Модни консултации (Октомври, 2022) - 70

• 63 724
  • 735
  •   1
Отговори
# 270
Така е. Тенденциите се налагат с постоянство. Но и вече всичко е измислено като цяло, затова се търсят леко скандални и на вид гротескни съчетания. Всичко се повтаря на определен период.
Аз бих краднала детайли от скандалното.
Гледам си овърсайз палтата тази година в гардероба и се чудя как съм ги носила миналата. Като мечка съм. Joy

# 271
Аз няма да свикна, да свикват останалите. И в нормален размер на мен тази дреха ми е грозна и клошарска.

# 272
Здравей,клина си е много як.От вътре има и лека вата аз си взех същият само ,че в черно.Който има тяло си взима и си го носи .Другите клинове ,които предлагат по магазините са супер тънки и нямат нищо отвътре.....много си е як носи си го със здраве .Аз ще го комбинирам с кубинки, сникърси масивни за отгоре може обемен суитчер или пуловер ,също и блузи къси с блейзър може.😊🙂

# 273
Здравейте. Носи ми се дълга пухкава жилетка,но не мога да намеря.Търся си блуза/тънък пуловер в бежово.
П.с. Как почиствате такъв тип маратонки:

Много ми харесват и искам да си ги взема.

# 274
В пералнята.

# 275
Здравейте. Носи ми се дълга пухкава жилетка,но не мога да намеря.Търся си блуза/тънък пуловер в бежово.
П.с. Как почиствате такъв тип маратонки:

Много ми харесват и искам да си ги взема.
За дълга незнам Къса видях в Сара,Zara имаше.

# 276
На ръка с четка и в пералня пера бели и розови обувки.

# 277
Всякакви маратонки от плат пера в пералнята, излизат като нови. Напоследък пера и белите, които една част са естествена кожа. Омръзна ми да им слугувам, но пък никога не бих пуснала яке от естествена кожа в пералнята, както многократно се е обсъждало тук. Маратонки е едно, якето е друга бира- това за моя свят де.
Само внимавай да не им пуснеш сушилня. Ще излязат на съставните си части. Едни стари, но много удобни за планк, съсипах така, не видях, че съм натиснала копчето за сушилня. Laughing

# 278
Суша ги в сушилнята аз, ако се сетя избирам средна температура, но се случва и на висока да ги изсуша.

# 279
  • Бургас
И аз разпаднах едни маратонки и оттогава внимавам много как ги пускам.

# 280
Имам едно питане не съм носила кубинки и дънки отдавна, как се носят сега дънките вътре в кубинките или отгоре навити 😂??

# 281
Залагам на вътре в кубинките, отгоре, ако са с широк крачол или cropped дънки над кубинките. Скоро не съм виждала навити дънки, които да ми хареса как стоят.
Момичета, как бихте съчетали тази блуза, за да изглежда по-ежедневно и не толкова офис стил?
Скрит текст:

# 282
Момичета, как бихте съчетали тази блуза, за да изглежда по-ежедневно и не толкова офис стил?
Кожена пола?
Дънкова пола?
Мом'с дънки?

Кожено яке?

Последна редакция: сб, 05 ное 2022, 16:16 от Agent Provocateur

# 283
С ярък по твой вкус цвят скини панталон или дънки, пак скини.
Имам подобна в миши цвят и столче яка, но материята и кройката са същите.
Нося винаги надолу със спортен панталон или дънки. Обувките сникърси, лоуфъри или тип челси с тънка подметка за по-елегантно.

# 284
Пак с пола, но просто не с такива обувки.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт