Миноксидил за Жени

• 12 085
  • 19
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте, моята тритментоложка ще ме насочва към Миноксидил, но мен много ме е страх буквално, тъй като четох някъде, че в началото на ползването оставаш без коса, боря се с косопада от 2020 година и вече съм много натоварена тъй като нищо не помага мезотерапии ПРП и добавки. Моля ви за мнение и съвет, наистина ли помага?

# 16
Аз вече от година се мажа, около hairline -а. Разлика имам огромна. Пробвала съм и женския, и мъжкия. Еми разликата е от небето до земята, женския даже не знам дали си заслужава усилията. От мъжкия расте адски много коса, но включително и по лицето (челото-най вече).

# 17
Заслужава си, аз се ползвам женския вариант, мъжкия съм пробвала да го слагам няколко пъти, но не ми понася. Всъщност миноксидил е единственото нещо, което си заслужава, и не се колебайте.

# 18
Да, работи.
Слага се веднъж вечер, 5 % мъжкият вариант и  се следи да не попадне по чело и тн.Иначе и там ще има коса.

# 19
  • Близко съм
Аз съм а андрогенна алопеция, нещата де бага успокой ли но от ьва месеца е страшно . Миноксидил никога не съм ползваха страх ме е , а си закупих на дюкре не знам ще има ли ефект. Страх ме е много

Общи условия

Активация на акаунт