💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 608
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 3 420
  • София
Между другото аз имам сериозни очаквания от един конкретен мъж, който на няколко пъти в свои сторита загатва, че може да се пробва в Игри на Волята. Това е Сами Хосни от Фермата, сезон 5. Любимец на публиката от този много силен сезон на Фермата. Много известен фитнес инструктор е, с много последователи в Инстаграм. Не знам колко от вас го знаят, защото тук Фермата не се гледа много, много, но да ви кажа, че е невероятен атлет. Страхотен плувец с много взрив и експлозия в себе си, тренирал е какво ли не, бойни спортове, екстремни спортове. Такива неща съм виждал от него, че много лесно и бързо ще се превърне в любимец. Ама засега всичко е само слухове и в сферата на добрите пожелания. 😊

Последна редакция: сб, 22 окт 2022, 22:31 от Diavolo

# 3 421
  • SF
Пък Викиту била просто избухлива заради спорта, с който се занимава. Аз мисля, че има огромна разлика между спортна злоба и чиста душевна злоба.

Има, разбира се. Не знам как ги разграничаваш.
Защо я наричаш "Викиту"? Тя не говори така.

# 3 422
Пък Викиту била просто избухлива заради спорта, с който се занимава. Аз мисля, че има огромна разлика между спортна злоба и чиста душевна злоба.

Има, разбира се. Не знам как ги разграничаваш.
Защо я наричаш "Викиту"? Тя не говори така.
Наричам я така, заради хората, които опитват да оправдаят злобното и поведение по някакъв начин. Няма оправдание за такова поведение.

# 3 423
  • Буркина Фасо
Намери си я в търсачката. В тази тема спойлерите са забранени, но ако се рекламират теми със спойлери, има опасност да се привнасят тук.

Благодаря, опитах се , но нищо не ми излезе .
Не  че ми е много зор, само да си сверя предположенията.
търсиш спойлери ???
google - спойлери - бг-мамма
.... https://www.bg-mamma.com/?topic=1493038
кое му е трудното ?

# 3 424
  • SF
Наричам я така, заради хората, които опитват да оправдаят злобното и поведение по някакъв начин. Няма оправдание за такова поведение.

Не разбрах защо я наричаш така заради други хора, но нищо.

# 3 425

Не разбрах защо я наричаш така заради други хора, но нищо.
И аз понякога се изказвам малко странно и неразбираемо. Един вид, че това умалително “Викиту” е, защото я изкарват добра душа, директна и честна, но избухлива. Иронично пиша името и така, защото въобще не е такава.

# 3 426
Много благодаря на Дяволо за помощта при пускането на анкетите за всеки епизод.

След 2 седмици отпуска на екзотично място, се върнахме и гледам епизоди един след друг. Това наваксване се оказа по-приятно отколкото очаквах Simple Smile
Имам даже и записки с впечатления но се чудя дали въобще да досаждам?

Като цяло обезопасяването куца и то здраво. Продукцията явно смята, че е ефектно да показва кърви и рани и даже не се замисля как да ги намали. Толкова много ръбати греди които можеха да са заоблени! Абсолютно безмислено! С не чак толкова много труд, можеше да се намалят много рани.

Заминаването на Чакала и Валери, признавам ме изненада.  Неприятни изненади ми бяха и двете, но повече Валери, тъй като ми е по-на сърце  Simple Smile

Последната седмица най-ниско, 41% е оценен епизодът от Вторник (Жени превключва към Фифо, което лично за мен не беше изненада и капитанската битка с люлката-дракон). 
Аз лично тази битка я намирам за интересна, но мога да разбера защо на някои хора им е скучна.

Това което не мога да приема обаче е да гласуваш с нули на абсолютно всеки въпрос за да подчертаеш колко не ти е харесало.  Как може да дадеш нула за обезопасяване на епизод в който няма и намек за опасност?  Не е коректно това. При все че такива епизоди са голяма рядкост. 
Най-високо за седмицата е оценен петъчният епизод.

# 3 427
  • SF
Всички епизоди тази седмица бяха интересни. С нетърпение чаках следващия.

# 3 428
  • София
Soney,
Добре дошла, радвам се, че ваканцията е минала чудесно. 😊

А, сподели, сподели, всякакви бележки са полезни. 😊

# 3 429
  • Sofia
Че Виктория попресоли "манджата" е факт. Но и аз не знам как бих реагирала, ако трябва да гледам 24/7 лукавата и злорада физиономия на провокатора Илиян. Този индивид е способен да "изпили" нервичките и на най-големия стоик. Нелицеприятен е най-мекото, което бих използвала. Изключително съм доволна, че отпадна точно от Цветан. Само ме е яд, че с постъпката си Цецо му даде добро оправдание за отпадането. Илиянчо си беше обречен и без чужда помощ. Колкото до Цецо, той си е едно непораснало дете, високо 2,15.

# 3 430
Касим, Зори и Елица на лаив в ИГ.

# 3 431
Голямо ожалване на Илиян, че отпаднал и все Цецо виновен. За мен той трябваше да си е автоматично отпаднал още като се хвана с две ръце, което е категорично против правилата. Това ако беше Сървайвър директно си му казваха, че играта е приключила за него. Ама нали е ИВ и всякакви промени в правилата в хода на играта са позволени...
И не е това в защита на Цецо, понеже там пък ми направи впечатление как той минаваше по зелената греда да си спести пътя, но Генчо и Георги водеха с толкова, че нямаше значение в крайна сметка.

# 3 432

Генчо и Георги бяха споделили, че атмосферата в племето била непоносима. Елица често се цупела (вярвам им, помня в един лайв как се беше нацупила на Алекса, че се срамувал от нея), мълчала, после избухвала. Много се чудеха на ведрата атмосфера при жълтите, където майтапите валели. Лефтеров явно и той някакъв шегаджия, Мани и Илиян постоянно се заливаха от смях в лайва си. Мани сподели, че и при тях атмосфирата е била много тегава. Виктория редовно крещяла, а като си изкрещи нещата, заявявала, че "разговорът" приключва (което и ние видяхме). Мани не можела и дума да отвърне, защото не й се давало възможност.
Тъй че ги разбирам и едните и другите защо искат да се спасят...

Последна редакция: нд, 23 окт 2022, 00:22 от Bilyana14.

# 3 433
  • София
Който иска да гледа, да заповяда.
Лайф на Алекс от сезон 2 с Вики

Лайф от 22.10: Алекс (С2) и Вики - част 1
Лайф от 22.10: Алекс (С2) и Вики - част 2

# 3 434
Касим, Зори и Елица на лаив в ИГ.
Преразкажи по-късно накратко моля, аз лично няма да си ги причиня Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт