Модни консултации (Октомври, 2022) - 70

• 63 749
  • 735
  •   1
Отговори
# 300
И на мен синята рокля най-много ми харесва.

Всеки път тръпна да разбера дали от Mango outlet всичко ще ми стане, защото обикновено доставката е след 2 седмици, няма опция за отказване на поръчка или замяна, а само връщане, но и на мен не ми се е налагало.

# 301
  • София
Тръпката "дали ще ми стане", важи за всички онлайн поръчки...
При Манго изненади не съм имала никога и доста поръчки имам. 7 календарни дни отнема доставката и обикновено.
Имаме тема за размяна тук във форума за Манго. 2 те ми кожени якета са купувани от там . Simple Smile

# 302
Някой, който е гледал модните тенденции, може ли да даде мнение.
Агент, ти се ровиш доста?
Тези златисти детайли дали наистина са актуални?

Намерих съвършено удобните чизми, които да нося с миди рокли в студено време, без да призовавам майката на зимата, за начина ѝ да отмъсти на коленете ми и многото ми км на мотор.

Последна редакция: пн, 07 ное 2022, 14:17 от goddess-outnocontact

# 303
Много ви благодаря за насоките, момичета! Hug
Поръчах синята в най-малкият размер. Да видим, какво ще дойде и как ще застане при мен. винаги това отваряне от пред ме е спирало  да си купувам много хубави рокли. Smirk

Понеже съм с доста голям бюст, винаги си слагам бюстие под по-отворени деколтета. Като казвам бюстие имам предвид тези безшевните.
Според мен размерите си отговарят. Аз купувам доста от Манго, почти нямам греда с тях.

# 304
По въпроса на goddess - от мене ДА за ботушите със златен акцент. Да се има предвид, че аз съм притежател на златни лоуфъри и не ме е страх от нещо по-белстящо. Само ще допълня, че са доста задължаващи и може да ги носиш по-малко отколкото очакваш.

Маталните акценти не знам да са слизали от странаците на тенденциите - тези ботуши определено ми стоят актуално. Покажи ни с какво мислиш да ги комбинираш, ако ти се занимава Simple Smile

# 305
Този вид ток и каубойски ботуши са много актуални сега.
Мен единствено ме е страх от ожулване. Трябва да внимаваш къде стъпваш.

# 306
Тръпката "дали ще ми стане", важи за всички онлайн поръчки...
При Манго изненади не съм имала никога и доста поръчки имам. 7 календарни дни отнема доставката и обикновено.
Имаме тема за размяна тук във форума за Манго. 2 те ми кожени якета са купувани от там . Simple Smile

Копче, може ли линк към форума?Не го откривам, а много силна тъпка са ми находките в този стил.

# 307
Какви са тенденциите в палтата тази година?
Купих си невероятно палто...но много вталено и с подплънки.  Сега се чудя дали да го нося.

# 308
Ако палтото ти харесва и ти е комфортно в него - носи си го, недей да се разколебаваш заради актуалните тенденции. Аз примерно харесвам класически палта, изчистени, имам няколко. Всяка година разглеждам палта, всяка година ми се струват еднакви тези, които виждам. Или може би ми харесват еднакви…

# 309
Ако на мен ми харесва палтото  , ще си го нося и още как.
Няма сила, която да ме накара да облека палта оувърсайз, така че е въпрос на личен избор.
Ботите със златисти детайли не ми допадат, въпреки че нямам против обувките да лъщят. Личи си, че кожата е хубава, но ми идват прекалено натруфени някак. Муцунката също не ми харесва.

# 310
Miss K, показвам една от любимите ми рокли. Смятам да ги нося с такъв силует, без да описват много. Имам няколко рокли от плетиво/ ribbed или гладки/, предимно са вълна или кашмир. Някои са по-свободни дори от показаната, а когато искам да подчертая талия слагам колан. Имам и няколко по-ефирни за есенно време, с копчета отгоре до долу. Ботушите няма да ги нося всеки ден. то и не нося всеки ден рокли, но да имам вариант. Просто коленете ми не понасят студа.

и от този тип

Иначе да си призная имам изцяло златисти оксфордки. Laughing

Щом ти харесва палтото, носи си го. Всичко се носи.

Откакто нашумяха овърсайз палтата се родих, дори пухенките си забравих.

# 311
  • Г. О.
Здравейте, момичета. Дайте идея как да оправя плетена дълга жилетка, която е без никакво закопчаване, а искам да я прихвана отпред, но не изцяло. Как бих могла да я защипвам?

# 312
Здравейте, момичета. Дайте идея как да оправя плетена дълга жилетка, която е без никакво закопчаване, а искам да я прихвана отпред, но не изцяло. Как бих могла да я защипвам?

С декоративна игла

# 313
Или пък с колан отгоре!

# 314
  • Бургас

Скоро заших на една жилетка такова копче.

Общи условия

Активация на акаунт