съд заявка за злодей. Никога не се е правил на герой, на честен и почтен. Каза си, че е готов на всичко... Та затова. Но трябва да отбележа, че наистина нямам против това, което Цветан направи. Видя възможност да се отърве от играч, който му пречи и се възползва. Продукцията беше дала възможност за подобен ход, даже го целеше, за да не стоят толкова дълго време играчите на тази статична и скучна битка.
Другото, което искам да отбележа е, че не ми хареса, когато Илиян обиди Цецо с палячо, беше грозно и излишно, въпреки че не харесвам Цецо, Илиян тук загуби точки в моята класация, както и Евгения доста олекна, когато започма да обижда по най-детинския възможен начин Филип.
Нямате изчитане, не спите ли, не излизате ли в това хубаво време, мъже нямате ли си, м?
А сега сериозно. Всичко си изчетох, този път чинно. Обяснимо, както казах и снощи, няма да правя “прогнози“ за разпределението на племената и това кой в кое племе ще е според мен, защото знам. Както и повечето списващи. А аз съм малко от типа Виктория - хич не мога да лъжа и да се преструвам, ще изпляскам нещо вярно, защото го знам, и ще си навлека гнева на малкото незнаещи. Та, до понеделник ще си мълча по този въпрос.
Друго, за което се “хващам“, не помня в чие мнение, но беше много добре структурирано, е това, което снощи пропуснах в калабалъка. А именно - че самия Илиян си признал, че умишлено дразнел Вики, Цецо и Алекса, за да агресират и да ги изгонят от формата.
Значи, това е позволено, не е “саботаж“, не е НЕспортсментско, напротив - в реда на нещата си е, част от играта? И ако приемем, че е така, защото разбира се го е правел Илиян, то защо тогава клатенето на въжето от Цветан да не е? Примерно. И двете са правени с цел директна елиминация, с разликата, че Илиян се е целил именно в трима наведнъж. Докато наивникът Цветан това мОжа, това направи. Както се оказва, много неща не са ни показвани и са ни спестени, но аз си представям себе си в една 24/7 обстановка с един такъв дразнител, по начинът, по който той го може - а той го може, видяхме. Ами.....затова не участвам в такива формати, ще съм дисквалифицирана немедлено. Та, медалът винаги има две страни, винаги. И пак ще кажа - с подходящ монтаж и спестяване на сцени може да се постигне много - и хейт, и обратното. Понякога не съвсем заслужен. А понякога заслужен.
Още едно потвърждение в тезата ми, че Илиян е перфектен играч за “Сървайвър“. Там такива злодеи, които играят по нервите на останалите тихо и подмолно, определено са харесвани на кастинг.

# 3 277
Илиян най-после мога да го оприлича на някой герой, а имено Чесърския котарак - по лукавата усмивка. 😹

Ооо, значи той ги е дразнел съвсем умишлено другата коалиция, предвид огнения характер на Виктория и лесното му разпалване, бас ловя, че за Илиян е било удоволствие всяко нейно избухване.

# 3 278
  • Sofia
Синьо облаче, "хващам" се за поста ти за да не се повтаряме. Simple Smile
Подкрепям написаното и само ще допълня, че още с визитката си Илиянчо ми направи лошо впечатление, а злобата, която струеше от него направо ме стъписа. Не разбирам, как е възможно и какви комплекси трябва да имаш за да събереш толкова негативизъм, злоба, ненавист и злъч, към всичко, и всеки? Как е възможно да  ненавиждаш мястото, където си израснал дотолкова, че да те е срам да кажеш, че си от Царево? С лека ръка да загърбваш и да се отричаш от всичко, което те е формирало като личност и ти  е помогнало да стигнеш до този етап? Пожелавам му късмет с въздушните кули, които строи.  Колкото и да е странно, предпочитам да общувам с емоционални и открити хора, които казват това, което мислят, вместо  с миловидни и прикрити психопати, тук включвам и Мани, които правят мили очи, усмихват се благо, и още по-благо, и самодоволно, с ехидна усмивка ти забиват ножа в гърба. Това е моето мнение и не държа никой да е съгласен с него. Simple Smile

# 3 279
  • София
Отворих профила на Илиян, викам си ще го разгледам и все някъде ще го харесам.Ами не става, колкото и да се опитвах, никъде не ми харесва.Интересно ,кога са си станали толкова близки с Мирела, той напусна преди сливането, контакт и то не близък само на терена или не са били в контакт само на терена, или те еднаквите се привличат.

# 3 280
Професията на Мани и най-вече това, което е правила по време на пандемията, говори много повече за "злобата" в нея, отколкото предубедени мнения за поведението й в евтино риалити шоу, известно с некадърно скалъпените си монтажи. Blue Heart

# 3 281
Аз пак да кажа. Гого почти, да не кажа изобщо не го дават. Я излъчат един негов синхрон седмично, я не. Когато се карат, излъчват скандалджиите, или да бъда по точно излъчват самият скандал и толкова, всичко след това е изрязва о и не показано. Ако Гого не беше проявил характер и не беше проявил справедлист, Светата Троица в лайфа нямаше да каже "Най ме е яд, че не успяхме да привлечем Гого към нас, докато беше плаващ, но причината е, че с другата коалиция той си имаше повече приказка". Толкова.
И още нещо. Това да успееш в 4-тири различно държави извън Бг и да станеш шампион... Едва ли показва безхарактерност и липса на мнение.
Ако имаше доза истина в това, щях да се съглася, ама при положение, че ми излъчват един синхрон седмично, само скандалите показват и нищо друго.. И отделно, всичко, което знам....Е, съжалявам но това за мен не е безхарактерност или липса на мнение.

П.с Гого днес сади дръвчета нейде си из София. Има качето стори на гората.

# 3 282
Отворих профила на Илиян, викам си ще го разгледам и все някъде ще го харесам.Ами не става, колкото и да се опитвах, никъде не ми харесва.Интересно ,кога са си станали толкова близки с Мирела, той напусна преди сливането, контакт и то не близък само на терена или не са били в контакт само на терена, или те еднаквите се привличат.
Еми ако Мирела е била в племе с Мани или Фейгин, вероятно са и разказвали са него. Както виждаме Мирела е доста близка и с тях двете, след формата. След края на предаването са ходили на разни места заедно и може би там са се сприятелили с Илиян. Simple Smile

# 3 283
От продукцията за пореден път показват, че няма точни правила и са некоректни. Имам предвид момента, в който Илиян хвана въжето с две ръце, би следвало в този момент играта за него да приключи. Нито имаше реакция за нечестната игра на Цецо ...

Искаше ми се Илиян да се спаси, за да има по интересна развръзка в племето.
Алекса се държи като чобанин! Щеше да си пази жените в племето и да не ги номинира, празни приказки. Въобще как се държи с жените в племето, а с каква заявка влезе.

# 3 284
Не дават Гого, защото е скучен за продукцията. Очевидно е, че те предпочитат фалшивите доблестни монолози, начело с агресията и простащината, които пък са считани за... откровеност? Joy

Фенките му спокойно могат да приемат липсата на ефирно време като комплимент за него.

Общи условия

Активация на акаунт