За конспиративните теории

• 6 700
  • 154
  •   1
Отговори
# 150
Изводът е да се набутаме всички в ГЕРБ, да ги превземем отвътре и да ги ползваме като едно време партийни секретари и народни съвети за универсален омбудсман.
🤣🤣🤣

# 151
Цитат
Който е против джендър идеологиите, пропагандата за деца, за традиционно семейство, непременно е про-путин, анти-запад, анти-капиталист, про-пещерен, бие жена си, уайт супремасист, бие негрите.
Нали?Joy Аз като съм за традиционното семейство,все още не съм напердашила негър.Обаче идвам с новина.
Следващият край на света е през 2050год.Simple Smile Супер компютър го предсказва.Банално,но пък 100% за причина е посочена човешката дейсност.''Харесват'' ми такива обобщения.Накратко:всички са виновни,чувствайте се зле и търпете упреци от Грета и групи подрастващи сърдити млади хора,които вярват,че ще оправят света.Smiling Imp
В статията пише,че ще има миграция от Бразилия,Индия,Африка и БИ.То па накъде без последните?Само не разбрах,накъде ще мигрират?
https://www.vesti.bg/lyubopitno/superkompiutyr-predskaza-kraia-na-sveta-6154841

# 152
Е, поне това не е тайна. Ще заминат, за където има помощи.

# 153
Значи само Европа.Трябва да се стягаме да бачкаме по-здраво да ги подсигурим.Аз няма да съм жива тогава за добро или за лошо.Останалите да спират да раждат (за белите се отнася),че само замърсители създават,пък памперсите с резултата вътре и те замърсяват.Никакво месо,спирате го.Обличайте повече дрехи зимата,да не Абите природни ресурси и цапате като невидели.Ще карате само велосипеди и без това е здравословно.Особено ако ходите на по-дълги разстояния.Лятото София-Созопол примерно,нека бъде с велосипед.За по-издръжливите и тренирани,защо не и пеш?ЕС каза,че нЕма нужда много да се къпем.Едно изплакване за 6мин. седмично е ок.Подстрижете косите,че не е хуманно да се трепат въшки,ако се появят.
Путин да си гледа работата!Ние сме ЕС,ще се справим и с него и глобалното затопляне и мигранти ще отглеждаме.

# 154
Елон Мъск сподели преди известно време, че в Япония продаваните памперси за възрастни са надхвърлили броя на тези за бебета преди 10 години...
Това понеже споменахте за памперси.

Най-голямата "конспирация" в днешно време, е че се страхуваме от грешните неща под ръководството на посредствени хора. Много посредствени. Инстинктивно прости политици. Само че политик като кажеш и си мислиш за някакъв тип дето бута и движи някакви неща. Връзките в обществото обаче са разкъсани и на политика няма кой да му налива акъл.

Получава се някакъв буквално никаквец безконтролно си упражнява инстинктите за оцеляване на гърба на всички.

Управляват ни хора, които не мислят повече от един ход напред и нямат понятие от нищо. Затова се стигна до война.

А се страхуваме все от грешните неща:

- Унищожително глобално затопляне... на планета склонна към глобални ледникови периоди... предизвикали поне две-три масови измирания, едно от които почти е стерилизирало планетата и са оцелели бактерии около топли извори на дъното на океана около екватора...

- Пренаселване на планетата, когато раждаемостта пада по цялата планета, включително в Азия в китай и Виетнам, а развитите и развиващите се страни от първия и втория свят буквално се опитват да изчезнат демографски. Китай взема мерки за повишаване на раждаемостта.

Интелигенцията е абдикирала и се ръководи от приспособенчески набор от мотиви. съответно обаче, понеже не се обажда и не доказва капацитета си, авторитета й не съществува и е забравен. Обществото също се е приспособило, че когато някой води кампания и се прави на активист, то е в преследване на интерес.

политиците генерират катастрофа след катастрофа, извращения и несправедливости.

Общи условия

Активация на акаунт