Кървене в първи триместър

• 582
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте! Бременна съм в 7г.с. И преди 3 дни започна да ми тече кафява кръв, която премина към червена + болки вечерно време. Бях вчера на гинеколог (живея в Германия и тук можеш само при един такъв да ходиш..), той ми направи вагинален ехограф и каза, че не вижда проблем и че всичко е наред. Нищо не ми изписа да пия и ми каза на 27.10 да отида пак. Каза, че може би бебетата са две, но не бил сигурен на 100%. Утре пътувам за България и там имам записан час, защото много се притеснявам. Уж всичко е наред, пък кървенето не спира.. Моля ви за съвет, първа бременност ми е и съм много объркана..

# 1
При мен също не се установи причина. Само спря. Единствено Но-шпа (приемала съм го и друг път, много е слабо, бих казала буквално без ефект) и ми казаха да лежа и да почивам. Никакво ставане.

Според мен в това положение пътуване е крайно непрепоръчително. Когато си записахте час в България казахте ли, че сте в Германия и планирате да пътувате?

# 2
Аз също имах непрестанно кървене в първия 1 месец. Предписаха ми дуфастон и ношпа. Причина не се установи. Пожелавам ти всичко да е наред Hug

# 3
При мен също не се установи причина. Само спря. Единствено Но-шпа (приемала съм го и друг път, много е слабо, бих казала буквално без ефект) и ми казаха да лежа и да почивам. Никакво ставане.

Според мен в това положение пътуване е крайно непрепоръчително. Когато си записахте час в България казахте ли, че сте в Германия и планирате да пътувате?
Изрично попитах доктора си и той каза, че няма никакъв проблем, стига да не съм с кола.

Общи условия

Активация на акаунт