ТВ спамо-чат - за минали, настоящи и бъдещи формати, за участниците в тях и не само - тема 10 📺

• 27 792
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
Георги изглеждаше доста зле след това боледуване, жал ми стана. Много внимателно минаваше халките, този път нямаше преминаване за публиката. Справи се чудесно въпреки състоянието си. Бях убедена, че псевдогеороят Алекса няма да стреля по него точно заради физическото му състояние, но сърбинът (нали е псевдо-) реши да се пробва да отстреля малко конкуренция.
Мишето е страхотна. Хич не исках да отпада.

# 76
Михаела не успя да развие добре играта си - както на арената, така и извън нея. Имаше огромен потенциал в нея, който за съжаление остана скрит. Аз я харесвам, тя е втория отпаднал след Чакалчето за който ме е яд, че напуска предаването.

И много ме е яд, че в статистиката остава даже след такава трагедия в битките като Елина Sad

# 77
Така е, много неприятно се получава, когато участник зацикли на един елемент, както стана при Михаела с пояса.

# 78
  • Козлодуй
И на мен Михаела ми беше един от фаворитите Simple Smile

# 79
Да напомня:

Юлиян продължава да се шегува 🤔:

И един Морунов за разкош:

# 80
Аз за Максимала минах на друга тактика, за да не се дразня повече.
Ще събирам две или три седмици накуп преди да го гледам, така на час по лъжичка не е за мен.

Не ми пречи да го коментирате без спойлери.

# 81
Знам, че не сме много на тема сериали тук, обаче вчера Хенри Кавил ми развали вечерта с новината, че няма да участва в четвъртия Witcher.
Ще изгледам трети сезон с него и съм Чао с този сериал. И без това не е кой знае какво.

# 82
Аз лично го зарязах около средата на втори него.

# 83
Ихааа:

Ще трябва да изтърпя Чакалчето заради Юли, но няма начин да го пропусна.
(Нищо лично за Чакала, явно е много готин, но аз наистина не искам да гледам някого, от когото ми е дошло в повече.)

# 84
  • Другата България
Това къде може да се види и чуе?

# 85
Чакаме да пуснат подкаста в страницата на Максимал.

# 86
  • Другата България
Ама днес ли, или не се знае?
Щото после ще ме завърти въртележката, а сега така или иначе се каня да гледам Максимал, благодаря, че ме подсети, та направо да ги подкарам.
Всъщност както и да е, дано не го забравя да гледам, че вече тотално изпушвам и не успявам да следя всичко.

Последна редакция: нд, 30 окт 2022, 18:20 от Merri_An

# 87
Не се знае. Даже го няма в сторито на Максимал... то Юли нали обича... предварително да информира. 🤣
Не съм гледала предишните два и не знам в кой ден се качват. Първият - с Любо Жечев и Емо Каменов, е качен преди 9 дни, а вторият - с Боби и Стратимир, преди 5.

Довечера ще има яка битка. Юли и Лора изглеждат изтощени:

Чак Гуспата се хвали, че щяло са бъде нещо невиждано:

# 88
Значи някой ако хване подкаста с Юлиян качен, да казва тук Sunglasses

Изгледах двата епизода на Максимал. Този път имаше повече битки и по-интересно беше.
Много ме изкефи това с обувките на Боби от Фермата. Човекът си каза, че няма да му е сладка победата с предимство в екипировката и после пак си взе победата.

Юлиян явно пак е успял да блесне с нещо, щом само на него му се закани дамата от Съвета. Която пък, от своя страна ми е антипатична и се радвам, че е отпаднала рано, кхъ-кхъ. Само дано не ѝ се отдаде шанс наистина да прецака Юлиян по някое време. То уж няма социален елемент това предаване, но ето че има. Не мога да разбера защо е нужно да се определя, кой да продължи напред от Съвета, а не от битка, но каквото-такова. Пак става.

Юли обаче сам си е отбор и малко ме е яд на късмета му. Днес му трябваше добър партньор и пак сам се справи, а представям си като дойде битка, в която от Лора ще зависи поне половината от изхода.

И последно - не мисля, че победата на Елена беше чиста. Твърде малко битки има, с твърде малко елементи, за да допускат такива шмекерийки. Дори малък ъгъл на лоста го задържа повече от лост, който виси право надолу. И мисля, че всеки, учил Физика в седми клас, би трябвало да си даде сметка за това.

# 89
  • Другата България
Аз не съм догледала, но не мога да се стърпя и ида да кажа само едно - Юли сам победи Стоян и Хепи Ванче, въпреки, че и нейното участие беше почти като на Лора. Ще доглеждам и ще пиша, обаче, както още от самото начало предположихМЕ, с Лора ще му е много трудно, много!
Дописвам.
Първо, малко критика. Тази игра с това дърпане на гуми, вериги и т.н., на такъв терен, такава настилка - твърдо . Както се оказа, пързаляше се наистина, от едната страна повече, не беше ок според мен.
Второ - отново според мен това НЕсъобразяване с килограмите на участниците дава шанс на по-тежките двойки. И то сериозен. Ямболският бек е звяр, като прибавим и напълно подходящо зверския му късмет да играе точно със Силвия, която наистина е най-подготвената жена там, тия двамата на такава игра просто освен отпадналия Емо Каменов няма кой да ги бие. Дори Юли не го виждам на такава игра сам, защото той реално играе сам, Лорката е една притурка. Чист късмет със Стоян и Хепи Ванче, въпреки, че Стоян не изглежда слаб, не съм го гледала в сезона му.
Изключително достойна постъпка на Боби /Ф/. Това с обувките. Разбира се, той играе и за публиката и за съвета, това го правеше и в неговия сезон на “Фермата“, прави го и сега, който го е гледал - знае. Аз лично се радвам, че продължиха напред, харесвам ги като двойка.
Много се зарадвах и на Морунов и Лили, въпреки, че и при тях основната тежест изнесе Морунов.
Въпросната “дама“, която се закани да намаже ските на Юли, за мен е енигма, защото точно нейния сезон на “Фермата“ не съм го гледала, тогава вървеше ИВ Сезон 1. Никаква идея нямам какво е направил Юлиян, вероятно е “блеснал“ с нещо, само се надявам това да не е поредното ШООЛ, на което заради неговата голяма уста ако е заслужил победител друг да се накичи с “титлата“. Но тази определено ме издразни, не заради Юли в частност, а защото на база лични пристрастия ще “реже“ тоя и оня.
Играта на Елена и за мен не беше чиста, тя си държеше наклонен тотема през цялото време, което отнемаше от тежестта. Може наистина да е бил малък ъгъла, но определено е оказало влияние.
Още, още, какво още....ааа, много ще ме е яд ако Краси и Рори отпаднат. Много ги харесвам, ако наистина отпаднат, то това ще е втората двойка след Ваня и Жоро, за които ще съжалявам.

Последна редакция: нд, 30 окт 2022, 21:32 от Merri_An

Общи условия

Активация на акаунт