Модни консултации (Октомври, 2022) - 70

• 63 606
  • 735
  •   1
Отговори
# 120
И аз съм за бежовото, за мен даже е пудра, според мен е за топъл подтон кожа, а сивото - за студен.
Имам в цвят като първото, не е марка, но прави впечатление на околните. С модерното в момента зелено стават чудни комбинации.

Последна редакция: пн, 24 окт 2022, 19:47 от Mateah

# 121
Поръчах си това сако, но освен с дънки, с какво друго бих могла да го нося? Питам за модели, не цветово.
Нямах си синьо. Flushed Пък и от есенната гама само тъмно червено ми отива, останалите ме правят прежълтяла. Ама как се оправдавам LaughingLaughingLaughing

# 122
Много е хубаво.
Виждам го с пола молив или рокля по тялото с дължина до коляното.

# 123
  • Down south
Предимно чета темата.
Имам въпрос.
На какъв тип панталон би стояла тази жилетка, освен с показания?
Поръчах я, но не харесвам този тип панталони, правят ме да изглеждам квадратна и ръбата Sad

Последна редакция: пн, 24 окт 2022, 21:39 от Daylily

# 124
Сакото ще стои и с къси панталонки 🙂

За жилетката - ще стои на т.нар. bootcut дънки/панталони при които на бедрата са тесни и разширяването тръгва от коляното надолу

# 125
С черен джегинс или с панталон тип пура ще става според мен

# 126
Стига панталонът да е прилепнал и изчистен в горната част, би стояла добре на всякакви модели.
Тези буфан ръкави също придават квадратност, да отбележа .
Разкопчана може да се носи и над прилепнали и разкроени рокли.

# 127
Гласувам за сивото палто, без да се подкъсява.

Скучен черен офис панталон чарлстон бихте ли комбинирали с риза с разширяващи се ръкави? Аз си признавам, че имам резерви, и за това търся други мнения.

# 128
Абсурд, представям си 4 фуниевидни ръкави/ крачоли.
Горната част трябва да е максимално прибрана за чарлстона, а блузата- с някое чино или слим модел.

# 129
Да, мерси.

# 130
  • София
Палтата и двете не ми допадат, много са ми близо до  халати, прекалено "меко " седят за моя вкус.
Все пак сивото  има по добра визия, въпреки че по -принцип предпочитам бежово, но  то ми е хептен никакво.

За сакото ( чакам същото в зеления вариант) , аз смятам с дънки или кожени клинове/панталони да нося. С пола не харесвам такъв модел, може би рокля по тялото.

Жилетката седи ужасно с показания панталон, нещо по прибрано и трябва. Цигара панталон, слим дънки.
На фигура пясъчен часовник като моята смятам и предложението на Ал за bootcut би седяло супер, но зависи и от твоите пропорции.
И върху пенсил пола  я виждам, но пак зависи от фигурата .

# 131
Което и да вземеш от двете палта, няма да сбъркаш.
И двата цвята са неутрални и съчетаеми с всичко според мен.
СамоDiva, права си, че и двете палта се съчетават лесно с всичко. И да, дали сиво или бежово, зависи от тона на кожата на лицето. Бежовото ми харесва, но не не бих носила върху себе си. За сметка на това, сивото ми е съвсем ок като цвят.

Като дължина отново сивото ми харесва повече. Палтата над коляното ми изглеждат странно и винаги ми е чудно с какво могат да стоят добре, освен с подходящи дънки и някой неангажиращ панталон.
И аз не съм висока, по-ниска от 166 всъщност, но не се харесвам в палто над коляно. Ако е късо, то трябва да е малко под талията. Ако ли не, по-добре под най-широката част на коляното или под най-широката част на прасеца. Това по моите разбирания, де. И не ми е проблем да ги нося и с по-ниски обувки.

Последна редакция: пн, 24 окт 2022, 23:12 от Light Beam

# 132
  • Down south
Жилетката седи ужасно с показания панталон, нещо по прибрано и трябва. Цигара панталон, слим дънки.
На фигура пясъчен часовник като моята смятам и предложението на Ал за bootcut би седяло супер, но зависи и от твоите пропорции.
И върху пенсил пола  я виждам, но пак зависи от фигурата .
Благодаря за идеите!
Искам да съм пясъчен часовник, но не съм Stuck Out Tongue Winking Eye Средна височина съм - 169 и тежина - 52, и липса на изразена талия.
Харесва ми предложението за bootcut, този вариант дънки ми стои добре или поне стоеше предния път, когато беше моден

Копчетата на жилетката са "златни" и малко по-големи, отколкото очаквах.  Аз съм, като сврака, харесвам златни акценти, но тези са доста сврачешки Joy

# 133
Лайт, и аз не съм фен на късите палта, напълно подкрепям.
За мен едно палто стои добре когато е поне минимум до коляното. Даже точно заради дължината си подмених едно палто тази есе. И съм много щастлива.
Аз ходя много с рокли и поли и не. И изглежда хич добре като си облека палтото и отдолу ми стърчи полата или роклята и то доста.
И все пак, има различни модели и различни вкусове.

# 134
И все пак, има различни модели и различни вкусове.
О, да разбира се! Аз от собствената си камбанария гледам. През 80% от времето нося рокли и поли. Затова и ми е по-лесно със съвсем късо или с по-дълго палто да съчетая.

Общи условия

Активация на акаунт