ТВ спамо-чат - за минали, настоящи и бъдещи формати, за участниците в тях и не само - тема 10 📺

• 28 011
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
Даже не знаех, че са арестували някого. Ти да видиш! Joy Пиша и чета само тук и в още един форум.

Исках да кажа за Съвета на жълтите в Игрите тази вечер (който още не е приключил, докато пиша), че мъжете в жълто печелят Златна тиква за гласуването си. Можеха да напазаруват 2-3 гласа към имунитета на Филип и да изпратят Джаферович към дома. Защо не го направиха, за мен ще остане загадка.

# 181
Даже не знаех, че са арестували някого. Ти да видиш! Joy Пиша и чета само тук и в още един форум.

Исках да кажа за Съвета на жълтите в Игрите тази вечер (който още не е приключил, докато пиша), че мъжете в жълто печелят Златна тиква за гласуването си. Можеха да напазаруват 2-3 гласа към имунитета на Филип и да изпратят Джаферович към дома. Защо не го направиха, за мен ще остане загадка.
Т.е. Фифо да напазарува. Другите нямат с какво.
Фифо заложи на сигурност за себе си. Избяга от открит конфликт с Жени. Защо - само той знае. Но с оглед идващия край на играта е по-скоро стратегически правилно решение. Защото Жени е много по-лек съперник за него на арената от Гого или Лефтеров.

# 182
На теория би трябвало да е по-лек, но не забравяй, че тук не се състезават в определена дисциплина. Битките се избират според участниците (което за мен не е толкова лошо, колкото масово се смята). Срещу Гого и Лефтеров Филип ще излезе в "негови" битки. Срещу Жени може да му се наложи да реди плочки и да подмята топчета, докато му се завие свят.

# 183
  • Козлодуй
https://www.zajenata.bg/%D0%B2%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D1%82-%D0%BF%D0 … 8-news162197.html  - ето статията за бившите участници - аз вярвам на тази медия - редовно ги чета Simple Smile

Да, щом се слеят племената игрите ще станат статични Simple Smile Сега много се учудих че Мирослава би Джаферович на цилиндъра. И хич не харесвам Виктория особено сега като се хвали че си върнала на Мани за предното племе. Жълтите Джаферович ги дърпа назад.

# 184
Най-тъпата седмица на сезона в Игрите завърши с подобаващо тъпа битка. Че и дълга. Това с колелото (понеже аз съм тренирала с такова) беше коледен подарък за Гошо, който с това ходене на ръце и тренировките му е подготвен точно за такъв тип упражнения. И ако нещо се прецака с колелото - нека да има и малко ходене по греда, за баланс, да му е сигурно.
Можеха да им дадат и по-качествена, и по-балансирана за двамата битка, ама нейсе. Четвърти сезон ако ще чакаме чудеса от този екип.
А Филип колко е чаровен, милият, в опита си да финтира Джаферович в социалната игра. На краставичаря краставици е тръгнал да продава.
В жълтото племе май ще опрат до петия глас на Мани.

# 185
Продукцията намаза ските на Лефтеров, няма спор в това.
Гого беше много добър, но играта беше изцяло по негова мярка. Специално в тази игра според мен трудно някой от каста ще го победи, може би Фифо, Георги и Мани биха имали някакви шансове.

# 186
Ако питаш Гого, Мани няма никакви шансове дори на скачане на ластик, но виж - Виктория! Sunglasses
Наистина ми увисна ченето на това му изказване, но после се посмях, даже се съгласих с коментара на Джаферович.
Тази жена, между другото, е много интересен образ. Не може да спечели наградата с битки. То е ясно и че само с врътки и 'социална игра' няма да спечели, но стигна толкова далеч напред. За друго не загледах Сървайвър, но тя май ще ме навие да изгледам нейния сезон, за да я видя там как се е справила.

# 187
  • Другата България
Това за Виктория си беше съвсем целенасочено и умишлено според мен от страна на Гого към Евгения.
И постигна целта си.

# 188
Ако питаш Гого, Мани няма никакви шансове дори на скачане на ластик, но виж - Виктория! Sunglasses
Наистина ми увисна ченето на това му изказване, но после се посмях, даже се съгласих с коментара на Джаферович.
Тази жена, между другото, е много интересен образ. Не може да спечели наградата с битки. То е ясно и че само с врътки и 'социална игра' няма да спечели, но стигна толкова далеч напред. За друго не загледах Сървайвър, но тя май ще ме навие да изгледам нейния сезон, за да я видя там как се е справила.
Беше само на 18 в Сървайвър и доста незряла. Опита се да играе двойна игра, бързо я разкриха и и намазаха ските. Но все пак стигна обединеното племе и стана член на Журито. И там също има скандал - тя единствена не гласува за НМ или Спас, и с това помогна на равенството между двамата ( 4-4-1 ).

# 189
Какво стана? Имаше ли някакво развитие след това и още реакции на Джаферович? Аз спрях да гледам преди да приключи епизода и я слушах само, когато казваше, че репликата на Гого е от яд. Да не е наредила пасианса за следващите номинации вече?

Благодаря, Bengun. Значи все пак още от тогава си е имало зачатъци на такъв подход при нея.

# 190
Според мен Гого късно се обърна към Мани, но да видим. Аз лично мисля, че Мани ще играе с Жени. Иначе в  момента за мен лично точно Мани е в най-силна позиция, има контрол при определянето на капитан за идващата седмица. 

# 191
Да, най-накрая стана интересно и при жълтите.

# 192
  • Другата България
Аз се въздържам, защото ще трябва да стана груба.
Никога в реалити не съм имала по неприятен участник, дори на агресия ме избива.
Добре, че почнах работа, та не мога да гледам всичко, и май не искам да връщам ТВ, за да го правя. Страхотен каст, опорочен от Тупарев и тази жена, от това, което направиха и заради нея. Дори се изкушавам да питам вече как се развива играта до края, знам, тоест - предполагам, че не е на финал, но за останалото, не знам колко още ще я издържа. И това стана от тази седмица, досега просто си я хейтех, но и я хвалех когато има защо и за какво. Сега не мога, признавам си.

# 193
  • София
Според мен коментарът на Гого за Виктория беше целенасочен, но не само към Жени, а и към Мани, дори може би повече, идва тъкмо след битка, в която Виктория я е победила и дори се зарадва и го отбеляза на глас тогава.

# 194
И аз мисля, че коментарът беше към Мани. Жени няма взимане-даване с Виктория, докато за Мани е дразнител. Директно си се целеше в нея. В Гого няма нищо дзен и съм длъжник на интуицията си, че не ѝ се доверих още в първия момент за него. Просто Гого нямаше ефирно време, докато беше скрит на завет при сините и остави на фантазията на зрителите да си представят, какъв персонаж е. Аз го виждам като злопаметен, а освен това вече помирисва финала и гардът в поведението му съвсем започва да пада.

Общи условия

Активация на акаунт