Раждане в Майчин Дом - София (9 тема)

• 72 926
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
Jupiter говори си с доктора, аз дори не бях на на тези етажи преди секциото, а на 3ти. И бях сама в стая. Така че има варианти

# 571
Аз бях на 5ет. преди секциото. На всеки етаж има ВИП стаи, до колкото съм запозната.

# 572
Бихте ли ми препоръчали някой доктор, от който сте доволни в болницата за израждане на близнаци?
Д-р Дяволов

# 573
Jupiter,  аз съм била във ВИП на 5ет. Има такива стаи навсякъде. Трябва да се разбереш с доктора си и ще ти уреди стая. Наближи ли вече? Успех!

# 574
Много благодаря за отговорите, момичета!
Ще питам доктора. Само трябва да го изчакам да се върне от отпуск. След грубо две седмици ми е датата на операцията.

# 575
Jupiter,  аз съм била във ВИП на 5ет. Има такива стаи навсякъде. Трябва да се разбереш с доктора си и ще ти уреди стая. Наближи ли вече? Успех!
Цената за ВИП стая на 5-ия етаж 150 лв. на вечер ли е?
И аз бих искала да бъда в самостоятелна стая, когато ме приемат в болницата 1-2 дни преди раждането. Колко време преди това е добре докторът да ми запази стая, за да не се окаже, че всички са заети?

# 576
Здравейте!Имам въпрос относно болничните по ЛКК в майчин дом.Как се случват нещата с издаването на такъв болничен ,ако АГ което те следи работи там (например д-р Златков).Трябва ли да се лежи в болницата?Благодаря!

# 577
Здравейте, някой правил ли е запис на тонове в Майчин дом и трябва ли предварително записан час?

# 578
Здравейте, някой правил ли е запис на тонове в Майчин дом и трябва ли предварително записан час?
Не ви е нужен час, отивате в мед.център, плащате и чакате да се освободи апарат. Съвет - не чакайте последния момент следобед, че може да няма кой да ви види записа.

# 579
Jupiter,  аз съм била във ВИП на 5ет. Има такива стаи навсякъде. Трябва да се разбереш с доктора си и ще ти уреди стая. Наближи ли вече? Успех!
Цената за ВИП стая на 5-ия етаж 150 лв. на вечер ли е?
И аз бих искала да бъда в самостоятелна стая, когато ме приемат в болницата 1-2 дни преди раждането. Колко време преди това е добре докторът да ми запази стая, за да не се окаже, че всички са заети?

Няма как докторът да ви запази стая, дори да сте с избор на екип. Давате си предпочитанията за стая СЛЕД като родите. Питат ви на кой етаж и в каква стая - тогава докторът може да каже и да "уреди" един вид нещо по-добро, но предварително не става. И аз така се притеснявах, че ще свършат, че няма да има самостоятелни стаи, но реално винаги има. Ако не на единия етаж - на другия. Това е за естествено раждане - при секцио може и да има някакъв вариант с приемането в болница да се запази нещо....

# 580
Owly, жената питаше за стая за 5-ия етаж ПРЕДИ раждането.

# 581
Owly, жената питаше за стая за 5-ия етаж ПРЕДИ раждането.

Объркала съм се, но пак важи същото. Особено преди раждане съвсем не се запазват стаи. Там обикновено се действа според това къде има свободни места и ако има избор, докторът избира по-добрия етаж. Била съм и на 5-и, и на 8-и етаж, включително преди раждане пак са ме местили, според местата. И на двата етажа има такива, които чакат за секцио, има и такива, които чакат за естествено раждане. Има и такива, които цял ден си изкарват контракциите там (като мен), вместо да ги затворят 15 часа в родилна зала Simple Smile

# 582
Love💗sea, за цени не мога да говоря защото беше през 2019, но аз помолих доктора да съм във ВИП стая и бях в такава. Не е имало проблем, но дали ще има такава се вижда в деня на приема.

# 583
При раждане без избор на екип и ако всичко е нормално закачат ли родилките на система и тонове за леглото рутинно или все пак ще мога да имам свобода да се движа и заемам удобна за мен позиция?

# 584
Мен ме бяха закачили от самото влизане в родилна зала. След епидуралната и когато вече имах необходимото разкритие ме разкачиха от апарата за тонове и ми казаха да обикалям за да слезе бебето, като периодично минаваха и проверяваха пак тононевете.

Общи условия

Активация на акаунт